Τα νέα μέτρα της τρόικα

Τι να κάνουμε... χρωστάμε

Ο Παπαδήμος φανερά δυσαρεστημένος με την εμμονή των Ελλήνων για το 13 14 μισθό κάλεσε στο γραφείο του, τους αρχηγούς των κομμάτων και τους έδωσε τις απαιτήσεις της τρόικα στα Αγγλικά.Όσοι δεν ομιλούν την Αγγλικήν εννοείται ότι έχουν βαρύτατο πρόστιμο.
1ο Τα περίπτερα θα πρέπει να μένουν ανοιχτά όλο το 24ωρο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Δεν εννοείται να θέλει ευρωπαίος πολίτης τσίχλες στις 3 το βράδυ και να μην βρίσκει περίπτερο.
Όποιος δεν συμμορφώνεται το περίπτερο θα το παίρνει η AOL, Microsoft, Siemens, και οι λοιποί δανειστές.Τι να κάνουμε... χρωστάμε.

2ο Όποιος έχει χωράφια στο χωριό θα πρέπει να φυτεύει ζαρζαβατικά για τα στελέχη των επιχειρήσεων που βοηθάνε στην ανάπτυξη ης χώρας. Προηγείται η Siemens. Όποιος έχει χωράφι και δεν το εκμεταλλεύεται θα πληρώνει φόρο ανάλογο με την δυναμική του χωραφιού. πχ Χωράφι στην Ηράκλειο μας δίνει 300 κιλά πατάτες στο στρέμμα. Επομένως 300 κιλά που έβγαλες επι του 20 φπα σκάσε και πλήρωνε.Τι να κάνουμε... χρωστάμε.

3ο Οι ιδιοκτήτες μικρών καταστημάτων ρούχων θα πρέπει να κάνουν πρόβα τα προϊόντα στον πελάτη με μουσική υπόκρουση το 9 1/2 εβδομάδες για τους Αμερικάνους. Οι Γερμανοί θα έχουν cd μαζί τους καθώς και μαστίγιο
.Τι να κάνουμε... χρωστάμε.

4ο Οι ιδιοκτήτες σπιτιών με ένα δωμάτιο περισσευούμενο θα πρέπει να το έχουν διαρρυθμίσει έτσι ώστε να δεχθεί να πάσα στιγμή έναν δανειστή Ευρωπαίο. Ένα μέλος της οικογένειας θα αναλάβει την ξενάγηση του στην Ακρόπολη που την Διαχειρίζονται οι Γερμανοί.
Η κυρία του σπιτιού σε περίπτωση που χρωστάει στην εφορία θα πρέπει να κατεβάζει και την φούστα της, να της «ρίχνουν» και έναν, γιατί το απαιτούν οι δανειστές. Τι να κάνουμε... χρωστάμε.

5ο και σημαντικότερο. Όποιος αμόρφωτος Έλληνας δεν ξέρει Γερμανικά και Αγγλικά θα πληρώνει για τιμωρία του, τα δίδακτρα των παιδιών των δανειστών.Τι να κάνουμε... χρωστάμε.

6ο Οι απόφοιτοι πανεπιστήμιων που είναι άνεργοι και δεν έχουν εξασκήσει το επάγγελμά τους θα πρέπει να πληρώνουν φόρο ανάλογο με τα χρόνια σπουδών. Το Ελληνικό κράτος με δανεικά σε σπούδασε ρε ρεμάλι και εσύ κάθεσαι σπίτι σου;
Αν δεν σου αρέσει πήγαινε στην Γερμανία.Τι να κάνουμε... χρωστάμε.

7ο Οι υπάλληλοι των ΔΕΚο θα πρέπει να δουλεύουν 4ώρες παραπάνω  καθημερινά
για να μπορέσουν οι εταιρείες δημοσίου συμφέροντος να σταθούν στα πόδια τους και
να τις πάρουν οι δανειστές μας (χαρη μας κάνουν επειδή είναι πολιτισμένοι) . Τι νομίζετε; Πως γίνεται η ανάπτυξη ρε υπάνθρωποι; Με συνδικαλισμό; Με συντεχνίες; Τι να κάνουμε... χρωστάμε.

8ο Οι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι θα πρέπει 8 μήνες το χρόνο να δουλεύουν μεταλλωρύχοι στο Βέλγιο η την Γερμανία.  Τους 4μήνες υπόλοιπους μήνες θα μπορούν να δέχονται και επισκέψεις απο την Ελλάδα. Τι να κάνουμε... χρωστάμε.

9ο Όποιοι χρωστάνε στις τράπεζες θα πρέπει τον ελεύθερο χρόνο τους να μην τον τρώνε στους καναπέδες και τα καφενεία. Επιβάλλεται να παρουσιάζονται κάθε 8η πρωινή και 6η απογευματινή στην τράπεζα και να ζυγίζεται για τον έλεγχο του βάρους τους. Οι υπέρβαροι θα πληρώνουν μια έξτρα δόση, γιατί δεν μπορείς να χρωστάς και να τρως τον αγλέουρα.  
Τι να κάνουμε... χρωστάμε.

Για την σωστή και πλήρη εφαρμογή των μέτρων θα υπάρχει επόπτης Έλληνας Βουλευτής, με προϊστάμενο του ΓερμανοΓαλλοσκαδιναβοεβραίο δανειστή.

ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;

 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More