Τυφλή, κωφή και άλαλη...τι είναι;

Έτσι για να κλείσουμε την εβδομάδα πανηγυρικά, αισιόδοξα και κυρίως με ανεβασμένο το ηθικό. Διότι στην Ελληνική επικράτεια ένα είναι σίγουρο .Η δικαιοσύνη είναι παρούσα, τυφλή, κωφή και άλαλη, αλλά πάντα νιώθεις βαρύ τον πέλεκυ της. Οπότε απανταχού της Ελλάδος παιδιά, κοιμηθείτε ήσυχοι και ξυπνήστε ακέφαλοι. Διότι ο πέλεκυς πίπτει βαρύς και ασήκωτος στα κεφάλια του λαού, του ενός και κυρίαρχου και αποκοιμισμένου.
Έχουμε και λέμε: 
🔺Μαντέλης, ένοχος μεν εκτός φυλακής δε, διότι ποιο το έγκλημα του; Σιγά τώρα μια μιζούλα πήρε ο άνθρωπος, για καλό σκοπό πάντα. Πενταετής εξαγοράσιμη η ποινή και με δόσεις παρακαλώ διότι δεν είχε χρήμα το πτωχό. Η μίζα εφαγώθει, διότι για τον λόγο αυτό εδόθη πως να το κάνουμε τώρα , οι μίζες εξαφανίζονται άμα τη καταβολή.
🔺Παπακωνσταντίνου,ένοχος; τι ένοχος ρε παιδιά, μια τόση δα νόθευση εγγράφου έκανε ο υπουργός για το καλό της Ελλάδας, δεν έβαλε τίποτα στην τσέπη, σιγά τώρα.Ένα χρόνο για πλημμέλημα και σπίτι του, διότι οι φυλακές δεν είναι για τους αρίστους, μόνο οι μπυθουλαίοι περνούν τις πύλες.
🔺Γεωργίου, δύο χρόνια με αναστολή για παράβαση καθήκοντος και σπίτι του, διότι τι είναι το καθήκον κύριοι και κυρίες ε; Και για ποια παράβαση μιλάμε, δεν πέρασε δα και με κόκκινο, δεν σκότωσε πεζό, μια παράβαση με δέκα μύρια οικονομικά εκτελεσμένους τι είναι; Ένα τίποτα.
🔺Τσοχατζόπουλος και το σόι του, αυτοί κάθισαν λίγα χρονάκια μέσα διότι είναι λεβέντες, αλλά τώρα ελεύθερα πουλιά ξεκοκαλίζουν τις μιζάρες δηλώνοντας πτωχοί πλην τίμιοι και αθώοι και αδίκως καταδικασμένοι.
🔺Μαντούβαλος, παραδικαστικό άντε καλέ! 13 τα πρωτόδικα χρονάκια, αλλά έξω γιατί έχει υγρασία στις φυλακές, εξ άλλου που θα πάει; Μέχρι το Φάληρο να δώσει τις νομικές του γνώσεις, καμία σημασία δεν έχει που είναι οριστικά διαγραμμένος από τον δικηγορικό σύλλογο. Δεν το έχει πει  το κανάλι της Φαληρέως άρα δεν υφίσταται, τελεία και παύλα.
🔺Για την πορεία της εμπλοκής μεγαλοεκδότη-εφοπλιστή στην υπόθεση noor1 δεν θα ρωτήσω για να μην αγχωθούν οι δικαστές και μας πάθουν τίποτα και δεν ξέρω αν μπορούν να νοσηλευτούν στο Ντυνάν, οπότε ας είμαστε προσεκτικοί.Βέβαια διεκδικεί ο κυριούλης και μία τηλεοπτική άδεια αλλά δε βαριέσαι; Καλύτερος  είναι ο κοντός αφού;
🔺Για τον Πουλή και το σόι(μπλε) του  επίσης δεν θα ρωτήσω διότι οι ρυθμοί της δικαιοσύνης είναι συγκεκριμένοι κι αν τρέξουν θα κάψουν φλάντζα και δεν κάνει, εξ άλλου τρέχουν όταν πρέπει και μπορούν. 
Έτρεξαν για υποθέσεις πλαστών πτυχίων παρακαλώ(δημοτικού όχι ΑΕΙ, αυτές πάνε πάντα αργά και ανάλογα με τον κάτοχο).και έριξαν στο ψαχνό, 7χρονάκια για να μάθει η καθαρίστρια.Να μάθει πρωτίστως τη θέση της, πλαστογραφούν και τη γλυτώνουν οι έχοντες συγκεκριμένα προσόντα.Πρέπει να είναι εκλεγμένοι, να έχουν τουλάχιστον μία θητεία σε υπουργείο, να είναι πράσινοι ή μπλε-το κόκκινο δεν γλυτώνει-,να ομιλούν την Γερμανική, να έχουν διασυνδέσεις, να είναι μάγκες και αλάνια, ολίγον μόρτες και πολύ κόφτες, να έχουν τα σέα τους, τις τσάρκες τους,τις μάσες τους, να είναι στα όπα τους βρε αδερφέ!!

Άντε εκλογές έρχονται, ψηφίστε σωστά, σοφά, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και αν είστε γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, δάσκαλοι όλων των βαθμίδων σας περιμένει μια θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο, μπας και γλυτώσετε. Όλοι οι υπόλοιποι ως γνήσιοι μπιθουλαίοι κάντε σειρά και ετοιμάστε μπογαλάκια.Η δικαιοσύνη αγρυπνά και δρα αστραπιαία.Εμπρόοος μάρς.....
Υ.Γ Δεν σας είπα για την ομολογία Τσουκάτου για τα μύρια μίζες από τη Ζίμενς, αλλά αφού δεν το είπε ο Σκάι δεν υπάρχει, τι; υπάρχει;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More