Πάμε Άρη;


Δεύτερη ημέρα που σύσσωμα τα ΜΜΕ ..πάνε Άρη, όχι της Θεσσαλονίκης, τον άλλον του διαστήματος. Και να οι ειδικοί, να οι ερωτήσεις, να οι απορίες!!Νά'χαμε να λέγαμε... υπάρχει ζωή στον Άρη; να ζει κανείς ή να μη ζει.... στο διάστημα;
 
Την ίδια στιγμή στον πλανήτη γη, σε μια μικρή γωνιά του, άνθρωποι πνίγονται, συνάνθρωποι μας κοιμούνται στη βροχή, μικρά παιδιά σκοτώνονται σε έναν βρώμικο κερδοφόρο πόλεμο και κάποια άλλα καταδικάζονται σε θάνατο από πείνα.

Όμορφος κόσμος, ηθικός και χορτασμένος, δημοκρατικός και ετοιμοπόλεμος-στο όνομα της ευρωπαικής δημοκρατίας και στην ποδιά της σφάζονται παλληκάρια-αλληλέγγυος και πονετικός!! Ολίγον φασιστικός, ολίγον επαναστάτης και ολίγον έγκυος.
Μόνο που αυτή η εγκυμοσύνη βγάζει τερατάκια που μεγαλώνουν και ετοιμάζονται για το επόμενο μεγάλο βήμα. Αυτό της κατάλυσης κάθε ανθρώπινου δικαιώματος.

Είπα να σιωπήσω, μα η σιωπή τελικά είναι για τους βολεμένους και βολεμένο δεν με λες. Η σιωπή είναι για τους ένοχους και δεν έχω καμία συνενοχή στο έγκλημα, είναι για τους αδιάφορους, τους παραιτημένους.

Η αλήθεια είναι πως δεν καταπίνεται εύκολα το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιες χιλιάδες ανόητοι που καταδίκασαν τους υπόλοιπους να βλέπουν, να ακούν και να ανέχονται τα νέα σούργελα της βουλής.Από το τρολλάρισμα στα βουλευτικά έδρανα, δυο-τρεις πίτσες δρόμος.

Δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου από τα νούμερα της χρυσής αυγής, ξέρω πως στην Ελλάδα έχουμε φασίστες απλά τους είχε απορροφήσει η μεγάλη νέα δημοκρατική παράταξη όπου όλοι οι καλοί χωράνε.Θυμηθείτε νεολαία Μεταξά, χίτες στην κατοχή, τους χουντικούς της νεότερης ιστορίας.
Οι άριοι των Ελλήνων δεν είναι νέο φαινόμενο, υπάρχουν και κινούνται δίπλα μας, πιο επικίνδυνοι και πιο ύπουλοι,και ναι είναι φασίστες έτοιμοι για όλα.

Αυτό που με εντυπωσίασε, μετά την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για τη δολοφονία Φύσσα, είναι πως η δικαιοσύνη έδρασε αστραπιαία. Δεν χρειάστηκε να ζητήσει ο πατέρας δια του συνηγόρου του να συνυπολογιστεί στη δικογραφία!!! ’Οοοχι!!Αυτεπάγγελτα και με δημοκρατική ευθύνη πήραν την κατάσταση στα χέρια τους οι εισαγγελείς, διότι αυτή είναι η δουλειά τους πως να το κάνουμε!!Οι λειτουργοί της δικαιοσύνης έδρασαν άμεσα και εγώ πλέον δεν έχω λόγια!!
Επίσης εντυπωσιακό το γεγονός ότι οι φασίστες χειροκρότησαν, επιδοκίμασαν δια της ψήφου τους τον μέγα αρχηγό και πάνε για άλλα,σε αναμονή της επόμενης εντολής....

Από την άλλη η Αριστερά, κατακερματισμένη και καπελωμένη από το ευρωπαϊκό όραμα τσίπρα, απολογείται αντί να ανασυντάσσεται, δικαιολογείται αντί να επαναστατεί. 
Το ΚΚΕ; Αχ αυτό το ΚΚΕ! ’Ακουσε κόκκινος πλανήτης και έτρεξε να ετοιμάσει την μεγάλη επανάσταση!Πήγε και... έμεινε, σιγά μην ασχοληθεί με τη φτωχούλα πράσινη γή!!

Και εμείς εδώ στον πλανήτη γη, βρεθήκαμε ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη, αντιμέτωποι με τον Προκρούστη, ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη Λερναία ύδρα του συστήματος.
Που πήγαν οι Έλληνες οεεοο; Να ζουν ακόμα στην Ελλάδα ή να μη ζουν; Ιδού η απορία!! Ξύπνησε ο Άμλετ μέσα μου και πως να τον κοιμήσω!! Αλέξη... δικός σου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More