Της μεταγραφής το κάγκελο

Γιατί στις μεταγραφές των πολιτικών δεν μεσολαβούν και μάνατζερ όπως στο ποδόσφαιρο; 
Να ξέρουμε βρε παιδιά τι δίνει ο ένας τι θέλει ο άλλος, έτσι άιντε  κάνουμε μεταγραφές; Ποιο είναι το πλάνο της ομάδας; Θα παίξει επίθεση κεντροαριστερά ή κεντροδεξιά;
Η ΝΔ θα πάρει τον Κιλτίδη, δε λέμε έμπειρος παίχτης, σε 2 χρόνια έχει αλλάξει 4 ομάδες  ΝΔ, ΔΗ.ΣΥ, ΛΑΟΣ και τώρα ξανά στη ΝΔ.
Αλλά πως θα κινηθεί στο γήπεδο;
Δεδομένου ότι στον πολιτικό αγώνα φοράνε κουστούμια και όχι φανέλες θα μπερδεύεται ο παίχτης. Θα μιλάει ο Καρατζαφέρης και θα χειροκροτεί, ποιος θα τον μαζέψει πίσω στην άμυνα; Ο Άδωνις; επικίνδυνος και αυτός να βάλει αυτογκόλ δεδομένου ότι κάθε λίγο του φωνάζει η Ευγενία από την εξέδρα  και μπερδεύεται "Άδωνι η ταν η επί τας."  Ο Βορίδης; επίσης.Αυτοί στο κάτω κάτω είναι και προβλέψιμοι παίχτες.

Για σκεφτείτε τον Βελόπουλο σε τηλεοπτικό αγώνα με Τατσόπουλο και Ρεπούση. Τάκλιν, τζατζαρίσματα, φτυσίματα , ο Βελόπουλος μπερδεμένος με τους "Μακεδενόφιλους" του Σύρίζα και Κουβέλη θα φωνάζει να περάσει στην επίθεση οΑιβαλιώτης! Κλαύτα Χαράλαμπε!
Πρέπει να μπει μια τάξη στη μεταγραφική περίοδο τουλάχιστον. Να ξέρουμε 2 φορές τον χρόνο γίνονται μεταγραφές, να μπούνε και στο στοίχημα να μπορούμε να ποντάρουμε ρε παιδιά.
Οι δημοσιογράφοι τουλάχιστον, αλλάζουν παιχνίδι κάθε χρόνο και όχι κάθε μήνα. Λένε πάμε παιδιά παίζουμε επιθετικά, ιδεολογικά με την τρόικα. Ο αγώνας για το μνημόνιο είναι κρίσιμος. Έχασαν τους προκριματικούς,τους τελικούς, όλα.
Αναγκαστικά το γύρισαν το παιχνίδι. Έχουν βάλει κυνηγούς ταλέντων να ανακαλύψουν από τα τσικό(Σύριζα-ΔΗΜΑΡ) παίχτες μπας και γεμίσει το γήπεδο.
 Βλέπεις πέρυσι ξεκίνησαν με γεμάτο γήπεδο οι δημοσιογράφοι και κατέληξαν να μην κόβουν ούτε ένα εισιτήριο. Μέχρι και ο Παπανδρέου τους πήρε στο Ψιλό.
Έχουν μπερδευτεί τόσο πολύ με τις μεταγραφές που ούτε στα αποδυτήρια της βουλής δεν βγάζουν άκρη. Μπήκε η Χρυσή Αυγή να αλλάξει φανέλες και βρήκε μέσα του ΛΑΟΣ." Εγέρθουτου" φώναζαν οι χρυσαυγίτες, χαμπάρι δεν παίρναν οι άλλοι.
Τι είστε ρε παιδιά εσείς ρωτάει ο αρχηγός;
... ΛΑΟΣ... έλεγε ο ένας, ΟΧΙ φώναζε ο άλλος, είμαστε οι αναπληρωματικοί της ΝΔ. Ευτυχώς που είναι ΕΛΛΗΝΕΣ γερμανοτσολιάδες και μίλαγαν την ίδια γλώσσα.
Η ΝΔ απο την άλλη έχει γίνει χειρότερη και απο τον Παναθηναϊκό. Μπαίνουν πρόεδροι, βγαίνουν,ξαναμπαίνουν, χαμός.
Είμαστε νεοφιλελεύθεροι λέει ο πρόεδρος μεταγραφή, όχι λέει ο άλλος πρόεδρος που ήταν ποιο παλιά σε άλλο κόμμα πρόεδρος και πιο παλιά σε αυτό το κόμμα μέλος της διοίκησης. Πάψτε φωνάζει κάποιος κουρασμένος. Αυτό το κόμμα είναι Καραμανλικό. Παλιά του λέει ο δελφίνος Αβραμομήτσος.
Υπάρχει πάγκος πάντως για όλες τις ομάδες. Ο Βενιζέλος είναι προβληματισμένος, δεν ξέρει τι να κάνει. με τους Αννούλα,Ραγκούση, Λοβέρδο, Μόσιαλο, Ευθυμίου, Παπακωνσταντίνου. Αποδεδειγμένα αυτοί οι παίχτες έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την Ευρώπη, για όλο τον κόσμο. Διψάνε για διεθνή καριέρα, οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε. Αν τους αφήσει στον πάγκο φοβάται τα αποδυτήρια ο Βαγγέλης.
Ο Τσίπρας από την άλλη είναι προβληματισμένος με θερμοκέφαλους παλαίμαχους. Ο Γλέζος παίρνει την μπάλα μόνος του, δεν ακούει κανέναν. Φωνάζει απο τον πάγκο ο Τσίπρας αλλά δεν ακούει.Και ο Στρατάκιας ;Αχ αυτοί οι παλαίμαχοι......
Και θα πρέπει να ξεκαθαρίσει κάποιος ποιοι συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Η Ρεπούση αποχώρησε όταν έγινε ενός λεπτού για τα θύματα που είχαμε στον Πόντο. Συμμετέχουν στο πρωτάθλημα οι πόντιοι; Οι επίσημοι και άλλοι παίχτες ούτε καν σχολίασαν το γεγονός.
Η Μακεδονία είναι Ελληνική ή πρέπει να πάρουν άδεια απο τον Τρεμόπουλο;
Όσο για την διαιτησία δεν μιλάμε.  Σφυρίζει ανέμελα με Γερμανικά παραγγέλματα.
Θα επανέλθουμε με ΚΚΕ δεδομένου ότι συμμετέχει στο πρωτάθλημα απλά το καταγγέλλει ως στημένο, αλλά και με τις ομάδες που έχουν μείνει έξω απο το πρωτάθλημα.
 Εδώ το ενδιαφέρον μεγαλώνει διότι έχουν χωριστεί σε Ευρωπαϊστές, με Οικολόγους και Τρεμόπουλο, Δράση Μάνο, Δημιουργία Τζήμερος, και σε αντιυρωπαιστές με ΑΝΤΡΣΥΑ , ΚΚΕ-ΜΛ, ΜΛ-ΚΚΕκαι ότι άλλο ΚΚΕ κυκλοφορεί ελεύθερο, αλλά εκτός συστήματος.
Νομίζω όλοι αυτοί παίζουν στην Β' Εθνική , αλλά μία μεταγραφική περίοδο την δικαιούνται!
Και για να είμαστε δίκαιοι θα επανέλθουμε για αυτούς αποκλειστικά.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More