Βρε πως αλλάζουν καιροί!!!!

@ Πρόγραμμα εθελουσίας στο Star και συζητήσεις κορυφής για συγχώνευση με SKAΙ...οι πολύωρες εκπομπές, οι κραυγές και ο θρήνος για τον αριθμό των αδειών που σκοτώνουν την πλουραλιστική ενημέρωση σίγησαν! Όλοι μαζί με μια φωνή παιδιά του ΣΚΑΙ και του ΣΤΑΡ, όλοι μαζί υπέρ της συγχώνευσης που συμφέρει τα αφεντικά μπας και κρατήσετε τη θεσούλα σας, για τους υπόλοιπους που θα πεταχτούν στους πέντε δρόμους καμία τύψη, καμία ενοχή...Έτσι είναι η ζωή παππούλη, για μια θέση στον θαυμαστό κόσμο των media...φώτα, κάμερες, γράφει και με λιγότερους!!!
@ Συγνώμη από SKAI για την ηλιθιότητα Μπογδάνου, στην ανακοίνωση κάνει λόγο για παραπληροφόρηση...άντε καλέ το παιδί, το παλικάρι ! Τι του κάνατε εκεί στο φάληρο και πέρασε τα όρια; Θυμάται κανείς άλλη φορά εκτροπή Μπογδάνου; Όχι πείτε μου μία!!! Μα πόσο μπογδάνοι είστε;
@Η ΕΣΗΕΑ θέλει απεργία μόνο στα κρατικά για τον ΕΔΟΕΑΠ γιατί άραγε;Οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι έχουν ταμείο και μόνο οι κρατικοί δεν έχουν; Άβυσσος η ψυχή των συνδικαλιστάδων!
@Νέα συνταγματική, αντικειμενική, δίκαιη και σοφή απόφαση του Άρειου Πάγου: 677/2017 Μόνο η μη καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών του μισθωτού, έστω και μακροχρόνια, δεν αρκεί να θεμελιώσει την έννοια της βλαπτικής μεταβολής των όρων της σύμβασης εργασίας του, αν δεν συνδέεται και με την πρόθεση του εργοδότη να εξαναγκάσει αυτόν σε παραίτηση προκειμένου να αποφύγει την καταβολή σ’ αυτόν της αποζημίωσης απόλυσης. Ασχολίαστο...η δικαιοσύνη στο μεγαλείο της! Έχω όμως μία πρόταση, να σταματήσει ο εργοδότης τους, το κράτος, δηλαδή οι φορολογούμενοι, να τους πληρώνει.Θα έχουμε και έσοδα μπας και γλυτώσουμε κανέναν φόρο, διότι από μας τα παίρνουν !!!
@Επιμένει ο Κούλης για τους τρομοκράτες...ξαναγράφουμε την ιστορία στην Ελλαδίτσα μας με την συμμετοχή των αστέρων της δημοσιογραφίας και των αρίστων του Χάρβαρντ!!! Αλήθεια κυρία Μάρα μας θα συνεχίσετε στο τιμόνι της παρουσίασης των ειδήσεων του καναλιού τώρα με τη συγχώνευση; Έρχεται η Σία να σου θυμίσω και ως γνωστόν η οικογένεια στηρίζει τα μέλη της.Ή μήπως περί αυτού πρόκειται, προσέχετε για να έχετε μια θεσούλα στον ήλιο;;
@Πολύφερνη νύφη η Φώφη μας και με γερή προίκα!! Μπένυ,Σημίτης, Γιάννος,σύζυγος Φώφης, Τσουκάτος,Άκης,Βάσω...τι θυμήθηκα τώρα!!! Πάντως όνομα άλλαξαν, ΑΦΜ άλλαξαν, πολιτική άλλαξαν(αντίσταση και πάλι) τα πρόσωπα και οι συνήθειες παραμένουν!
@ Εξι άδειες προτείνει το ΕΣΡ μετά από πολύ σκέψη είναι αλήθεια.Πληρώνονται πέντε-έξι μήνες τώρα για αυτή τους την απόφαση...πολύτιμη! Εμπρός στον αγώνα καναλάρχες....συγχώνευση, συρρίκνωση,μείωση προσωπικού, πλουραλισμός τέλος!!! Βρε πως αλλάζουν οι καιροί!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More