Δυστυχώς ...επτωχεύσαμεν πολιτικά.

Η πολιτική πτώχευση της Ελλάδας είναι γεγονός. Δεν υπάρχει πολιτικός αυτή τη στιγμή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να υπηρετήσει το κοινό συμφέρον για το οποίο άλλωστε και εκλέγεται.
Θεωρητικά πάντα γιατί τελικά ο λόγος εκλογής των πολιτικών έχει να κάνει με το πορτοφόλι , την ιδιοκτησία, τον πλουτισμό, την εξουσία που τους δίνει ο τίτλος και το αξίωμα.
Δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας, που δεν νιώθει φτωχότερος σήμερα. Φτωχότερος και προδομένος για άλλη μία φορά από τους(δυστυχώς) αιρετούς δυνάστες του.
Δεν υπάρχει Έλληνας που νιώθει υπερήφανος για τους πολιτικούς του, που για μία ακόμα φορά δεν κατάφεραν να συναντηθούν με  την συνείδηση ώστε να ψηφίσουν τιμώντας την .
Δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας αυτή τη στιγμή που δεν γνωρίζει ποιοι έδρασαν εχτές καταστρέφοντας για μια ακόμα φορά την Αθήνα.
Ο σκοπός είναι γνωστός σε όλους, πάντα υπάρχουν οι παρακρατικοί να διαλύσουν το διαμαρτυρόμενο πλήθος. Τακτική παλιά όσο και οι Εφιάλτες της Ελληνικής πολιτικής σκηνής.Τακτική που όλα αυτά τα χρόνια  αν και έχει προφανή στόχο και σκοπό, την αποδυνάμωση του κινήματος ,η  χτεσινή μεγαλειώδης συγκέντρωση είναι η απάντηση.
Και αυτή την απάντηση θα δίνουμε από δω και πέρα στους πολιτικά πτωχευμένους και ηθικά ξεπεσμένους πολιτικούς και σε όλους αυτούς που πιστεύουν ότι νίκησαν χτυπώντας την Δημοκρατία και καταλύοντας το Σύνταγμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More