Σύντροφοι.....την παπάρα!!!!


Τα γεγονότα της εβδομάδας μου έπεσαν βαριά είναι αλήθεια αλλά πάντα βρίσκω τον τρόπο να τα καταπιώ όπως όλοι μας.Σύγχρονο νεοελληνικό φαινόμενο...τα καταπίνουμε όλα και πάμε πάρα κάτω.Αναρωτιέμαι μήπως έχει να κάνει με την ατέλειωτη πείνα των τελευταίων χρόνων ή με την αδιαφορία..
Τέλος πάντων πρώτο μεγάλο γεγονός τα δίδακτρα στα δημόσια σχολεία.Μεγάλη ιδέα σύντροφε, δε λέω, περισσεύουν τα άτιμα τα ευρώ οπότε ας τα διαθέσουμε για ιερό σκοπό.Και πείτε μου παρακαλώ υπάρχει ιερότερος σκοπός από την παιδεία; Εξ άλλου όλα τα παρέχουν οι έρημοι κυβερνώντες, καθηγητές, βιβλία, κτήρια, επίπεδο σπουδών, βάλτε και σεις κάτι διάολε, μην είστε τόσο παρτάκιδες.Από την άλλη αν δεν επενδύσετε στην παιδεία, που θα επενδύσετε; Και πάνω που άρχισα να μετράω τις οικονομίες βγαίνει ο Τριανταφυλλίδης και το παίρνει πίσω, παρερμηνεύτηκαν τα λεγόμενα του, άτιμοι δημοσιογράφοι, μου κόψατε την επένδυση!!
Η "Ελληνικός χρυσός" απειλεί να πάρει τα μάτια της να φύγει, η σόφτεξ τα πήρε κρανίο και έφυγε, ο Λαφαζάνης ήθελε να πάρει το νομισματοκοπείο αλλά ο μέγας Στουρνάρας με αποτελεσματικές κινήσεις-μια-δυο μην φανταστείτε-έφερε τα πράγματα στην θέση τους και απέτρεψε το τραγικό συμβάν.Διότι σκεφτείτε Λαφαζάνη άρχοντα του νομισματοκοπείου;Που θα ήταν τώρα ο Στουρνάρας;Εκεί που του πρέπει θα μου πείτε, αλλά που; φωνάξτε το δυνατά να το ακούσετε να τρομάξετε, για να μην ξανακάνετε κακές σκέψεις! 
Διορισμοί από το παράθυρο,γιατί η πόρτα μάγκωσε, καταγγέλλει ο Κούλης και σύσσωμη η ΝΔ! Άντε καλέ, τι παλιοχαρακτήρες αυτοί οι αριστεροί, ιδεολόγοι σου λέει μετά!Άσε που έτσι μπορεί να χάσει το ρεκόρ προσλήψεων η νουδούλα και που θα βασιστεί πιά!
Τίποτα δεν έμεινε όρθιο σε αυτή τη χώρα, όλα ήρθα τα πάνω κάτω!Ευτυχώς ανέλαβε το τιμόνι της Ν.Δ ο Κούλης, οπότε μην έχετε έννοια, έχει άκρες, διασυνδέσεις, είναι αυτοδημιούργητος-άρα επίμονος και ακούραστος-θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Δεν ψηφίζει ασφαλιστικό, δεν στηρίζει αυτούς που πάνε τη χώρα στα βράχια, είπε με μειλίχιο ύφος στην επίσημη πρώτη του ως αρχηγός του κόμματος, που νομίζω αν κάνω λάθος διορθώστε με , εφάρμοσε τρία μνημόνια. Αλλά αυτά είναι παρελθόν θα μου απαντήσετε και δικαίως, το τέταρτο και αριστερό μας πέφτει πιο βαρύ.
Ξέχασα τον δήμαρχο και  ντρέπομαι πραγματικά: Είναι δυνατόν;Την είδηση της εβδομάδας;Θα σας την πω και θα κλείσω γιατί πάω διαμαρτυρία!!Λοιπόν μην ψάχνετε... η "Ελληνικός χρυσός" μετακόμισε σπίτι του και πολύ καλά έκανε και δεν καταλαβαίνω τι σας νοιάζει!!
Έκαστος επενδύει όπου θέλει και μπορεί.Άλλος μαζεύει κονσέρβες, άλλος ψιλά για να βγάλει την ημέρα, άλλος σπόρους, γιατί είναι προνοητικός , ο δήμαρχος θέλει χρυσό, μπα σε καλό σας.
Το βασικό συμπέρασμα και αυτή την εβδομάδα είναι πως ότι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο, αλλά αυτό δεν θα μας ρίξει, πάμε διαμαρτυρία μονοήμερη-γιατί η συνεχόμενη κουράζει και βλάπτει σοβαρά το σύστημα-θα πάμε όμως για να σκάσουν οι εχθροί μας, με κεντρικό σύνθημα" Σύντροφοι...την παπάρα!!!"
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More