Μας περισσεύει ο «πατριωτισμός» σας Εθνοπατέρες

 Πατριώτες Βουλευτές, κάντε λίγο κράτη.

Μεγάλο θέμα ο Βουλευτής με το ένα εκατομμύριο που έβγαλε στο εξωτερικό.Έχετε ξεδιπλώσει όλες τις ρητορικές σας ικανότητες οι υπόλοιποι 299 να μιλάτε για πατριωτισμό,ηθική, εντιμότητα.
Την ίδια στιγμή που υπογράφετε την εξαθλίωση των Ελλήνων και το ξεπούλημα της χώρας βρήκατε ένα ανύπαρκτο θέμα να βγάλετε μπροστά ετσι ώστε να τα ξεχάσουμε όλα και να περάσουν όλα τα νομοσχέδια πολύ πιο εύκολα. 
 Γιατί δεν δείξατε την ίδια «οργή» για τον Μαντέλη που παραδέχτηκε στην εξεταστική της Βουλής οτι πήρε απο την Siemens «χορηγία» 200.000 γερμανικά μάρκα; Υπήρξε και 2η κατάθεση στον λογαριασμό του 250.000 γερμανικά μάρκα αλλά είπε οτι δεν γνώριζε ποιος έκανε την κατάθεση. Το αφήσατε να περάσει έτσι, χωρίς δακρύβρεχτες δηλώσεις.
Γιατί δεν δείξατε την ίδια «οργή» για τον Τσουκάτο που δήλωσε οτι ενα εκατομμύριο Γερμανικά μάρκα απο την Siemens κατέληξαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ;

Siemens, υποβρύχια, εξοπλιστικά προγράμματα του στρατού, ΟΤΕ, ΟΣΕ, c4i, και δεκάδες άλλα σκάνδαλα που θάφτηκαν στις εξεταστικές.
Εδώ και πολύ καιρό η προπαγάνδα των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης παπαγαλίζει οτι είναι πολλοί οι 300 Βουλευτές και θα πρέπει να γίνουν 200. (Ο ένας που περισσεύει μπορεί να είναι ο Κουβέλης για να υπάρχει και αντιπολίτευση)
Στην τελευταία ψηφοφορία 199 είπατε ναι στην εξαθλίωση μας και στην αρπαγή του πλούτου της χώρας απο τους τοκογογλύφους. Ετοιμάζεστε εδώ και καιρό για τις στιγμές αυτές. Με μια διαφορά όμως. Δεν συμφωνήσαμε εμείς για τίποτα απο όλα αυτά που κάνετε. Το φωνάζαμε κάθε μέρα στις πλατείες.
Η οργή μας μεγαλώνει....
Ο πατριωτισμός σας;
Μας περισσεύει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More