Σχέδιο Μ Α ναν Τ για την Ελλάδα!!


Ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής, ή πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου; Τα τελευταία χρόνια, που η φανέλα μετατράπηκε σε χρήμα και η ιδεολογία σε καρέκλες, που οι "ομαδάρχες" έγιναν κομματάρχες καταλαμβάνοντας δήμους για αρχή, που συνομιλούν με δημοσιογράφους-εκδότες, ανεβοκατεβάζοντας υπουργούς, δεν πρέπει να έχουμε και μεγάλες απορίες.

Είτε παρακολουθούμε Βουλή, είτε ποδοσφαιρικό αγώνα είναι ακριβώς το ίδιο.
Όλα τα έχει ο μπαξές, συνθήματα, χτυπήματα, κόκκινες κάρτες, γκολ και αυτογκόλ.
Πληρώνεις για να δεις έναν αγώνα , πληρώνεις κάθε φορά που ψηφίζετε ένα νομοσχέδιο , στημένοι αγώνες, στημένα τρομονομοσχέδια.
Ματ και χημικά έξω από τη Βουλή, ματ και χημικά στα γήπεδα.

Το ματς είναι στημένο και στα δύο , η παράγκα που ανακάλυψαν και φώναζαν περήφανοι "έξω π&στη απ' την παράγκα" έγινε βιλάρα- και με την κυπριακή σημασία αν θέλετε- και δεν τόλμησε κανείς να την αγγίξει. Οι πιο σκληρά μαχόμενοι την φοροδιαφυγή  και τις μίζες αρχηγοί κομμάτων- υπουργοί- βουλευτές, έγιναν οφσοράρχες και απολαμβάνουν τα κέρδη.

Και όλοι εμείς φίλαθλοι-οπαδοί, ιδεολόγοι- κομματόσκυλα- πρασινογαζοκόκκινοι-οπαδοί στριμωγμένοι στην ουρά να δούμε τον επόμενο αγώνα και να πανηγυρίσουμε το στημένο γκολ.

Άρτον και θεάματα έδιναν στους πληβείους, τώρα έκοψαν και τον άρτον αλλά εμείς συνεχίζουμε να ζητωκραυγάζουμε τους αρχηγούς, να μαλλιοτραβιόμαστε, να τα σπάμε, να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας.

Αν δεν τα καταφέρουν να μας εξοντώσουν με τα φορονομοσχέδια  τους, έχουν εναλλακτική. 
Η θεϊκή φράση Λοβέρδου"Δεν πεθαίνουν κιόλας οι άνθρωποι, ζουν πολλά χρόνια μετά την συνταξιοδότηση"-παρεμπιπτόντως το βίντεο με την επίμαχη φράση έχει κατέβει από το you tube, όποιος το έχει ας μου το στείλει- δείχνει την πρόθεση και το σχέδιο για τους ηλικιωμένους, η επιστολή Κρεμαστινού,εδώ και εδώ μας λέει ξεκάθαρα πως  το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή.

Επόμενος στόχος οι νέοι, τους στέλνουν τα ματ, τα τσακίζουν στο ξύλο και στα χημικά αλλά αυτά τα σκασμένα εκεί! Τα στέλνουν στα γήπεδα και καθαρίζουν, θα σκοτωθούν μεταξύ τους και ούτε γάτα ούτε ζημιά. 
Τα πιο δυναμικά και επικίνδυνα τα προωθούν στην πολιτική, με ένα σπάρο δύο τρυγόνια, αν δεν μπορείς να εξοντώσεις τον εχθρό κάν'τον φίλο, και προχωράνε ακάθεκτοι, οργανωμένοι, στήνουν την επόμενη ημέρα και εμείς φωνάζουμε γκόοοοοολ για τη φανέλα και την ιδεολογία!

Που θα πάει, θα ξυπνήσουμε κάποια στιγμή, όταν ξεμείνουν από οπαδούς και κομματοφρουρούς, όταν πάψουμε να φωνάζουμε έξαλλοι γκόοολλ και φωνάξουμε αγανακτισμένοι αέερααα, όταν δείξουμε κόκκινη κάρτα και τους πετάξουμε έξω από το γήπεδο, η νίκη θα είναι καθαρή και  θα είναι δική μας!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More