Με κάνει και παραμιλώ το θολωμένο μου μυαλό


"Η θέση μου είναι κρυστάλλινη: Η Ελλάδα χρειάζεται
 πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα".
«θα βοηθήσουμε τη ΝΔ αν βγει πρώτο κόμμα» δήλωσε ο.. μεγίστου ύψους και ήθους πολιτικός, Ανδρέας Λοβέρδος , για να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων εντός του ΠΑΣΟΚ.
Σε περίπτωση λοιπόν  που το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά αναδειχτεί πρώτο στς εκλογές, αλλά δεν κατακτήσει την αυτοδυναμία, ο Λοβέρδος δηλώνει  πως το κόμμα του θα στηρίξει την Νέα Δημοκρατία και μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση του επανήλθε για να  βάλει τα πράγματα στην θέση τους.
"Πρέπει όλοι να αφήσουμε στην άκρη τις μικροπολιτικές τακτικές", δήλωσε με στόμφο και την ανάλογη πολιτική ευθύνη ...στο βλέμμα.
Διότι στις ημέρες που ζούμε η πολιτική ευθύνη είναι μόνο στο μάτι των πολιτικών, άντε και στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Τόσο πίσω όμως που μην την είδατε , μην την απαντήσατε. Όσο για το βλέμα είναι κι αυτό θολό και ανταριασμένο για να πηγαίνει με την κατάσταση.
Χρόνια μετά κατάλαβα τι ακριβώς εννοούσαν οι πολιτικοί μας , λέγοντας πως υπάρχει θολό πολιτικό τοπίο! Λίγο το πίσω μέρος του μυαλού , λίγο το θολό μάτι πως να μην θολώσει και το τοπίο!
Πάντως για να ησυχάσετε όλοι ο Ανδρέας μας δήλωσε ακόμα πως σε κάθε περίπτωση την Κυριακή των εκλογών θα αξιολογήσουν και θα εκτιμήσουν τα δεδομένα.
Και επειδή έχει ρόλο και λόγο διέψευσε σενάριο που θέλει να έχει γίνει συζήτηση για πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με τον ίδιο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης "γιατί ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα θέλει να είναι στην κυβέρνηση".Σε ανακοίνωση του δε για να μην έχουμε καμία αμφιβολία τονίζει:
"Η θέση μου είναι κρυστάλλινη: Η Ελλάδα χρειάζεται πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Για να την διασφαλίσουμε καλούμαστε και θα καλούμαστε όλοι να κάνουμε κάποιες υπερβάσεις, στην κατεύθυνση που θα μας υποδείξουν οι πολίτες. Ο κίνδυνος πολιτικής αστάθειας δεν αφήνει χώρο για άλλες τακτικές. Και τα δύο κόμματα θα παλέψουμε για τη νίκη. Αυτό, όμως, είναι αυτονόητο κι απ' όλους οι στιγμές απαιτούν κάτι περισσότερο από κοινοτοπίες".
Για όσους έχουν ακόμα απορίες για το τι σημαίνει πολιτικός με ήθος και ύψος δεν φταίω εγώ! Φταίει το θολό βλέμμα των πολιτικών !!!!







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More