Η δικαιοσύνη είναι τυφλή!!!!

Στην Ελλάδα η δικαιοσύνη  είναι κάποιες φορές τυφλή, τις περισσότερες όμως κάνει τα στραβά μάτια!!! Και βέβαια όχι σε περιπτώσεις που αφορούν δικές μας υποθέσεις - και όταν λέω δικές μας εννοώ του λαουτζίκου -. αλλά σε υποθέσεις που αφορούν τους εντιμότατους φίλους μας ,πολιτικούς, υπουργούς, υφυπουργούς , γραμματείς και φαρισαίους.
Οι κύριοι με τους...
σπουδαίους τίτλους- που εμείς τους έχουμε δώσει , χωρίς να υπολογίσουμε πως θα κάνουν ότι μπορούν για να διασφαλίσουν προνόμια μέχρις πέμπτης γενεάς - καταστρατηγούν τους νόμους που οι ίδιοι προωθούν προς ψήφιση ( που σε απλά Ελληνικά μεταφράζεται πως ήδη οι ίδιοι έχουν ασυλία), μας κατηγορούν εντός και εκτός Ελλάδος ως διεφθαρμένους, προωθούν το ξεπούλημα της Ελλάδας, με τους κατοίκους της μαζί ως  φτηνό εργατικό δυναμικό,  με αλαζονεία και θράσος κυκλοφορούν ανάμεσα μας κουνώντας απειλητικά το δάχτυλο, βλέπεις είναι σίγουροι πως ότι και να γίνει είναι διασφαλισμένοι.( Κομπάζουν για το αδιάβλητο της δικαιοσύνης και του συστήματος).
Έτσι για αλλαγή καλό θα ήταν οι δίκαιοι δικαστές μας, να αποφανθούν πως μαζί με τον Εφραίμ συμφάγοντες την λίμνη , τα οικόπεδα τον αέρα που αναπνέουμε κρίνονται προφυλακιστέοι και οι πολιτικοί που έλυναν και έδεναν πριν λίγο καιρό.
Να δούμε  χοντροπολιτικούς  με ριγέ στολή και συσσίτιο φυλακής, πρωθυπουργούς  στο γυμναστήριο των φυλακών  να κάνουν  κάμψεις, εκπροσώπους με σινιέ στολή  να δίνουν συνεντεύξεις τύπου, και υπουργό... φυλακής να ζητά χάρη !!!!
Χριστούγεννα είναι , όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More