Μειώνουν 22% το επίδομα ανεργίας! Το επίδομα αλληλεγγύης;;

Το "Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι" ,στην πολιτική μεταφέρεται στην χειρότερη εκδοχή του. Διότι όταν τρελαίνει ο Κύριος αυτόν που θέλει να καταστρέψει του δίνει ταυτόχρονα και τη χαρά της "τρελής σκέψης" . Λίγα καταλαβαίνει από αυτά που συμβαίνουν γύρω του, τρελός πλην ευτυχισμένος οδηγείται στην καταστροφή.
 Η χειρότερη εκδοχή- που χρησιμοποιείται από τους πολιτικούς που θεωρούνται Έλληνες και πράττουν κατά... συνείδηση -είναι αυτή του ..πτωχεύει Κύριος , πτωχεύει και εξευτελίζει, στερεί το δικαίωμα της εργασίας και μετά κόβει το ήδη εξευτελιστικό επίδομα ανεργίας και οδηγεί τους Έλληνες άνεργους , ταπεινωμένους και μίζερους στην ουρά των συσσιτίων, όπου εκεί έναντι πινακίου φακής του ζητά να δηλώσει άπορος και ανίκανος να συντηρήσει την οικογένεια του και τον εαυτό του.
Ο ένας εξευτελισμός πάνω στον άλλον για τον πιο σκληρά εργαζόμενο , σύμφωνα με τις στατιστικές των εταίρων μας, και ταυτόχρονα τον λιγότερο αμειβόμενο.
Οι βουλευτές που χρίστηκαν σωτήρες του λαού, ψηφίζουν νόμους οι οποίοι παράγουν ανέργους και στη συνέχεια ψηφίζουν νόμους που οδηγούν στην εξαθλίωση , όπως αυτός που κόβει το επίδομα ανεργίας κατά 22%. Άλλο ένα χτύπημα στον ήδη "γονατισμένο" Έλληνα.
Αλήθεια θα μειώσουν κατά 22% και το επίδομα αλληλεγγύης που φόρτωσαν στις πλάτες του φορολογούμενου, δηλαδή του μισθωτού και συνταξιούχου , διότι κάποιοι βρίσκουν τον τρόπο να καταθέτουν σε Ελβετικές τράπεζες και όχι στην εφορία τα οφειλόμενα. Θα μου πεις ταμείο το ένα ταμείο και το άλλο!
Και βέβαι αυτοί οι κάποιοι, ακόμα και όταν εντοπιστούν, δεν ασχολούνται με τους άπορους Έλληνες αλλά με την "Ψωροκώσταινα" και την προίκα που ακόμα υπάρχει αφάγωτη.
Είναι το καλύτερο κίνητρο των ..σωτήρων του λαού και της Πατρίδας.Κέρδη αφορολόγητα, εύκολα και χωρίς χρήση.. ιδίων κεφαλαίων.
Όσο για το κατά  22% λιγότερο επίδομα ανεργίας ας μην το κάνουμε θέμα, ο φτωχός αν δεν έχει ψωμί, ας σκεφτεί και το παντεσπάνι, λύσεις υπάρχουν , μην είμαστε μηδενιστές και ας εκτιμήσουμε την προσπάθεια. Είπαμε, μην τα θέλετε όλα δικά σας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More