Εδώ το καλό δάσος! Πάρε, πάρε!!!



Bόλτες στο Σέιχ Σου;Πόσα δίνεις;

Πόσα δίνεις; Πόσα θες;
Όλα είναι πια προϊόντα συναλλαγής.Το νεράκι του Θεού, ο ήλιος, η θάλασσα, αέρας που αναπνέουμε, τα δάση, τα πάρκα ακόμα και το γάλα της μάνας.
Ο τοπικός άρχοντας της Θεσσαλονίκης,δήλωσε πως θα επιβάλει εισιτήριο σε όσους επιθυμούν να επισκεφτούν το φημισμένο δάσος της πόλης!
Αυτό ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον υπουργό Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου.
Όταν η διαχείριση του δάσους περάσει στη δικαιοδοσία του και αφού οι Ευρωπαίοι πληρώνουν για να κάνουν βόλτα στα δάση τους, θα πληρώσουν και οι Έλληνες, διότι θα το ξαναγράψω τι σκ@τ@ Ευρωπαίοι θα είμαστε χωρίς ένα εισιτήριο αναπνοής, ήλιου, δάσους!
Σκεφτείτε με τόσο ήλιο και θάλασσα στην Ελλάδα -ζήλια Γερμανοί εσείς δεν έχετε- πόσο χρήμα ζεστό καυτό θα μεί στις τσέπες- συγγνώμη στα ταμία ήθελα να γράψω- του δημοσίου!
Μα που ήταν τόσο καιρό ο κ. Μπουτάρης! Τι ιδέα καλέ μου άνθρωπε ήταν αυτή;
Αυτό δε το  : «Ούτε το γάλα της …μάνας δεν είναι τζάμπα!» που αναφώνησε κάποια στιγμή μου έδωσε την απάντησηστο ερώτημα που με βασάνιζε τόσα χρόνια!
Γιατί κάποιοι συνάνθρωποι μας το  ρίχνουν στο αλκοόλ; Αν πρέπει να πληρώσουν για να πιουν , ας είναι κάτι  δυνατό!  να πάνε κάτω τα φαρμάκια, ο Παπακωνσταντίνου, ο Μπουτάρης τα εισιτήρια στον ήλιο μας, στη θάλασσα μας και στα δάση μας.Η Μέρκελ και οι Γερμανοί δεν πάνε κάτω με τίποτα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More