Μονάχους στην εξουσία -μονάχους στον τύπο! Δύσκολοι καιροί!!!

Τι μαθαίνει τελικά κανείς παρακολουθώντας όοολα τα δελτία ειδήσεων!! Αυτό είναι αρκετά μαζοχιστικό αλλά μια στο τόσο χρειάζεται. 
Πρώτον και βασικότερον δεν υπάρχουν ειδήσεις, όπως τις ξέραμε .Πάνε εκείνα τα ατέλειωτα ξενύχτια, το τρέξιμο, η μάχη για το αποκλειστικό.Αυτό μας έχει τελειώσει, ειδήσεις κλέψε-φτιάξε έχουμε, με την ίδια σειρά σε όοολα τα δελτία.
Ειδήσεις που επαναλαμβάνονται για να τις εμπεδώσουν οι αδαείς.

Είδηση πρώτη Καρατζαφύρερ: είναι ή δεν είναι οφσορούχος ο πεφωτισμένος;
Έπαιξε ή δεν έπαιξε που ντο- πού ντο το κομπόδεμα και αν ναι ποιος του το έβαλε στο χεράκι; 
Είναι ή δεν είναι ο Άδωνις ο εθνικός μας μ@λ@κ@ς και ο Βορίδης;Τι είναι τούτος βρε παιδιά, εκτός από πρώην ερωτών βουλευτής του λαός και νυν υπουργός υγείας;

Είδηση δεύτερη: Γιατί δεν υπάρχει η πολυπόθητη συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων- και ο Φώτης μέσα στις δυνάμεις, μην το ξεχνάτε δεν κάνει, είναι η ανώτερη δύναμη- για να αντιμετωπίσουν την τρόικα; Έλα μου ντε, αφού όλα τα δελτία το θέλουν γιατί είναι απείθαρχοι οι παλιοπολιτικοί μας;

Είδηση τρίτη: Αρχίζει η συζήτηση για τον προϋπολογισμό, με την μισή κυβέρνηση στο Παρίσι να εκλιπαρεί-αντιμετωπίζει την τρόικα, τους νεοδημοκράτες να βρίζουν τους Πασόκους και το ΣΥΡΙΖΑ, που μπορεί να μην έχει κυβερνήσει ποτέ τούτη τη χώρα, αλλά φταίει για όλα, άσε που δεν καταδικάζει τη βία από όπου και αν προέρχεται.
Το ΠΑΣΟΚ  μαλλιοτραβιέται εσωτερικώς για τα μάτια του Βαγγέλη ή μήπως του Γιωργάκη, το έχασα από κανάλι σε κανάλι.
Το Κουκουέ  κάνει αντιπολίτευση στο ΣΥΡΙΖΑ-αυτό θα πει προπόνηση, αρχίζουν από τώρα για να είναι πανέτοιμοι- οι ανεξάρτητοι Έλληνες στο συνέδριο τους σφάζονται τα παλικάρια, τα αυγά δεν τα αναφέρω καθόλου, κάποιοι τους δίνουν ακόμα σημασία, αλλά θα έχουν τους λόγους τους!
Η άλλη μισή κυβέρνηση τώρα, που ξέμεινε Αθήνα και το φυσάει και δεν κρυώνει-διότι τέτοια εποχή το Παρίσι είναι ιν-προσπαθεί να μας πείσει ότι αντιστέκεται και δεν θα υπάρξει νέο μνημόνιο, διορθώσεις στο παλιό θα γίνουν, ότι είναι ανυποχώρητη στα δίκαια αιτήματα της και καλεί το Συριζα να σταματήσει το "περνά περνά η μέλισσα"-πολύ χαίρονται οι σύντροφοι με αυτό το παιχνιδάκι-και να ετοιμαστεί για τσουλίθρα.

Τώρα με όλα αυτά που σας μετέφερα πείτε μου παρακαλώ τι περιμένετε να γίνει στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό. Μην κουράζεστε θα σας ενημερώσω έγκυρα και γρήγορα. Θα σφαχτούν για τα μάτια μας μόνο, θα ψηφίσουν και θα μας τελειώσουν. 
Νέοι φόροι από τη Βουλή να χορτάσουμε ψωμί είναι το σύνθημα των τριακοσίων.(η ομοιότητα με παλιό γκουζκουνικό σύνθημα, είναι στο μυαλό των πονηρών, να εξηγούμαστε).
Μην ξεχάσω την είδηση για την κόρη Τσοχατζό, θα βγεί, δεν θα βγεί; Και η σύζυγος Τσοχατζό;  Μέσα ή έξω το κορίτσι, με ή χωρίς λουι βιτόν είναι σημαντικό!

Για τα χημικά στις Σκουριές, τις καταλήψεις στα σχολεία, τον αναβρασμό στα πανεπιστήμια, τις δόσεις ΕΝΦΙΑ μετά το κούρεμα, το ασφαλιστικό, την ακρίβεια, τη φτώχεια, τα ΜΑΤ που δεν πειράζουν τον λαό γιατί το θέλουν, αλλά γιατί κάποιος τους διατάζει, τα νέα σχέδια Λοβέρδου, δεν έμαθα και πολλά, αλλά δεν πειράζει.

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως ο Μέγας Αλέξανδρος Ζει αλλά δεν ξέρω που, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, όσο και αν προσπαθούν οι Ευρωπέοι μας, ο Θεός είναι μεγάλος και ένας και το όνομα αυτού Αντώνης, ο Μπένυ ζει, αυτός μας οδηγεί και ναι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Φταίει για τον μεγάλο επικείμενο σεισμό, τον κακό μας τον καιρό στην Ελλάδα, το προτελευταίο τσουνάμι-για το τελευταίο δεν έχει βγει σχετική ανακοίνωση- και φυσικά για τον αφανισμό της καρέτα-καρέτα αλλά και της μονάχους-μονάχους.
Για τους Έλληνες-Έλληνες φταίει ο Γιωργάκης και δεν θέλω αντιρρήσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More