Άλλος για το φεγγάρι;

Ε ρε γλέντια!!!Ηρωίνη μόνη ψάχνει πελάτες ενώ την ίδια στιγμή κρητικές λίρες έπαιζαν το happy birthday...τι σου είναι η ζωή!
Μέσα στο κέφι και τη χαρά, κάποιοι είναι χάι, κάποιοι  χάλι, κάποιοι χάπι, κάποιοι χάπατα αυτή -η ζωή ντε-πορεύεται ανέμελη και ωραία.
Τι πρόβλημα έχει; κανένα! λυμένα όλα με σωστές και χειρουργικές κινήσεις.Οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις, μοιράζουν απλόχερα μαγικά χαπάκια ευτυχίας και χαράς-με το αζημίωτο, τίποτα δεν είναι φρη,όλα έχουν τιμή,εκτός από  την τιμή.Αυτή είναι άτιμη.Αλλά ποσώς μας ενδιαφέρει, όταν στα κύρια πόστα υπάρχουν σοφοί όλα γίνονται.
Έχουμε και λέμε...δικοί μας(τους) άνθρωποι, σοφοί με τιμή, στις τράπεζες και τσουπ..τα θαλασσοδάνεια και όχι ψίχουλα κάτι μυριάκια για να πορεύονται οι κολλητοί!
Δικαστήρια: Σοφοί με τιμή και ορφανεύει ένα ολόκληρο φορτίο ηρωίνης.Γιατί δεν ρωτήσατε βρε παιδιά έναν εφοπλιστή να σας βάλει στο φωτεινό κόσμο των ναύλων; 
Βουλή: Εδώ ο λαός, ο ένας και μεγάλος και απόλυτος κυρίαρχος, έβαλε 300 πάνσοφους με τιμή, για να μπορούν να τοποθετούν τους απλούς σοφούς  στις κατάλληλες θέσεις που λέγαμε.Μη γίνει κανένα λάθος και ξεμείνει κοινός θνητός σε θέση... τη χάσαμε τη μπάλα!
Τύπος, όχι σκοτεινός τύπος, ο άλλος ο έντυπος και ηλεκτρονικός...εδώ υπάρχουν πολλοί σοφοί με τιμή, έγκυροι και έγκριτοι αναλυτές που μας δίνουν στο πιάτο-για να μην κουραζόμαστε-το απόσταγμα των γεγονότων παγκοσμίων και ντόπιων, αναλύουν από την τιμή της ντομάτας μέχρι το πραξικόπημα στην Τουρκία,από τους κ@λους της Μυκόνου μέχρι την τρομοκρατία...όλα με το όνομα τους, εκτός αν είναι δικοί τους άνθρωποι, εκεί τηρείται σιγή ασυρμάτου...
Συνδικαλισταράδες...πσσσ εδώ οι σοφοί με τιμή είναι παιδιά του λαού,εργάτες, αγρότες, αντάρτες, λαός ..παρασύρθηκα με πήρε ο κατήφορος ο επαναστατικός και που θα με βγάλει;
Μα στη διάλυση των κινημάτων, όπως ακριβώς θέλουν οι συνδικαλισταράδες....παιδιά των άλλων είναι με στόχο τη βουλή και κανένα υπουργειάκι δεν λένε όχι, για αυτό αγωνίζονται εξ¨άλλου!
Και μέσα σε όλη αυτή τη χαρά έρχεται και η αναθεώρηση του Συντάγματος-λάστιχου, ένα κόψε ράψε του χρειάζεται είναι η αλήθεια, να ξέρουμε που πάμε..γιατί τράβα τράβα ξεχείλωσε το έρμο το σύνταγμα και χάσαμε το μπούσουλα.
Έτσι θα λυθούν τα προβλήματα και δεν θέλω αρνητικές σκέψεις..παρακολουθήστε τη δική μου...
Θα καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και θα δικαστούν οι πάντες από τους σοφούς με τιμή δικαστές...
Μη μου ανησυχείτε όλα είναι τακτοποιημένα...
Εν τω μεταξύ εκείνη η ορφανή ηρωίνη θα έχει βρει πελάτες, ο κόκκινος εφοπλιστής θα έχει κανάλι... 
Τα δάνεια θα έχουν τακτοποιηθεί-ο Ελληνικός λαός πλερώνει-οι άνεργοι θα κάνουν παρέα στο Θεό, οι απλήρωτοι θα βγάλουν το νέο χρήμα από τα στρώματα, οι νέοι επιστήμονες θα πάνε Γερμανία, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα πάνε βόλτα μπας και πετύχουν την ανάπτυξη. 
Οι νησιώτες θα γίνουν ορεινοί μήπως και βρουν το ΦΠΑ στις κορυφές, οι Έλληνες άστεγοι θα πάνε χοτ σποτ, ενοχλούν τον Καμίνη βλέπεις, οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι καλά. Το ίδιο επιθυμούν και για μας, να στηνόμαστε στις ουρές να πληρώνουμε για να πληρώνονται...να δούλευαν κιόλας τι καλά που θα ήταν!!!!
Ααα ξέχασα να σας πω το σπουδαιότερο, θα βγούμε από το αδιέξοδο των μνημονίων δια της μετοικήσεως, σήμερα έχει πανσέληνο μπορείται να ανεβείται τη σκάλα...μη σπρώχνεται, ας μείνει κάποιος πίσω για να... δημοψιφήσει...τσάμπα θα μπεί στο ολοκαίνουριο σύνταγμα μας!!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More