Στη χώρα των ανέμων!!!!

Ελλάδα, η χώρα που, εκτός από πολιτισμό, χάρισε και χαρίζει μοναδικό θέαμα.
Η χώρα που χρεώθηκε, για να ξεπουληθεί εύκολα και ανώδυνα, να κομματιαστεί και να πεταχτεί βορά, στην ανεξέλεγκτη όρεξη κερδοσκόπων και καπιταλιστικών συμφερόντων.
Για τους Έλληνες ουδείς λόγος! Απλά πωλούνται ως φτηνό εργατικό δυναμικό, χωρίς δικαιώματα, χωρίς απαιτήσεις, χωρίς μέλλον.
Το μέλλον μας, καθορίστηκε από μικρούς, δόλιους ,προδότες πολιτικάντηδες που -για να μην βγάζουμε την ουρά μας έξω-τους δώσαμε, όλα αυτά τα χρόνια, την δυνατότητα και τις απίστευτα πολλές ευκαιρίες να το κάνουν. 
Τα τελευταία χρόνια, απλά παρακολουθούμε την καταστροφή χωρίς την παραμικρή διάθεση να αλλάξουμε κάτι!
Άξια απορίας αυτή η παθητική στάση και επειδή λίγο πριν το τέλος στο μυαλό έρχονται  όμορφες στιγμές και εικόνες, λέω να σας δείξω μοναδικές Ελληνικές ομορφιές!
Αυτός ο κόσμος  ο μικρός, ο μέγας, που ο Θεός ξόδεψε πολύ μπλέ, για να μην τον βλέπουμε, η χώρα του Ελύτη που χάνεται, με την ανοχή και τη βοήθεια μας!!!
Για να μην ξεχνάμε τι έχουμε και τι μας κλέβουν, ρίξτε μια ματιά εδώ:
http://aksioperierga.blogspot.gr/2014/07/blog-post_15.html

1 σχόλια:

Οι Διεθνείς Δανειστές της Ελλάδας, ΔAYTOI Οι "Δανειστές" ZHTOYN ΠΛEON ANOIKTA THN YΠOΘHKEYΣH THΣ Ελλάδας !!! KAΠOIOI AΠEPΓAZONTAI ΓIAYTO ΣXEΔIA ΓIA ... Γ' ΠΠ !!!! (π.χ. βλ. ... OYKPANIA !! TI POΛO EXOYN ΣAYTO OI "ΔIKOI" MAΣ ΠPOΔOΩTEΣ THΣ XΩPAΣ ;;;;)

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More