Ραντεβού στους δρόμους........


Είπα να κάνω έναν απολογισμό, πριν αποφασίσω αν θα σταματήσω-με οργή και περίσσια αηδία για τους προδότες της αριστεράς, όχι την αριστερά στο σύνολο της- να γράφω τις απόψεις μου σε ώτα μη ακουόντων.
@Λοιπόν στην Ελλάδα μας, σοφούς έχουμε- πλην των επτά που άφησαν μια παρακαταθήκη έχουμε και άλλους- που αφήνουν πίσω τους συντρίμμια. αλλά ποιος είμαι εγώ για να κρίνω. Ακόμα δεν έχω τα προαπαιτούμενα συνταξιοδότησης και  οι σοφοί αποφάσισαν να μην τα αποκτήσω ποτέ! Βέβαια όσο πιο πίσω πάνε την ηλικία συνταξιοδότησης και με δεδομένη την ανάπτυξη που έρχεται καλπάζουσα και ετοιμάζεται για μία έκρηξη που θα αναγεννήσει την αγορά εργασίας, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες κάπου λίγο πριν το μεγάλο ταξίδι μια σύνταξη μικρή πλην σωτήρια να την πάρω. Στο μεσοδιάστημα που λέγεται ζωή, οδεύω σε μια σκοτεινή άβυσσο, αλλά είναι αριστερών...προδιαγραφών οπότε δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος, όπως είπε ο πραγματικός σοφός Καζαντζάκης.
@Έχουμε υπουργό εργασίας αριστερό από κούνια, μη διαπλεκόμενο, χωρίς καταθέσεις και ακίνητα, υπέρμαχο των εργατικών δικαιωμάτων. Τρέμετε καπιταλιστές εργοδότες, που μέσα στην κρίση και με κάπιταλ κοντρόλ, αυγατίσατε τις ήδη τεράστιες καταθέσεις σας.Τρέμετε την οργή του υπουργού, που ως άλλος Ζορό θα διεκδικήσει για μας τους φτωχούς πλην τίμιους εργάτες, καλύτερες συνθήκες δουλείας, καλύτερους μισθούς και φυσικά σεβασμό στο δίκιο του εργάτη.
@Υπουργό οικονομικών έχουμε, γνώστη του συστήματος, των τραπεζικών συναλλαγών, των ομολόγων, τα παίζει στα δάχτυλα και όχι δεν φταίει αυτός που γεννήθηκε έξυπνος, πλούσιος, επενδυτής. Είναι επενδυτής αριστερός και έτοιμος να υπερασπιστεί την τάξη που δοκιμάζεται, αυτούς που βλέπουν τα μύρια να συλλέγονται στους λογαριασμούς τους έτσι από μόνα τους και αγανακτούν.
@Υπουργό παιδείας βρήκαμε τον καλύτερο, δείχνει στην πράξη πως δεν χρειάζονται πτυχία για να βρεθείς σε ανώτερα αξιώματα, άλλα πράγματα χρειάζονται, τα έχεις; Α!! ας πρόσεχες, τι να σου κάνει υπουργός άνθρωπος αν δεν βάλεις μυαλό.
@Και υποδομών έχουμε, και προστασίας του πολίτη έχουμε και υγείας έχουμε, όλοι αριστεροί με δεξιά τσέπη και καθόλου τσίπα. Οι κατάλληλοι άνθρωποι στις αντίστοιχες θέσεις. Αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως εμείς θέλαμε ψηφίζοντας τους, το πρόβλημα είναι καθαρά δικό μας. Δεν θα πεθάνουν τώρα που ανέλαβαν εξουσία!!Έχουν πράγματα να κάνουν που απλά δεν καταλαβαίνουμε, διότι δεν είμαστε όλοι ίσοι και όμοιοι!!
@και φυσικά έχουμε τον πρώτο των πρώτων, τον άριστο, τον ένα και μεγάλο σοφό, τον σωτήρα των σωτήρων(διότι κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει, βγάζει;)τον ανεπανάληπτο ζούπερμαν της αριστεράς που μάτωσε, κονταροχτυπήθηκε, απειλήθηκε, αλλά δεν ενέδωσε. Όχι βρε δεν ψηφίστηκε νέο μνημόνιο, δεν ξεπουλάει τίποτα το παλληκάρι, δεν βγάζει σπίτια στο σφυρί, δεν πετσοκόβει μισθούς και συντάξεις, δεν πεθαίνει κανείς στα δημόσια νοσοκομεία από έλλειψη προσωπικού και αναλώσιμων.
@Συμπέρασμα, το ισοδύναμο της αριστερής κυβέρνησης τσιπρα, είναι η πολιτική αλητεία, το ισοδύναμο της ελπίδας των αριστερών είναι η επανάσταση, το ισοδύναμο στον αφανισμό μας είναι ο πόλεμος, το ισοδύναμο στη δουλική κυβέρνηση και αντιπολίτευση είναι φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.

Ραντεβού στους δρόμους, μπας και βρούμε την επανάσταση πριν τον τσίπρα γιατί ποτέ δεν ξέρεις! Μην έχει την τύχη του συριζα και άντε να ισιώσουμε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More