Χωρίς μεσάζοντες

Να και μια προσπάθεια που αξίζει τον κόπο να την δείτε. Το δημοσιεύουμε όπως το πήραμε στο mail
 Με χαρά σας ανακοινώνουμε τον τρίτο μήνα λειτουργίας του κοινωνικού δικτύου "Χωρίς Μεσάζοντες"  στον σύνδεσμο www.xoris.gr
6000 μέλη, 300 παραγωγοί και 400 προϊόντα σας περιμένουν για αγορές χωρίς μεσάζοντες.

Αγοράστε άμεσα από τους παραγωγούς, αποφεύγοντας τους μεσάζοντες μεγαλέμπορους και τα υπερβολικά και χωρίς λόγο κόστη.

Μέσα από την κοινότητά μας, στοχεύουμε να δώσουμε σε όλους τους παραγωγούς την ευκαιρία να προωθήσουν τα προϊόντα τους, άμεσα, ανέξοδα και απ' ευθείας στον καταναλωτή, που με την σειρά του θα λαμβάνει προϊόντα Ελληνικά, αρίστης ποιότητας, και πάντα σε τιμές πολύ φθηνότερες από ότι στην αγορά, ξέροντας πλέον ότι αγοράζει απ' ευθείας από τον παραγωγό.
 
Οι βασικοί μας στόχοι είναι οι εξής: 

* Να βοηθήσουμε τους Έλληνες παραγωγούς να προωθήσουν τα αρίστης ποιότητας εγχώρια προϊόντα τους, τα οποία τα τελευταία χρόνια, αντικαθίστανται με αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας προϊόντα εισαγωγής, σε κατά πολύ υψηλότερες τιμές, με αποτέλεσμα τα Ελληνικά προϊόντα να μένουν αδιάθετα και να σαπίζουν στα χωράφια. 

* Να βοηθήσουμε τον Έλληνα καταναλωτή, ιδιαίτερα στις μεγαλουπόλεις, να βρει προϊόντα αγνά, προϊόντα που συνήθως ούτε καν υπάρχουν στα σουπερ μάρκετ, πάντα Ελληνικά και το βασικότερο, σε τιμές χονδρικής. 

* Να γνωριστούμε μεταξύ μας, παραγωγοί και καταναλωτές, δημιουργώντας έναν δεσμό φιλίας, και μέσω αυτού οι αγορές να γίνονται χωρίς άγχος, πάντα στην ώρα τους και το βασικότερο, υγιεινά και με ασφάλεια. 

Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους παραγωγούς να προσθέσουν τα προϊόντα τους στο κοινωνικό δίκτυο του κινήματος Χωρίς Μεσάζοντες! 
 
Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους βιοτέχνες να δημιουργήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα στην κοινότητα μας και να προσθέσουν τα προϊόντα τους.

Ελπίζουμε ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια μας, και να μπορέσουμε επιτέλους να φτιάξουμε μια ανεξάρτητη αγορά, μακριά από την αισχροκέρδεια.

Το Χωρίς Μεσάζοντες, είναι μία κοινότητα, που δημιουργήθηκε από εμάς, για εμάς!
 


Η ομάδα διαχείρισης του www.xoris.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More