Τα νέα της επαρχίας

Νομός Πέλλας.
Διαμαρτύρονται οι παραγωγοί στο νομό Νομός Πέλλας.Οι μεγάλες εισαγωγές πατάτας που γίνονται στην χώρα μας έχει ως αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος απο την παραγωγή τους να μένει αδιάθετο.  
Περισσότερα εδώ
 
Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας. 
Στο μουσείο μπορεί να υπήρχε ελλειπής κάλυψη για φύλαξη λόγω περικοπών αλλά ο Δήμος ενέκρινε δαπάνη 100.000 ευρώ για ειδικούς συμβούλους.
Περισσότερα εδώ
 
Κρήτη
Σητεία
Πρόστιμο ύψους 202,4 εκατ. ευρώ σε ένα και μόνο πρατήριο καυσίμων στη Σητεία.
Και περιμένουν να τα πάρουν; Ρωτάμε εμείς.
Περισσότερα εδώ
 
Ο μεγιστάνας, ο "επίσημος" και η επένδυση-μαμούθ στην Κρήτη!
Ξένος επιχειρηματίας με τεράστιο οικονομικό εκτόπισμα δείχνει ενδιαφέρον για μεγάλη επένδυση στα ανατολικά της Κρήτης - Ο ρόλος Ευρωπαίου "υψηλού" προσώπου. 
Περισσότερα εδώ 
 
Σε απόγνωση οι αγρότες στην Κρήτη αφού η Ευρωπαική Ένωση σε συμφωνία που έκανε με το Μαρόκο ουσιαστικά τους «πετάει» εκτός αγοράς γιατί  τα συγκεκριμένα προιοντα είναι πολυ πιο φθηνά. 
Περισσότερα εδώ

Ηπειρος  
Η κρίση «στρέφει» τους νέους της Ηπείρου σε παραδοσιακές τέχνες.Μάθε τέχνη και ασ’ την και αν πεινάσεις πιάσ’ την» λέει ο θυμόσοφος λαός. Περισσοτερα εδώ
 
Θεσσαλία
Πολυεθνικό Καρναβάλι με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από επτά ευρωπαϊκές χώρες διοργανώνει ο Δήμος Βόλου. 
Περισσότερα εδώ 
 
Σημαντικές πληροφορίες 3.000 χρόνων έφεραν στο φως οι παιδικοί τάφοι που αποκαλύφθηκαν στην περιοχή της Άλου, στο πλαίσιο των εργασιών βελτίωσης και διαπλάτυνσης της εθνικής οδού, που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια. 
περισσότερα εδώ
 Εύβοια
Δέκα χρόνια δήμαρχος Κύμης, οκτώ χρόνια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, υφυπουργός Ανάπτυξης επί κυβερνήσεων Σημίτη όμως κατέθεσε μήνυση κατά του νυν δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου γιατί δεν του έδωσαν το χαρτί που ήθελε και έτσι θα πάρει μικρότερη σύνταξη από αυτή που είχε υπολογίσει!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More