Οι .....εκλεκτοί της tv ομολογούν πάθη και λάθη.Ελεεεεοοοοοςςςςςςςςς

Η κατά Μαλέλη... τηλεόρασις

Κυκλοφορεί συνέντευξη του Σ. Μαλέλη την οποία σε άλλη περίπτωση  δεν θα σχολίαζα αλλά ποιός είναι άραγε αυτός και γιατί ασχολούνται μαζί του; Ακόμα και αυτή την ώρα που τα μέτρα πέφτουν σαν χιονοστιβάδες στις πλάτες του έλληνα κάποιοι επιλέγουν να παραμυθιάζουν τον κόσμο , να του δείχνουν βίλες , λαμόγια, πισίνες και πισινούς. Ελεος!
Τι συγκινητική και εκ βάθους εξομολόγηση, του πιο ρηχού ανθρώπου της τηλεόρασης! Πόσα καυτά κροκοδείλια δάκρυα από τον άνθρωπο που ομολογεί πως ντρέπεται για το έκτρωμα που δημιούργησε, αλλά δεν έχει ούτε ένα συγνώμη, ούτε μία αναφορά για τους  ανθρώπους που πέταξε έξω από το δικό του ρηχό φτηνό σύστημα, γιατί αρνήθηκαν να γίνουν καραγκιόζηδες.
Ο βολεμένος και ταυτόχρονα επαναστάτης , ο άνθρωπος που αποφάσισε να ασχοληθεί με την ψυχή του και στράφηκε στην αριστερά, ο άνθρωπος που απορεί πως διάφοροι πολιτικοί πλούτισαν από το ...θεάρεστο πολιτικό τους έργο, μας ενημερώνει πως ζει δεν ζει 5 μήνες αν απολυθεί. Ο σύγχρονος τούτος ρομπέν , μεταξύ τηλεόρασης , πολιτικής και ψυχοθεραπείας, σκέφτηκε το συμβόλαιο του που πλησιάζει στην λήξη του και κάνει αυτό που τόσα χρόνια κάνει αρκετά καλά. Πουλάει όσο καλύτερα μπορεί τον εαυτό του, πουλάει παραμύθια, απολογείται , κάνει την αυτοκριτική του με ένα και μόνο στόχο. Ένα καλό συμβόλαιο για να αποτελειώσει αυτό που χρόνια προσπαθεί. Να βγάλει από το παιχνίδι όσους ακόμα πιστεύουν οτι κάνουν καλά τη δουλειά τους και δεν συμβιβάζονται , δεν εξευτελίζονται και λένε όχι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More