Σκάει ενημέρωση!!!

Στο κυνήγι της είδησης και αυτή την εβδομάδα ο ενημερωτικός σταθμός, ο ένας και ανεπανάληπτος, ονόματα δεν λέμε, ο μοναδικός, ο αντισυμβατικός, ο αντικειμενικός και σε όποιον αρέσουμε, αλλιώς δώστε ευρώ να αγοράσετε είδηση ΔΟΜ, να στηρίξετε και το παλικάρι που έχει έξοδα.Ξέχασα το σλόγκαν "ειδικότης μας...ενημέρωση", αλλά μη με παρεξηγήσετε έχω πολλά στο μυαλό μου.
➧Υπόθεση(;!;)Τουλουπάκη:Προσπαθώ να καταλάβω τι ψέλλισε ο μέγας ρεπόρτερ Τέλλογλου και να αποκωδικοποιήσω το μεγαλειώδες "δικό σου είναι το ρεπορτάζ" της κας Μπακογιάννη-Κοσιώνη.
Σημαίνει κόψε το λαιμό σου; Δεν ξέρω τίποτα για το φόνο;(εξ άλλου έλλειπε στην επίσημη πρώτη της μεγάλης αποκάλυψης για την παράνομη Τουλουπάκη).
Τι μας είπε ο τρισμέγιστος; Πως αν υπάρχει παρανομία του πωλητή φταίει η δικαστής; Αν είπε,ίσως,θα το  δούμε...
Οπότε για ποιο ακριβώς ρεπορτάζ μιλάει, τι στην ευχή έψαξε πριν βγει και γίνει μεγαλύτερος του Υποφάντη(ερευνητής ε; τα υπόλοιπα δικά σας).Μάλλον εκεί στην ανάγνωση της εντολής και καθώς έψαχνε και ρωτούσε και έλιωνε σόλες στο πεζοδρόμιο, του έπεσαν τα γυαλιά πήρε του διπλανού του που ήταν και βρώμικα ε; πολύ θέλει!
➧Η άλλη ερευνήτρια- δημοσιογράφος- βουλευτής, που κάνει έρευνα για την συμφωνία των Πρεσπών, έχει μπλοκάρει.
Της έπεσαν πολλά μαζί, λίγο που δεν πήγε ο Σαββίδης στο πλατό όταν τον φώναζε, λίγο που ο Μητσοτάκης δεν έπεσε ακόμα στην ανάγκη της... Τα σούπερ μάρκετ εξακολουθούν να διαθέτουν χαρτιά υγείας και οι Έλληνες χωρίς ντροπή να αγοράζουν, ήρθε και ο Μοράλες πολύ θέλει; 
Τι ζητάει η γυναίκα; λίγη γαλήνη, όχι άλλη μυαλοφουρτούνα,άντε και κανένα βολιβιανό αφέψημα, (καλύτερος είναι ο Τσίπρας, που πίνει και δεν της δίνει;). Να συγκεντρωθεί, να αποδώσει,να ερευνήσει, να δώσει ένα νέο νόημα στην βαριά και βαθιά πληγωμένη δημοσιογραφία.
Μόνο Σοφία μας προσεκτικά, μη φύγει κανένας πόντος από το τρέξιμο ε; και άντε με την οικονομία στο χάλι που είναι να πάρεις καινούριο καλσόν.
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί συγχύστηκε. α:επειδή ήρθε ο Μοράλες; β: επειδή ήταν μια αξιοπρεπής εκδήλωση και δεν τον πλάκωσαν στις γρήγορες; γ: επειδή δεν της πρόσφερε τσάι; 
➧Ο φασίστας Κασιδιάρης, έκανε σόου στη Βουλή, το μόνο που ξέρει και μπορεί.Τα ΜΜΕ μας έδειξαν το αντάρτικο και μάλιστα λούπα να το εμπεδώσουμε, αλλά όχι πως έληξε.
Διότι η ενημέρωση στενεύει όταν εξυπηρετεί τα αφεντικά και πλατειάζει για τον ίδιο λόγο.Δείχνουν τα πλάνα της δολοφονίας στην Νέα Ζηλανδία ξανά και ξανά με επισημάνσεις...."συμβαίνουν αυτά", "δεν είναι μακρυά η Ν.Ζηλανδία" και το απίθανο.. "πριν ήταν αναρχικός".Καταλάβατε ή το παλεύετε ακόμα;
➧Το θλιβερό στην Ελλάδα που έζησε τη φρίκη του φασισμού, είναι πως την απελευθέρωσαν οι αντάρτες του Ε.Λ.Α.Σ και την κυβέρνησαν οι φασίστες, δοσίλογοι, συνεργάτες των Γερμανών απο διάφορες θέσεις.
Οι μαχητές Ελασίτες βρέθηκαν φυλακισμένοι, εξόριστοι και πολιτικοί μετανάστες.
Στα πέτρινα χρόνια τη χούντας οι αριστεροί στην πρώτη γραμμή του αγώνα, κατέληξαν  στο Μακρονήσι, στη Λέρο...έριξαν τη χούντα, αλλά την Ελλάδα κυβέρνησαν οι εκ Παρισίων αντιστασιακοί, αυτοί που μεταξύ σαμπάνιας και φράουλας δήλωναν την αγανάκτηση τους στους  βασανιστές της χούντας.
Ευτυχώς υπάρχουν οι αριστεροί, οι πάντα αγωνιζόμενοι, πάντα νικητές και δυστυχώς πάντα προδομένοι.
Αλλά... Ω ναι! Υπάρχει και  ο φασισμός, είναι εδώ, πάντα ήταν! Το κακό είναι πως τώρα οι Έλληνες τους έβαλαν και στη Βουλή.
Έχουμε 8% φασίστες στο εκλογικό σώμα. Ζουν, κινούνται, δρουν ανάμεσα μας, φανερά μέσα από μια εγκληματική οργάνωση που ονομάζουν κόμμα και κρυφά μέσα από διάφορες θέσεις.Διευθυντάδες, πρόεδροι, αντιπρόεδροι, δημοσιογράφοι.... Είναι πολύ δειλοίγια να δηλώσουν φασίστες, πάντα έτσι ήταν..με κουκούλες έδειχναν οι συνεργάτες των Ναζί!
Χτυπάνε αδύναμους, μόνο με αυτούς μπορούν να τα βάλουν, μέχρι να τους δώσετε μεγαλύτερη εκλογική δύναμη.Τότε θα έρθει και η σειρά σας.
➧Μην ξεχάσετε να πάρετε Ντοκουμέντο, οι αποκαλύψεις για τον νεοδημοκράτη παιδεραστή συνεχίζονται........

1 σχόλια:

Thank you so much for the detailed article.Thanks again.
clipping path service

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More