Ο δρόμος του σαλιγκαριού και των πολιτικών....


Παρακολουθώντας τις τελευταίες δηλώσεις των υποψηφίων αρχηγών του ΠΑΣΟΚ , γυρίζω πίσω στα χρόνια της αναρρίχησης τους στην εξουσία και τρομάζω!
Ο δρόμος του σαλιγκαριού -ξέρετε φτάνει στην κορυφή το καημένο το σαλιγκάρι έρποντας, γλείφοντας και κερατώνοντας,-είναι κοινός για όλους με προσθήκη των μαχαιρωμάτων και μάλιστα πισώπλατα (πολιτικές θέσεις λέγονται ),των οραμάτων για το λαό (δώσε μου την ψήφο σου βλάκα, έχω σπίτι να αγοράσω στο Λονδίνο, οι καταθέσεις μου στην Ελβετία δεν φτάνουν, έχω οικογένεια) Πατρίδα (είναι ακριβή η ζωή στην Αμερική, δεν μπορώ να πάω χωρίς μια γερή καβάτζα).
Λόγια μεγάλα για το πως θα βγούμε από την κρίση, μονόδρομος οι αποφάσεις τότε। Τώρα που στόχος και σκοπός είναι η αρχηγία οι απόψεις αλλάζουν.
Λάθος ΕΚΑΝΑΝ λένε και οι τρεις , μόνο που βγάζουν την ουρά τους έξω, τα λάθη τα έκανε άλλος , προσπάθησαν αλλά δεν εισακούστηκαν!!! (Ρίχνουν και μια καταγγελία αν χρειαστεί για...περίεργες συντεχνίες και λόμπι μέσα στο ΠΑΣΟΚ και καθαρίζουν. Αυτοί οι καημένοι είναι έξω από ίντριγκες και συμφέροντα)
Ο μέγας μεταρρυθμιστής Λοβέρδος-τεραστίου πολιτικού αναστήματος και ήθους- ψήφισε τα πάντα υπεραμυνόμενος στα δελτία ειδήσεων (με τη σειρά τα έπαιρνε ) των αποφάσεων της κυβέρνησης।
Μονόδρομος το μεσοπρόθεσμο και για τον Βενιζέλο -τεραστίων διαστάσεων πολιτικός με όραμα και γνώσεις, συνταγματολόγος και πρώτος καταλύσας το σύνταγμα- υπήρχε και άλλος δρόμος, γελοιοποιείται η χώρα λέει τώρα!
Ραγκούσης , ο αρχι-τέκτονας των μεταρρυθμίσεων γενικώς!
Έτοιμοι για κάθε κωλοτούμπα, στροφή και κάμψη διότι ζουν για το χρήμα και την εξουσία συνδυασμός που σκοτώνει!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More