Εισβολή αστυνομίας στην ΕΡΑ Ζακύνθου!

Μόνο ως κακούγουστο αστείο μπορεί να εκληφθεί η σημερινή εισβολή της αστυνομίας στην ΕΡΑ Ζακύνθου και η προσαγωγή του εργαζόμενου που βρίσκονταν εκεί. Όπως λένε οι πληροφορίες η εισβολή έγινε μετά από “νέα” καταγγελία της ΝΕΡΙΤ, επειδή η εισαγγελική διαταγή έχει ημερομηνία 7 Απριλίου 2015!  Άλλες πληροφορίες λένε πως ενεργοποιήθηκε παλαιότερη της ΝΕΡΙΤ, καταγγελία του 2014.
 
Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ertopen με την εισαγγελική εντολή διατάσσεται η προκαταρκτική έρευνα για τέλεση αξιόποινων πράξεων, όπως παράνομη είσοδος και παραμονή σε χώρο εργασίας. Ο δημοσιογράφος Πέτρος Πομώνης που βρισκόνταν στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Ζακύνθου την ώρα της εισβολής οδηγήθηκε στην Ασφάλεια. Σύλληψη ωστόσο δεν έγινε.

Η είδηση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους ήδη προδομένους εργαζόμενους της ΕΡΤ που διαπιστώνουν πως οι δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ γίνονται λόγια του αέρα τώρα που βρίσκεται στην κυβέρνηση. Διαπιστώνουν πως η κυβέρνηση δεν θέλει επ΄ουδενί έναν ελεύθερο, αδέσμευτο δημόσιο τηλεοπτικό φορέα και προτιμά την πεπατημένη του κυβερνητικού ελέγχου.
Πηγή: http://mediatvnews.gr/?p=1656

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More