Υπουργικό με στόχο!!!

Ο κινούμενος στόχος δυσκολεύει το έργο των δολοφόνων.
 
Υπουργικό συμβούλιο σήμερα στις 14.00 με σκοπό να επικυρωθούν όλα όσα συμφωνήθηκαν με τον επικεφαλής της τρόικας, και στόχο όλους εμάς.
Είναι προφανές πια πως στόχος είναι οι κοινωνικές παροχές,οι στρατιωτικές δαπάνες η μείωση προσωπικού σε δήμους, η περικοπή ιατροφαρμακευτικών δαπανών που μεταφράζεται σε μείωση των υπερωριακών αμοιβών στους νοσοκομειακούς γιατρούς καθώς και την περικοπή φαρμάκων, περικοπή στις επιδοτήσεις σε κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών,μείωση του προϋπολογισμού του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), αλλαγές σε συνταξιοδοτικά ταμεία με κατά μέσο όρο υψηλές συντάξεις ή που λαμβάνουν υψηλές επιχορηγήσεις από τον προϋπολογισμό, ο περιορισμός των μισθών του ιδιωτικού τομέα κατά 22% για τους υφιστάμενους και 32% για τους νέους εργαζόμενους. 
Και φυσικά είναι πλέον αντιληπτό πως σκοπός και στόχος είναι η κατάργηση κάθε εργασιακού ή άλλου δικαιώματος, αφού η  άρση της μετενέργειας, η κατάργηση της μονιμότητας για τις δημόσιες επιχειρήσεις,το πάγωμα της «ωρίμανσης»και η κατάργηση της υποχρεωτικής διαιτησίας, δεν μας κάνουν ανταγωνιστικούς αλλά δούλους. Οι μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις δε, οδηγούν τους συνταξιούχους στην φτώχεια.
Και όσο οι διάνοιες της πολιτικής και της οικονομίας στοχοποιούν τους Έλληνες, οι λαοί της Ευρώπης και όχι μόνο άρχισαν να κινούνται, γιατί όπως και να το κάνουμε ο κινούμενος στόχος δυσκολεύει το έργο των δολοφόνων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More