Ψάξε,Ψάξε, δεν θα με βρείς..


 Όλα  μπροστά στα άγρυπνα μάτια τους να αναλύονται, 
να επεξεργάζονται, να αποκωδικοποιούνται. 

Καρέ - καρέ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν το Video από τις κάμερες του «Μετρό». Φτωχέ μου αναγνώστη,  η τύχη σου γέλασε και θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως τα παρουσιάζουν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το υλικό έχει  διάρκεια 4ωρών και ελέγχετε από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας της «Siemens». Τα μηχανήματα παρελήφθησαν την Περασμένη Πέμπτη από το Ελ. Βενιζέλος με άκρα μυστικότητα. Φήμες, που υποστηρίζουν ότι το πακέτο συνοδευόταν από κάρτα που έγραφε «αχ πατρίδα σ’ αγαπώ» με υπογραφή Μ. Χριστοφοράκος , ελέγχονται ως ανακριβείς και κακοηθέστατες. Μπροστά στον Εθνικό Κίνδυνο έριδες και μικρό-παρεξηγήσεις του παρελθόντος ξεπεράστηκαν και  έρχεται η Γερμανική εταιρεία ως φίλη να συνδράμει με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση τις Ελληνικές αρχές. Πέντε πάνω,  πέντε κάτω στο φινάλε θα τα βρούμε, η καρδιά δεν είναι ευρώ έτσι να αποχωρούμε, παραφράζοντας και το λαϊκό άσμα.
Εννέα σκηνοθέτες,  δώδεκα παραγωγοί,  ένας εικονολήπτης,  τέσσερις ψυχολόγοι πρωινών εκπομπών, ένας ψυχολόγος βραδινού δελτίου και τέσσερις γραμματείς έχουν αποσπαστεί από την ΕΡΤ, για την επάνδρωση των μηχανημάτων. Το τιτάνιο έργο ξεκίνησε την Παρασκευή μια μέρα ΠΡΙΝ από την ανεύρεση της βόμβας,  γιατί όπως είναι  γνωστό «των Φρόνιμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Για να μπουν στο κλίμα ακολούθησε μαραθώνιος προβολής της σειράς "24 ώρες" με τον Kiefer Sutherland ίνδαλμα και σύμβολο κάθε Έλληνα Αστυνομικού. Αρχικά είχε  προταθεί ο Αστυνόμος  Μπέκας , αλλά απορρίφθηκε ως παρωχημένη  ελληνικούρα.
Μετά το τέλος της προβολής ,28 φραπέδων, 32 πιτογυρων Μπαϊρακτάρη, 12 πακέτων Marlboro Lights εκεί μέσα στο ημίφως της αίθουσα
,στο ντουμάνι από τσιγαρόκαπνο, στη μυρωδιά από τζατζίκι και ιδρώτα , Έλληνα , Δημοσίου υπάλληλου,  φήμες λένε πως γονάτισαν και όρκο έδωσαν μπρος στο παγωμένο καρέ του Τζακ Μπάουερ  που τρεμόπαιζε στην οθόνη. Στην συνέχεια ακολούθησε προβολή του ερωτικού κωμειδυλλίου "εμείς οι Βλάχοι όπως λάχει" για να ανέβει λίγο το φρόνημα και να δεθεί η ομάδα. Με αυτά και μ’ άλλα, με τριανταμία , με «πάρτα όλα», με «μουτζούρη» , με «γκρινιάρη», με «το ποιος τον έχει μεγαλύτερο», οι ώρες πέρασαν στα STUDIO της Ασφάλειας.
Έτσι, φτάνουμε στο «Σάββατο της Ανεύρεσης». Ναι αναγνώστα μου αφελή, γιατί εσύ δεν το ξέρεις , εσύ έχεις μείνει στο «Σάββατο του Λαζάρου», άντε και στο «Μεγάλο Σάββατο». Δεν γνωρίζεις ότι το Σάββατο που μας πέρασε ήταν «το Σάββατο της Ανεύρεσης». Ανευρέθει η Βόμβα , Ανευρέθει το αντίπαλο δέος του Βενιζέλου,  Ανευρέθει καινούρια τρομοκρατική οργάνωση, ανεβρέθηκαν και έξι νέοι φόροι. Μόνο λίγη ντροπή δεν έχει ανευρεθεί αναγνωστα μου, άλλα αυτό είναι «αλλουνού  παπά Ευαγγέλιο» που λένε .Τώρα που το έμαθες και αυτό και από αύριο θα μπορείς  να κάνεις επίδειξη γνώσεων στους απλήρωτους συναδέλφους σου ,περνώ τροχάδην στα αποτελέσματα της έρευνας: 360.000 καρέ υλικού, 360.000 καρέ πληροφορίας. Όλα  μπροστά στα άγρυπνα μάτια τους να αναλύονται, να επεξεργάζονται, να αποκωδικοποιούνται.

·          Βρέθηκαν 20.000 καρέ με Ασιάτες  (Πολίτες  Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ιράκ  και άλλοι).  Αποκλείστηκαν  αφού είναι  γνωστό ότι  οι Ασιάτες ανατινάζονται μαζί με τη  βόμβα.
·          80.000 καρέ πολιτών, με απλανές βλέμμα να ανοιγοκλείνουν το στόμα τους, αποκλείστηκαν, καθώς ήταν ολοφάνερο ότι απεικόνιζαν Έλληνες φορολογούμενους.
·          75.678 καρέ με ξανθιές Μ…..αναρες. Αυτές δεν καίνε τρένα απλά κλείνουν σπίτια, πράγμα άσχετο με το έργο της ομάδας. Αποκλείστηκαν.
                          
Ασφαλείς πληροφορίες θέλουν τα καρέ να μοιράστηκαν στους άνδρες της ομάδας ως κίνητρο αποδοτικότητας.

·          40 καρέ με τον Μ. Χρυσοχοίδη να διαβάζει(κρατήθηκαν ως συλλεκτικά)
·          Αλληλουχία 3500 καρέ με νεαρό να επιβιβάζετε στο μετρό φορώντας πράσινη φόρμα και Μάσκα του Γ. Παπανδρέου έχουν σημανθεί ως ΎΠΟΠΤΑ
·          Αλληλουχία 15467 καρέ με τον ίδιο νεαρό να αποβιβάζετε αλλά να φορά Μάσκα του Βενιζέλου έχουν σημανθεί ως πολύ ΥΠΟΠΤΑ
·          2400 καρέ με τον Τάκη τον Ραμπο να φλερτάρει  κοκκινομάλλα.(Εξαιρούνται γιατί ο Τάκης είναι Αστυνομικός)
·          3400 καρέ με ζευγάρια να φιλιούνται(12 ετερόφυλα, 1 ομοφυλόφιλο(γυναίκες), 3 ανώμαλα(άντρες)(Κανένα δεν έχει χαρακτηριστεί σαν ύποπτο)
·          500  καρέ 2 μαθητών να παίζουν Frisbee με CD στην αποβάθρα (Ύποπτα !!Οι μαθητές συνελήφθησαν. Ένας έκλαιγε και έλεγε «δεν φταίω, μου είπε να του πετάξω το βιβλίο»)
·          3567 καρέ με τον Τάκη το Ραμπο να φλερτάρει  Ξανθιά.
·          12000 καρέ με πορτοφολάδες να κλέβουν πορτοφόλια
·          3400 καρέ με πορτοφολάδες να πετούν με χαρά στον αέρα συνεργό τους και να φωνάζουν «βρήκε λεφτά, βρήκε λεφτά).
·          1800 καρέ με τον Τάκη το Ραμπο να μεταφέρει  βαλίτσα Ξανθιάς(την έχει βάλει στον ώμο και έχουν φουσκώσει τα τρικέφαλα).
·          2500 καρέ με ελεγκτές να κυνηγούν μαύρο σκύλο στην αριστερή πλευρά της αποβάθρας
·          3500 καρέ γιαγιάς με ΠΙ  να προσπαθεί να φτάσει στο βαγόνι
·          250 καρέ με συνταξιούχο να πληρώνει με 50ευρώ(ΥΠΟΠΤΟ!!!)
·          1813 καρέ οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ
·          1420 καρέ με ελεγκτές να κυνηγούν μαύρο σκύλο στην δεξιά πλευρά της αποβάθρας
·          30 καρέ του Τάκη του Ράμπο να χουφτώνει την καθαρίστρια στην αποβάθρα
·          125 καρέ παράνομης κατανάλωσης φαγητού στην αποβάθρα(οι ένοχοι αναζητούνται)
·          3500 καρέ οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ να κυνηγούν νεαρό ντυμένο ΜΑΤατζη(είναι απόκριες τους φώναζε, η δύναμη της συνήθειας του απάντησαν)
·          100 καρέ με την γιαγιά με το Πι να πλησιάζει στο τρένο.
Μέχρι εδώ έχουν φτάσει αναγνώστα μου, τα βλέπουν και τα ξαναβλέπουν τα αναλύουν και τα ψυχολογούν. Ψηλαφούν την τρομοκρατία,  θωπεύουν το άγριο σώμα της και όλοι έχουμε την ιδία απορία «εκεί στα τελευταία καρέ, τί θα παιχτεί; Τί θα αντικρύσουν; Θα καταφέρει ο μασκαρεμένος ΜΑΤατζής να γλυτώσει από τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ; Θα φτάσει η γιαγιά με το Πι στο τρένο και το ποιο αμείλικτο από όλα τα ερωτήματα θα πηδήξει ο Τάκης ο Ραμπο;



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More