Κάποιες μάσκες δεν πέφτουν ποτέ!!!


Ημερολογιακά, μόλις έκλεισε πανηγυρικά το τριώδιο. Ρίχνοντας όμως μια μια ματιά γύρω ανακάλυψα ότι οι μασκαράδες είναι ακόμα εδώ.Είναι οι ίδιοι, καμιά τρακοσαριά οι επίσημοι, βάλε και τους κλακαδόρους, αυλικούς και κόλακες πιάσαμε τους χίλιους, που απλά αλλάζουν μάσκες.
Αυτή την εποχή φοριέται πολύ η μάσκα της μανιάτισσας μοιρολογίστρας από τους ΝΔκούληδες. Πολύ κλάμα για την Ελλάδα, πολύ δάκρυ για τα το τελευταίο μνημόνιο, τα δύο πρώτα φορούν μάσκα ανάπτυξης και παρελαύνουν,μαλλιοτράβηγμα για τα Σκόπια, λυγμοί για τους πρόσφυγες και τα ανοικτά σύνορα.
Θα μείνω στα δύο τελευταία ρωτώντας, χωρίς να πάρω απάντηση όπως πάντα. Ποιο κόμμα και ποιος αρχηγός είχε την επίσημη πρώτη των ανοικτών συνόρων, στρώνοντας το δρόμο σε ένα εκατομμύριο οικονομικούς μετανάστες  ώστε να εγκατασταθούν στην χώρα;
Ποιός αρχηγός κόμματος και όλο του το κόμμα, μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, δέχτηκε την ονομασία των Σκοπίων, λέγοντας πως σε δέκα χρόνια οι Έλληνες θα έχουν ξεχάσει το όνομα;
Μοδάτη μάσκα είναι αυτή των συριζαίων επαναστατών της καρέκλας, της εξουσίας, της αριστερής αξιοπρέπειας. Μην τη δοκιμάσετε, άπαξ και φορεθεί δεν βγαίνει με τίποτα. Του μεγαλοεργολάβου δεξιοαριστερού-κεντρώου  κυρίου ποτάμη δεν τη συνιστώ για ευνόητους λόγους, των αυγών δε,  την αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας....
Όλοι γενικώς οι μασκαράδες μαλλιοτραβιούνται ο καθένας για τους δικούς του λόγους αλλά γιατί; 
Για την ανάπτυξη που έρχεται, για τις ΜΚΟ που προελαύνουν, για το ασφαλιστικό που οσονούπω πέφτει στα κεφάλια μας, για το φορολογικό που ωιμέ θα είναι είναι δίκαιο, για νόμους που ήθελαν αλλά δεν μπόρεσαν να περάσουν, για την Ελλάδα που αφάνισαν σιγά και σταθερά και που άλλος δίνει τη χαριστική βολή.Ε δεν αντέχετε, έκαναν τόση και δουλειά και άλλος παίρνει τη δόξα, ντροπή!
Ψψψψιτ  μασκαράδες, όσες μάσκες και αν αλλάξετε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Κανείς δεν θα έρθει, η ανάπτυξη χάθηκε, η αριστερά αγνοείται, το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης εκτελέστηκε,η φτωχοποίηση προσελήφθη μαζί με τον Τσακανίκα, η Τζολί αναχώρησε, η Φώφη βγήκε στη σύνταξη,ο ΟΛΠ, τα αεροδρόμια πέταξαν,-σειρά έχει η ΕΥΔΑΠ, ο ΟΣΕ και ότι απέμεινε-η δικαιοσύνη λιάζεται, η παιδεία και η υγεία κάνουν διακοπές οι Έλληνες κάνουν ελεύθερες πτώσεις.
Η μόνη που έρχεται είναι η κυρά-Σαρακοστή. Νηστεία και προσευχή συνέλληνες και που ξέρετε μπορεί ο Θεός εκτός από το χαβιάρι να αγαπήσει ξανά την Ελλάδα, ξόδεψε πολύ μπλε  στα νιάτα του για να ρίξει μαύρο  τώρα.
Υ.Γ. Ξέχασα να σας πω, καλύτερη μάσκα μακράν του μωμόγερου Λεβέντη, ααα και του αόρατου Μπένυ, που είναι αυτός που χάθηκε; 
Πληροφορίες τον θέλουν μπροστά στον καθρέφτη να ρωτά  με πόνο:
"είμαι ο επόμενος πρωθυπουργός; καλύτερος είναι ο Τσίπ(ρ)ας από μένα;" και φρικάρει βλέποντας τον  Μπούλη Κωστάκη να χαμογελά  σατανικά πίσω από την πλάτη του βγάζοντας του κοροϊδευτικά τη γλώσσα!! ....ούτε αυτό καταπίνεται, μεταξύ μας τώρα τον συμπονώ!

   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More