Μην χάσετε στις 20 Αυγούστου το μοναδικό φαινόμενο, που θα είναι ορατό μόνο στον Ελληνικό ουρανό!

Τυχεροί θα σταθούν οι Έλληνες, και όσοι βρίσκονται στην χώρα το πρωί της 20ης Αυγούστου, δηλαδή την επόμενη Πέμπτη, αφού μόνο στην χώρα μας θα είναι ορατό ένα μοναδικό φαινόμενο, που θα είναι ορατό για περίπου 2 ώρες!
Έτσι λοιπόν, από ότι μας ενημερώνουν ειδικοί επιστήμονες (οικονομολόγους τους λένε) από τις 9 το πρωί στον Ελλαδικό ουρανό θα εμφανιστούν 13 δις ευρώ, προερχόμενα από της Βρυξέλλες, και αφού κάνουν τον γύρο της χώρας θα επιστρέψουν πάλι στις Βρυξέλλες.Το φαινόμενο θα διαρκέσει μέχρι τις 11 το πρωί, όταν τα 13 δις θα έχουν εξαφανιστεί από τον Ελλαδικό ορίζοντα.
Το φαινόμενο θα είναι ορατό από όλη την χώρα, και ο καλός καιρός λόγω καλοκαιριού θα επιτρέψει να δούμε όλα τα δις καθαρά. Γιατροί συνιστούν να μην παρακολουθήσουν το παραπάνω φαινόμενο ευπαθείς ομάδες, όπως άνεργοι, καταχρεωμένοι επαγγελματίες, χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι, και πάθουν κανά εγκεφαλικό, όταν διαπιστώσουν ότι τα ευρώ δεν θα "προσγειωθούν" στην χώρα!

Μιλάμε για την περιβόητη πρώτη δόση, του μνημονίου που υπογράψαμε χθες, και 13 δις που θα μας δοθούν για να επιστραφούν τα 12,6 στους δανειστές για παλιότερα δανεικά! Απλά είδαμε το θέμα λίγο χιουμοριστικά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More