Δημοσιογράφοι στα όπλα!!!Πυρ κατά βούληση...στόχος η είδηση!!!

Χρόνια καλά και επαναστατημένα, ευχή και επιθυμία για τους Έλληνες και την Ελλάδα.
Μετά από δύο σχεδόν μήνες συνειδητής αποχής από το πληκτρολόγιο επανήλθα πλήρως συγχυσμένη, αηδιασμένη και καθόλου αισιόδοξη για το νέο σωτήριος έτος, του οποίου τις πρώτες ημέρες ήδη διανύουμε, μέσα σε έναν πόλεμο δηλώσεων, πολιτικών και καλά αντιπαραθέσεων και ποταπής δημοσιογραφικής γραφής.
Μαζευτήκαμε πολλοί εδώ μέσα αλλά όλως περιέργως γράφουμε τα ίδια πράγματα...ίδια θεματολογία, ίδια υπονοούμενα, ισοπεδωτικός λόγος και καθόλου μνήμη.
Έχουμε κρίση ταυτότητας, κρίση οικονομική, κρίση νευρική, πολιτική, εργατική...όλες τις κρίσεις του ντουνιά τις έχουμε εμείς, ενώ την ίδια στιγμή κάποιοι έγιναν κροίσοι ή επιδιώκουν να γίνουν ποδοπατώντας μας.
Και εμείς απτόητοι γράφουμε τον πόνο του Ψυχάρη, που έφαγε..έφαγε ..έφαγε και τώρα που κόπηκε η μάσα ζητάει εθελοντές σωτήρες.Γιατί να σε σώσουν καρδιά μου; Βάλε πιά το χέρι στην τσέπη και σώσου μόνος αλλιώς στάχτη και μπούρμπερη...
Αναπαράγουμε ξένα δημοσιεύματα που προσβάλουν και επικρίνουν εμας τους Έλληνες όχι τους γείτονες εμάς...
Στοιχεία κύριοι , στοιχεία!!Έχετε; αν έχετε μαζί σας αλλά μάλλον δεν ε; Κενός λόγος και πενάκια αναξιόπιστα δεν κάνουν καλό στη χώρα...αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες...
Υπάρχουν, λιβελογραφούν και αναπαράγονται  κάποιοι κύριοι..τίποτα, που δηλώνουν δημοσιογράφοι, κρατικοδίαιτοι που του κόπηκε η μάσα και έχουν πάθει υστερία..
Υπάρχουν εκπομπές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές που κάνουν... αντίσταση, μαύρη, φασίζουσα,βγάζουν μάτι και υπάρχουμε όλοι εμείς που αναπαράγουμε ελαφριά τη καρδία...
Στοιχεία κύριοι στοιχεία ... πρώτος και βασικός κανόνας της δημοσιογραφίας...Έρευνα, διασταύρωση, τεκμηρίωση, δημοσίευση...αλλιώς γράψτε καλλιτεχνικά, ποιος βγαίνει με ποια, ποιος χωρίζει, ποιος ξενοκοιμάται..εύκολα, χωρίς πολύ ψάξιμο, έχετε είδηση!!!
Πήραν τα όπλα οι αντάρτες της ενημέρωσης και πυροβολούν την είδηση, οι παράπλευρες απώλειες-εμείς- δεν έχουμε καμία αξία και σημασία!
Βαριά η ανεργία συνέλληνες, δεν την αντέχετε ε; Κανείς δεν την αντέχει,αλλά αυτό δεν είναι άλλοθι για να καταντήσετε τσιράκια, λιβελογράφοι, οσφιοκάμπτες των αφεντάδων εκδοτών...Αξιοπρέπεια κύριοι και κυρίες του σιναφιού, αξιοπρέπεια .....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More