Του Αγίου Φλώρου (υπάρχει καλέ!) ...βοήθεια μας!!!!

➤ Κούλης: "6μηνών κρατούμενος", από τα μικράτα του μία αντιστασιακή πετριά την είχε...τι διάολο καλύτεροι είναι οι άλλοι που κάνοντας Παριζιάνικη αντίσταση έγιναν υπουργοί, πρωθυπουργοί και πρόεδροι δημοκρατίας; Όχι πείτε μου; Και δεν ήταν καν απόφοιτοι Χάρβαρντ(με προφορά ε;).
Του δίνετε μια μοναδική ευκαιρία να κάνει αντίσταση κατά της αρχής προτάσσοντας τα στήθη, όχι τα δικά του μην τρελαθούμε, της Ζαχαράκη. 
Και την άρπαξε ο άνθρωπος...ζωντάνεψε η μνήμη των παλιών καλών εποχών, όπου υπουργοί ζητούσαν συλλήψεις και η αστυνομία εκτελούσε.Εποχές διακυβέρνησης ΕΡΕ, αλλά και ΝΔ, οι παλιές καλές εποχές όπου οι συλλήψεις έδιναν και έπαιρναν, τρόμος και τάξη ήταν το μότο και μεταξύ μας καλά τους πήγε.Τόσα χρόνια στην εξουσία έφτιαξαν το μεγάλο βαθύ τους κράτος...καιρός να ξυπνήσει το θηρίο σκέφτηκε ο Κούλης μας(ναι καλέ σκέφτεται που και που), να μπούνε τα πράματα (έχει μια δυσκολία ο αρχηγός με το γ) στη θέση τους και μια χούφτα άπλυτοι, αμόρφωτοι, απόφοιτοι Ελληνικών πανεπιστημίων στο πυρ το εξώτερο. Άντε πουλάκι μου, αντίσταση στην εξουσία και όπου μας βγάλει, αρκεί να είναι σε παρισινούς δρόμους.
➤Φλώροι στη ζωή μας υπήρξαν πολλοί, Φλώρος στην αγία οικογένεια ένας, ενεργειακός και με δύναμη ελληνική!! Η προσπάθεια της ΝΔ να μας παλαβώσει καλά κρατεί, ακόμα και τα ΦΕΚ της δικής της περιόδου διακυβέρνησης ψεύτικα είναι. Όπως και νάχει τα γραπτά μένουν και εκεί βλέπουμε το συνεταιριλίκι του ανιψιού Κούλη με το φλωροπαίδι. Αυτή η σχέση κρατάει χρόνια, το ανίψι είναι και διαχειριστής οφσορ του φλωροπαιδιού αλλά ως διαχειριστής δεν γνωρίζει τι ποιεί η δεξιά του, και δεν θέλω αντιρρήσεις το είπε το ανίψι, το υποστηρίζει ο Κούλης και σύσσωμη η ΝΔούλα είναι νόμος τελεία και παύλα. Και όσοι δείχνουν την αλήθεια μέσω ΦΕΚ είναι ψεύτες και συκοφάντες, να εξηγούμαστε.
➤Έχω μία -δύο απορίες σχετικά με την αποφυλάκιση Φλώρου. Ποιος διαχειρίστηκε την όλη υπόθεση, ποιος είναι ο δικηγόρος οεο που είχε την εντολή να χειριστεί τα της αποφυλάκισης;
Διότι μη μου πείτε πως ξύπνησε μια μέρα ο γιατρός και είπε "ας αποφυλακίσω το φλώρο έτσι για το βιογραφικό μου".
➤Ποιοι δικαστές παραβίασαν το νόμο (αυτό αποδεικνύει η έφεση στο βούλευμα αποφυλάκισης) και γιατί; Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που δικαστικές αποφάσεις μας στέλνουν αδιάβαστους, τόσο ως προς το σκεπτικό όσο και ως προς την ποινή.Δείτε εδώ το εξαιρετικό και εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ της Άντας Ψαρρά.
➤Αυτές οι συνδικαλιστικές ενώσεις που ρίχνουν αναθέματα σε νόμο του κράτος γιατί δεν βγάζουν ανακοίνωση όταν τα μέλη τους τον παραβιάζουν; Και η κλασσική πλέον ερώτηση ποιος θα δικάσει τους δικαστές;
➤Τελικά συνελήφθη η Ζαχαράκη να πάρει τα όπλα της αντίστασης το αρχηγόπουλο;
➤Αυτό το Κυρανάκη έχει θράσος εκατό καρδιναλίων και ενός αρχιπαππά, γιαλίζει και λίγο το μάτι....Κούλη πρόσεχε!!!! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More