Ζήτω η τρέλλλλλλλαααα!!!!


Ποιος κυβερνούσε τόσα χρόνια την Ελλάδα και έφτιαξε έναν τεράστιο, αδηφάγο κρατικό μηχανισμό;

Ποιος δημιούργησε τις προϋποθέσεις για γραφειοκρατία, ποιος την καθιέρωσε, την τάισε, την γιγάντωσε;

Ποιος δημιούργησε πολίτες πολλών ταχυτήτων, που για να κάνουν την ελάχιστη συναλλαγή, εάν δεν είχαν μπάρμπα στην Κορώνη, έπρεπε να έχουν τεράστιες τσέπες;

Ποιος έβαλε τα θεμέλια της πελατειακής σχέσης κράτους -πολίτη;

Ποιος διορίζει διοικητές, διευθυντές, ανώτερους δικαστικούς,ποιος μοιράζει δημόσιο χρήμα;

Ποιος πήρε μίζες από 'Αγγλους, Γάλλους , Γερμανούς, ποιος παρέλαβε  υποβρύχια που γέρνουν, ποιος άνοιξε τα σύνορα στους παράνομους;

Ποιος φοροδιαφεύγει σε αυτή τη χώρα, ποιός ψηφίζει νομοσχέδια, ποιός εκδίδει υπουργικές αποφάσεις σε μια νύχτα;

Ποιος αύξησε φόρους και ΦΠΑ, ποιος τσάκισε τους μικρομεσαίους, ποιος άφησε άνεργους δυο εκατομμύρια Έλληνες, ποιός έκλεισε νοσοκομεία και σχολεία.
Ποιος ακόμα και σήμερα, που έρχεται καλπάζοντας η ανάπτυξη, ξεπουλάει τα καλύτερα κομμάτια της Ελληνικής γης;                                     
                                            Ποιος;;

Ομολογώ!Εγώ, εγώ τα έκανα όλα τούτα τα κατάπτυστα, εγώ και φτού μου και ντροπή!

Αλλά υπάρχει θεός, ο Σαμαράς,( αυτός ο ένας, ο μεγάλος!) έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, έβαλε τα θεμέλια ενός υγιούς κράτους, που νοιάζεται για τους πολίτες του, και τώρα αργά και σταθερά σε έξι- εφτά χρόνια ΘΑ υπάρξουν δουλειές για όλους, ιδιωτικά πανεπιστήμια για λίγους, ιδιωτική υγεία για εκλεκτούς, αργά και σταθερά -τονίζω το σταθερά και τη σταθερότητα-θα γίνουμε Δανοί , Σουηδοί και Ολλανδοί μαζί.

Και ενώ με ξεφώνιζε, για όλα όσα έκανα τόσα χρόνια κυβερνώντας την Ελλάδα, με θλίψη, οδύνη και βαθειά συντριβή, μου εξομολογήθηκε ο σωτήρας μας, πως οι αρχηγοί κάποιων κρατών- δεν είπε ποιών δεν είναι μαρτυριάρης- του είπαν σε ιδιωτική συνομιλία, πως αν οι χώρες τους είχαν το κλίμα και έδαφος της Ελλάδας, θα έκαναν θαύματα. 

Και επειδή- όπως έχω ξαναγράψει- είναι κυμπάρης και γαλαντόμος ο αρχηγός είπε"δε γ@μι@τ@!! πάρτε και σεις νάχετε!!! Κοτζάμ εταίροι-επενδυτές να μείνετε με το παράπονο"!!
Τούτα τα πρόβατα(χαιβάνια είπε,εμας εννοούσε, αλλά τέλος πάντων) βγήκαν να συναντήσουν την ανάπτυξη, δεν θα το πάρουν είδηση!!!Πάρτε επενδυτές μου, πάρτε!!!


2 σχόλια:

O OPIΣMOΣ TOY ΠAPAKPATOYΣ KATA TON AEIMNHΣTO EIΣAΓΓEΛEA Παύλο Δελαπόρτα:

"Οι μηχανισμοί που δολοφόνησαν τον Λαμπράκη, αποτελούνται «από κατάλοιπα υποπροϊόντων του Χίτλερ, από γιγαντοκύτταρα δοσιλογικής λευχαιμίας... από κακοποιούς διαφόρων βαθμών και ειδών, από ιδεολογικούς σκηνίτες και από άλλους φτωχούς διαβόλους... Από τέτοια κοινωνικά βυθοκορήματα αναμενόταν βοήθεια και σ’ αυτά θα ανατιθόταν σε ώρα κρίσης, η ενίσχυση των Σωμάτων Ασφαλείας και η μεγάλη και άγια υπόθεση «της υπερασπίσεως της Πατρίδος και του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού παντού, πάντοτε και δι’ όλων των μέσων», κατά τους σκοπούς της οργάνωσης του Γιοσμά που αναγράφονται πίσω από την ταυτότητα του Γκοτζαμάνη... Σήμερα, εδώ, ένα σύμφυρμα κλεφτών, βιαστών, δοσίλογων και κάθε είδους κακοποιών, εμφανίζεται (προς εθνοκαπηλεία και ανομολόγητους ιδιοτελείς σκοπούς) ως προστάτης κοινωνικών καθεστώτων, ως φύλακας ιερών και οσίων και ως Κέρβερος του νόμου και της τάξης. Τι άλλο έπρεπε να περιμένει κανείς απ’ αυτό πλην του ότι θα εξελισσόταν σε κακοήθη νεοπλασία της κοινωνίας;»"

AYTO TO ΠAPAKPATOΣ EXEI KYBEPNHTIKH MOPΦH EΔΩ KAI .... ΔEKAETIEΣ !!! (π.χ. ΔEKEMBPIANA/1944 KAI META, - π.χ. 1967 AMEPIKANIKH XOYNTA, π.χ. KYΠPOΣ 1974, - ... π.χ. ΣHMEPA !!!)

ΕMEIΣ λοιπόν KAΛOYME όλες τις Eλληνίδες KAI όλους τους Eλληνες, Aνεξάρτητα από το αν ήταν Δεξιοί, Aριστεροί ή Kεντρώοι. Σε αυτές τις Eκλογές NA ENΩΣOYN τη ΦΩNH, την AΓΩNIA, την EΛΠIΔA τους, με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ για την ZΩH τους, ΣΥΡΙΖΑ για το MEΛΛON των ΠAIΔIΩN τους. ΣΥΡΙΖΑ για την .......... Ε-Λ-Λ-A- Δ-A !!!

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More