Ότι του φανεί του Λωλοστεφανή!


⏩"Έχουμε  πόλεμο με τον Τσίπρα" στα όπλαααα, είπε η Φω-Φω-Κα και ξέθαψε το καλά κρυμμένο τόμαχοκ. Το τσεκούρι του πολέμου άστραψε στο χέρι της πτωχής πλην τιμίας Ναβάχο-για την ιστορία οι Navajo είναι άγριοι επιθετικοί νομάδες Ινδιάνοι, που φορούσαν δέρματα ζώων, και Φω-Φω-Κα σημαίνει στην επίσημη Ναβαχο  "η συνταξιούχα που φώναζε και αλώνιζε και ΑΦΜ εψώνιζε"-άστραψε και βρόντηξε λέω και τους πήρε και τους σήκωσε όσους λοξοκοιτάζουν κοινώς αλληθωρίζουν.Ο πόλεμος θα είναι άγριος, σφοδρός και νικηφόρος,διότι μες την ταραχή μου ξέχασα να σας πω ότι η πολέμαρχος διαθέτει μυστικά όπλα και κονδύλια που αδιαμφισβήτητα εξασφαλίζουν την νίκη, όχι την άπτερο την άλλη την κανονική.
⏩"Δεν θέλω χάρες Αλέξη" δήλωσε ο Καμμένος. Είναι η 666η δήλωση εναντίον του αντίχριστου πρώην εταίρου και υπάρχει και συνέχεια διότι Πάνος είναι αυτός, βρήκε στασίδι να πει τον πόνο του στο Φάληρο και έχει πόνο πολύ, τόσο που μπορεί να πνίξει τους προδότες, τα πουλητάρια της άμοιρης πατρίδας, τους αθεόφοβους εθνομηδενιστές. (Φτου τρις)Δύσμοιρε Πάνο τι σου έμελλε να πάθεις, εμ σε χώρισε εμ σου κράτησε την προίκα, φτου ξανά διότι με πνίγει το δίκιο του Πάνου. Μια γκαζόζα στον Πάνο από μένα, αν και δεν χωνεύεται το κάζο.
⏩Φέρτε πίσω τις έδρες, βροντοφωνάζουν Ποταμίσιοι και Ανελίτες, μην είδατε τις έδρες μας;...Τις είδαμε σε μακρινό ταξίδι,από εκεί πάνε και οι άλλες, μην είδατε τον Παναγή; απαντούν εν χορώ οι συλλέκτες.
⏩Μαλ-βίδες στη ΝΔούλα με τις φραγκο-αποκαλύψεις.Ποιος του έδωσε τα φράγκα του άπειρου του Τράγκα και υπέπεσε σε τέτοια πλάνη εε; Σιγά μην μάθετε κουτσομπόλες και κουτσομπόληδες έλεος πια με την περιέργεια σας, εξ άλλο αυτή σκότωσε τη γάτα, προσοχή λοιπόν.Εξ άλλου δεν είναι αυτή η ερώτηση της ημέρας.Οι έχοντες το δικαίωμα ερωτήσεων, οι δημοσιογράφοι δλδ  ρωτούν και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου, ποιος πλερώνει κυρ-Αλέξη τα ταξίδια σου; Που έμεινες και ποιον συνάντησες εεε; Πες τα όλα γιατί ήδη ξέρουμε νάναι καλά ο Πάνος που είναι καλό παιδί και τίμιο παλικάρι!
⏩Και επίσημα υποψήφιοι για Νόμπελ Ειρήνης οι Τσίπρας-Ζάεφ, είδηση που έφερε εγκεφαλικά στον Κούλη που πήρε αγκαζέ τον εξωγήινο του Υμηττού, ένα τελάρο ροδάκινα Μακεδονίας, τις αναμνήσεις από την εξορία,τον νέο ιδιοκτήτη της ΝΔούλας του Βαγγέλη και ως άλλος Ναπολέων φωνάζοντας ζήτω ο Δελαπατρίδης-υπάρχει υποστήριξη να ξέρετε μεταξύ μεγάλων-κατέλαβε το Χάρβαρντ σε ένδειξη υπεροχής και αριστείας και όχι ως ένδειξη διαμαρτυρίας διότι είναι υπεράνω.
⏩Η δήλωση της εβδομάδας είναι του Πολάκη "Όλοι σας και μόνος μου".Και την έκανε σε αυτούς που μοντάρουν και τη δήλωση της μάνας τους!! Δίκιο έχει ο Παύλος, τα κοράκια της μονταζιέρας τον επιβεβαίωσαν μέχρι κεραίας, ζούμε στην εποχή που είδηση δεν είναι ο εξοπλισμός ενός νοσοκομείου του εθνικού συστήματος υγείας, αλλά το "πλαστό" πτυχίο του ήδη απολυμένου διοικητή.Όσα δελτίου τύπου και αν βγάζει το υπουργείο υγείας δεν παίζουν, παίζει αυτό που η μονταζιέρα επιτάσσει.Παύλο γερά, τους έχεις!!!
⏩Πολάκης σε τρελά κέφια και ιδού η δήλωση που παίρνει όσκαρ σεναρίου "Τον Αλέξη Τσίπρα ΔΕΝ τον φυγάδευσαν απο τις Μαλδίβες τα ΟΥΚ αλλά ειδική ομάδα κομάντος του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής εμενα(φωτο 4,5,6,) η οποία στα νεανικά της χρόνια είχε εκπαιδευτεί στον ανορθόδοξο πόλεμο σε μυστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Κούβα ,απο κουβανούς στρατιωτικούς(φωτο 7) στα πλαίσια της συνεργασίας των κομμουνιστικών κομμάτων για την παραγωγή στελεχών για την ώρα της "αποφασιστικής σύγκρουσης" σε κάθε χώρα του δυτικού καπιταλισμού!! Αυτοί έσωσαν τον Τσιπρα ΚΑΘΩΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΒΗΜΑ ,αφού δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στους μηχανισμούς του αστικού κράτους που έχουν αναλάβει την ασφάλεια του..... Μπορεί να γεράσαμε πια αλλά "ο,τι κοπελομάθεις δε γεροντοξεχνάς". Η διαφυγή έγινε μετά από σκληρή μάχη με τους πραξικοπηματίες με το ειδικό σκάφος (φωτο 8) που είχε δωρηθεί απο την πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση στο ΚΚΕ και το οποίο μετά τη διάσπαση του 89 είχαμε "απαλλοτριώσει" και κρύψει σε βραχονησίδα μέχρι που έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και ξαναμπήκε σε λειτουργία.....

ΥΓ1 .τρολακια και δημοσιογραφισκοι της ακροδεξιας..και στο τρολαρισμα "σας εχουμε"..
⏩Καλό Σ/Κ, γερά και θα βγει και τούτος ο μήνας, από όλα έχουμε και Μαλδίβες και μαλβίδες και πόλεμο και λάσπη και δεξιά και ακροδεξιά και φασίστες  και ειδήσεις και δημοσιογράφους και σεναριογράφους  ααα και όσοι είστε πιστοί του Σκάι να διπλοτσεκάρετε την ημερομηνία της είδησης...μπορεί να είναι δεκαετίας και!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More