Κορακομάζωξη!!!

Άγρια πράγματα συμβαίνουν στη χώρα, μίζερα φασιστάκια έχουν τρυπώσει σαν τρωκτικά σε όλους τους χώρους της ενημέρωσης, της διοίκησης, της δικαιοσύνης, του συνδικαλισμού, παντού.Και όλοι εμείς δια της αναδημοσίευσης-ανακύκλωσης των αξιολύπητων, ψευδών, ανακριβών δηλώσεων, τους δίνουμε χώρο, μεγιστοποιούμε την ηλιθιότητα τους, την ανεπάρκεια τους, την εξυπνακίστικη φασιστική τους αντίληψη.
Βγήκαν από τα λαγούμια τους οι θλιβεροί και δηλώνουν ανοιχτά τις προθέσεις τους.Οι χειροκροτητές της πιο μαύρης ιδεολογίας αφού ρήμαξαν, απαξίωσαν, διέλυσαν κρυπτώμενοι, πέταξαν τη μάσκα του δημοκράτη και χωρίς αιδώ κουνάνε το δάχτυλο, δίνουν το νέο στίγμα "αγώνων".
Υμνος των SS από φασιστάκι αξιολύπητο, που δηλώνει δημοσιογράφος, δηλώσεις για χούντα από βουλευτή που επίσης δηλώνει δημοσιογράφος, το τσεκούρι του πολέμαρχου Βορίδη ξεθάφτηκε, το μάτι του Αδώνιδος ψάχνει τη χαμένη εξουσία με τα καλούδια της, ο Αντωνάκης που δεν θα γίνει ποτέ Αντώνης, σκιώδης αρχηγός (πιστός στη σκιά)και ο ταλαίπωρος Κούλης άγεται και φέρεται από κουμπάρους, κοντούς-μικρούς καναλάρχες και συμφέροντα.
Μοιράζει δηλώσεις, που κάνουν τους μισούς Έλληνες να ντρέπονται και τους άλλους μισούς να λυπούνται, αλλάααα.... είναι ο επόμενος που θα μας βγάλει από το μαύρο σκοτάδι που μας έβαλε ο Γιωργάκης και  η παράταξη του, έτσι για να μάθουμε τι εστί βερίκοκο, που βροντοφώναζε ο μέγιστος τηλεπολιτικός Αδωνις.(Τι θυμάμαι και εγώ ε;).
Η Φώφη-κόρη κληρονόμησε ένα κόμμα, του άλλαξε όνομα και ΑΦΜ μπας και γλυτώσει τα χρέη(υπάρχουν πάντα πρόθυμοι ηλίθιοι ψηφοφόροι να πληρώσουν παλιές αμαρτίες), το τεμάχισε η άριστη  και ως άλλη Κλεοπάτρα αποφασίζει και διατάσσει ερήμην της πλέμπας.Και πολύ καλά κάνει λέω εγώ, διότι κληρονόμος είναι, δεν είναι παίξε γέλασε.
Ο άλλος κληρονόμος-γιος έκανε δικό του κόμμα να σκάσουν οι εχθροί του και οι άλλοι, στάχτη και μπούλμπερη να γίνουν διότι πολλά μας τα έχουν κάνει.
Όλοι αυτοί μαζί, παλιά και νέα φυντάνια και πολλοί που εσκεμμένα δεν αναφέρω διότι θα ανεβάσω πίεση και δεν κάνει. μας κουνάνε το δάχτυλο..... μέχρι να ξυπνήσει ο γίγαντας λαός(λέμε τώρα) να τους το κόψει σύριζα, να δούμε άσπρη μέρα.
Κατηγορούμενοι για απάτη, απιστία, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ναρκεμπόριο κυκλοφορούν ανάμεσα μας, βρίσκονται στη Βουλή, εκφωνούν δεκάρικους και σχεδιάζουν την επόμενη μαύρη μέρα, ελπίζοντας ο γίγαντας να συνεχίσει το ύπνο του δικαίου, μπας και  την σκαπουλάρουν
Την ίδια ώρα η δικαιοσύνη, τυφλή, κουφή και οκνή "δικάζει" ακόμα τους δολοφόνους του Φύσσα, που προκλητικά άλλοτε είναι στο εδώλιο του κατηγορουμένου, άλλοτε όχι.Φασίστες είναι είναι ότι θέλουν κάνουν.
Δικάζουν με δεκαετή αναστολή γνωστά λαμόγια, για απάτη σε βάρος του δημοσίου και ετοιμάζουν αποφυλακίσεις για άλλους(Ενέργκα και δικαστές πείθονται).
Οι ποινές με αναστολή(δεκαετείς και άνω) είναι η νέα τάση.Σας το λέω να το ξέρετε να το απαιτείτε.Εκτός, λέω εκτός και αν οι ποινές αυτές αφορούν μόνο διασημότητες της απάτης και όχι μικρούς ανώνυμους Έλληνες.
Υποθέσεις διαφθοράς ερευνώνται σε βάθος, τόσο βάθος που ξεχνιούνται και χάνονται στα τούνελ της δικαιοσύνης και μην τον είδατε τον Παναγή.Αυτές συνήθως σκάνε στις δικαστικές αίθουσες με πολύ ντόρο,κάτι αμετάφραστα δικόγραφα, κάτι αναβολές, κάτι πονοκέφαλοι στην έδρα, παραγράφονται τα αδικήματα και πάμε για άλλα. 
Κανένα νέο από Χριστοφοράκο  παιδιά μιας και υπάρχει ζίμενς στο προσκήνιο ή έχουμε αναβολή πάλι;
Με εκείνα τα υποβρύχια που γέρνοντας πλέουν περήφανα και έτοιμα να πλαγιοκοπίσουν τον εχθρό τι έγινε; Τα πληρώσαμε, τα έχουμε κι ας γέρνουν; Κύριε Ευάγγελε τα φώτα σας.
Για νοβάρτις να ρωτήσω ή θα πάθει Άδωνι ο Λοβέρδος, Αντωνάκη  ο Μπένυ και θα έχουμε υστερίες...
Και αν αναρωτιέστε ακόμα γιατί δεν πεθαίνει ο φασισμός να σας ενημερώσω ότι βρίσκεται παντού και πριμοδοτείται αδρά, βρίσκεται στο βαθύ κράτος της ΝΔ και του κινήματος(δεν είναι κόμμα είναι κίνημα θυμάστε;) εξυπηρετεί τα παλιά κομματικά καθεστώτα, τους υπόδικους μπας και τη γλυτώσουν, τους ανέντιμους και διαπλεκόμενους μπας και συρθούν στα ανώτερα στρώματα της επίπλαστης ζωής τους, στους κάθε λογής ...έμπορους που προσπαθούν να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη με ψεύτικες και κατασκευασμένες ειδήσεις.
Αλλά δεν ανησυχώ, έχουμε το ΕΣΡ που  θα βάλλει τα πράγματα στη θέση τους, θα πάρει αποφάσεις βρε αδερφέ αλλά... κάθε πράγμα στο καιρό του, η καλύτερη εποχή δεν ήρθε ακόμα, έρχεται αργά και βασανιστικά, θα έρθει όμως που θα πάει!
Έχουμε τη δικαιοσύνη, που αργεί μεν δικάζει με αναστολή δε.
Έχουμε την Ευρώπη σε κάθε μας βήμα, οι τρικλοποδιές που μπήκαν ήταν για το καλό μας αλλά είμαστε έθνος αχάριστον.
Έχουμε τους άριστους του Χάρβαρντ( με προφορά παρακαλώ) που καραδοκούν να μας ισιώσουν που κακό χρόνο νάχουμε πήραμε το λάθος δρόμο, αλλά ευτυχώς υπάρχουν τα νησιά για αναμόρφωση ιδεών...μην τα πειράξει κανείς.... προέτρεψε και εισακούσθηκε από τον αρχιάριστο, ο μέγας πολιτευτής της μαύρης αυγής.
Ήδη το επικοινωνεί δια του τσεκουράτου και του αντιπροέδρου.Αυτό που ο Χατζηδάκης έπαθε Άδωνι και Λοβέρδο μαζί ακόμα δεν το έχω μελετήσει.
Σκιαχτήκατε; Ας προσέχαμε!!
    



   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More