Σύντροφοι.... κλίνατε ξανά.... επ΄αριστερά

Επιμένω αριστερά, αριστερά της αντίστασης και της δημιουργίας,της ανατροπής και των αγώνων, της αλληλεγγύης, αριστερά υπέρ του λαού.
Επιμένω αριστερά για ίσες ευκαιρίες, δικαιοσύνη, δημόσια υγεία και παιδεία.
Θα είμαι  Αριστερά του μνημονιακού Αλέξη και της νεοδημιουργηθήσας αυλής, αριστερά της δεξιάς καρέκλας, που τελικά αγάπησαν παράφορα κάποιοι, να τους θυμίζω γιατί τους ψήφισε ο λαός.
Επιμένω αριστερά γιατί ελπίζω πως θα ξυπνήσουν από τον εφιάλτη της εξουσίας και θα βρεθούν πάλι δίπλα και όχι απέναντι στο λαό.
Δεν πιστεύω στις παθογένειες της αριστεράς, αλλά στο πάθος ορισμένων για εξουσία, δεν το περίμενα είναι  αλήθεια, αλλά τα γεγονότα το αποδεικνύουν.
Δεν πίστευα στην αριστερή κωλοτούμπα, ούτε στην συνεργασία με όλους αυτούς που έφεραν την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού και δεν μπορούσα να πιστέψω πως θα ήταν από αριστερά το τελειωτικό χτύπημα.
Παρ΄ολα αυτά, επιμένω αριστερά, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πτώση της κυβέρνησης. Έτσι και αλλιώς κυβέρνηση του λαού δεν τη λες.
Σύντροφοι μια στροφή μένει και το παράγγελμα το δίνει ο λαός, Επ΄ αριστερά και συνεχίζουμε,αλλιώς η μοναξιά της εξουσίας και η απομόνωση σας περιμένει στη γωνία και η πορεία θα είναι  προς το πουθενά
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More