Ησουν η Ελπίδα μας....πήδα...πήδα...πήδα μας!!!!



Δεν βοήθησαν οι Παναγιές των Ελλήνων! Πέρασε το νέο Αριστερό μνημόνιο, 222 εθνοπατέρες βροντοφώναξαν ναι στη θηλιά που πέρασαν και σφίγγουν στο λαιμό μας!!
Παρακολουθήσαμε, εγώ, ο Ιονέσκο, ο Μπαμπινιώτης  και ο Μπετόβεν, την μεγαλειώδη δημοκρατική συνεδρίαση των σωτήρων του Έθνους.
Παρακολουθήσαμε τον βαρύ,βαθύ πολιτικό προβληματισμό του Φίλη, του Αδώνιδος, της συνταξιούχου, του Βαρεμένου, του Αλέξη-ο Τσακ-αλώτος είναι ένας προβληματισμός από μόνος του-  και ομολογώ ,χωρίς πιστόλι στον κρόταφο ή άλλου είδους εκβιασμό, πως είμαστε μία μεγάλη, δημοκρατική ατμόσφαιρα... είμαστε!!!!

Κάποια στιγμή ο Ιονέσκο εξηγούσε στο Μπετόβεν ότι είναι ευτυχής που απώλεσε απλά την ακοή του, οι 300 απώλεσαν και το φιλότιμο-που όπως όλοι γνωρίζετε είναι λέξη ΜΟΝΟ Ελληνική και πως θα νιώθουμε ευρωπαίοι-ενώ ο Μπαμπινιώτης επιχειρηματολογώντας έθεσε νέες βάσεις σε παλιές έννοιες.
Εγώ πάλι σιγομουρμούριζα ‘ ήσουν η ελπίδα μας, πήδα.. πήδα... πήδα μας!

Χαίρομαι πραγματικά που η Δημοκρατία νίκησε για άλλη μια φορά, το Σύνταγμα τράβα- τράβα έφτασε Ομόνοια, ο λαός για πρώτη φορά  μπήκε σε αριστερό στόχαστρο για το καλό του, οι συνταξιούχοι της Τράπεζας της Ελλάδας δεν θα έχουν καμία περικοπή στην παχουλή τους σύνταξη, οι αρτοποιοί  οι φαρμακοποιοί θα δουν το προϊόν τους να πωλείται όπου λάχει, διότι η ελεύθερη αγορά δεν έχει σύνορα, τα ηλικιακά όρια λαστιχοποιούνται- διότι καλύτερο είναι το σύνταγμα από την ηλικία συνταξιοδότησης-η περιουσία των Ελλήνων μετά Βαΐων και κλάδων περνά στούς Ευρωπαίους φίλους μας, τα κόκκινα δάνεια θα ρυθμιστούν υπέρ των τραπεζών και η ανακεφαλαιοποίηση τους θα γίνει στην ώρα της.
Είχα μια ανησυχία είναι αλήθεια και δεν κατάφερνα τόσες ημέρες να κοιμηθώ τον ύπνο του δικαίου, αλλά τώρα μου έφυγε!

Αυτό που δεν κατάλαβα παρ όλη την προσπάθεια Ιονέσκο είναι η χαρά των διαφωνούντων με τα μέτρα, Νουδουποταμοπασοκ εννοώ, που έκραξαν, υπεραμύνθηκαν του λαού-με μένα ήταν τελικά- και στο τέλος είπαν ναι στην ευρωπαϊκή πορεία μου, ναι στις άδικες μειώσεις των συντάξεων, ναι στον αργό μου θάνατο.Θα μου πείτε θέλει κότσια να παίρνεις μέτρα θανάτου και αφού βρήκαν πρόθυμο τον Αλέξη χαζοί είναι να τον ρήξουν και να μπουν μπροστά....Αυτοί έσκαβαν τον τάφο, κουράστηκαν ας κάνει κάνει κάτι και το παιδί, νέο είναι!!!!Όμως κατάλαβα επιτέλους τι σημαίνει η παροιμία  ¨θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει¨_......

Από την άλλη το νέο πολιτικό αστέρι που γεννήθηκε-Αλέξης Τσίπρας ο πρώτος, και ελπίζω να μήν υπάρξει δεύτερος-  καταγγέλλει τα μέτρα αλλά ως γνήσιος νεκροθάφτης  κάνει τη δουλειά του.... μας παίρνει μέτρα για το καλό μας!!!
Ένα παιδί μετράει τους Έλληνες, πόσο θα φάνε, πόσο θα ζήσουν, πόσο τους επιτρέπει να αναπνεύσουν, πόσο μαλάκες είναι που πίστεψαν στην ελπίδα και ετοιμάζεται για την καινούρια μεγάλη αναμέτρηση με το σύμπαν..... το αστέρι αποφάσισε να γίνει ήλιος και όποιος αντέξει!!!!

Σε αυτό το σημείο μαζί με τον Ιονέσκο βροντοφωνάξαμε υπό την διεύθυνση του Μπετόβεν ....Ήσουν η ελπίδα μας... πήδα...πήδα ...πήδα μας και αποχωρίσαμε θριαμβευτικά καταγγέλλοντας τον Μπαμπινιώτη για αντιδημοκρατική, αντισυνταγματική συμπεριφορά, διότι όπως και να το δεις πλειοψηφία είμαστε ότι θέλουμε κάνουμε, και για να σκάσουν οι εχθροί μας, στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα!!! 
                    
            Ζήτω ο Δελαπατρίδης.....Ζήηηητωωωω!!!!

Σόι-μπλεροζ σούρχομαι , το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!!!! Όλοι οι υπόλοιποι στον τάφο σας.....και ήσυχα.....οι εκλεγμένοι ξεκουράζονται!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More