Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σε περιοχή της Λεμεσού.

Βαρύ το τίμημα γι ατην εργατική οικογένεια
Κυνηγώντας το  μεροκάματο, βρήκε τραγικό θάνατο νωρίς το πρωί σήμερα ο 45χρονος Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος έπεσε από ύψος 3,5 μέτρων ενώ έβαφε το εσωτερικό οικίας στην περιοχή Καλογήρων στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης Λεμεσού Γιάννη Γεωργίου, το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 8:00 σήμερα.  Ο 45χρονος βρισκόταν σε σκαλωσιά και έβαφε τον εσωτερικό χώρο και για άγνωστο ακόμα λόγο φαίνεται να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε στο δάπεδο με το κεφάλι, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Αυτοψία διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, ενώ τη σκηνή επισκέφθηκε και ο επιθεωρητής του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας Σωκράτης Σωκράτους ο οποίος  ανέφερε, ''δυστυχώς για ακόμη μια φορά η έλλειψη των μέτρων ασφάλειας, ήταν ο λόγος για την απώλεια μιας ζωής'' και πρόσθεσε ''έπεσε από ύψος, από ένα δάπεδο εργασίας το οποίο θα έπρεπε να ήταν περιφραγμένο''.
Βαρύς ο φόρος αίματος που πληρώνουν κατά καιρούς οι εργαζόμενοι, οι οποίοι υπό την απειλή της ανεργίας ρισκάρουν τη ζωή τους σε μεροκάματα του τρόμου και δυστυχώς κάποιες φορές και μεροκάματα του θανάτου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More