Τα Π.Ε.Δ.Υ α στο Αδωνιδιστάν

Μεγάλες στιγμές ζούμε συνέλληνες, αλλά κανείς δεν φαίνεται να δίνει σημασία.
Είμαστε γενικώς γένος ανάδελφον και δεν μας περισσεύει καλή κουβέντα για το καλό παιδί του Θεού.
Τέτοιο σχέδιο αλλά και εκτέλεση σχεδίου, είχαμε να δούμε από τις ημέρες  του γ ραιχ.
Σχεδιασμός για την αποσυμφόρηση της ανθρωπότητας, από τους αχρείαστους ασθενείς και ηλικιωμένους, δια χειρός Αδώνιδος, νάναι καλά ο άνθρωπος, μας σκέφτεται!!

Τα νέα παιδιά του Αδώνιδος, ξεκίνησαν να ταλαιπωρούν και να οδηγούν στην έξοδο, χιλιάδες ασφαλισμένους και συνταξιούχους.
Στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης του ΙΚΑ, νέες ευέλικτες υπηρεσίες, από λίγους υπαλλήλους-διότι οι πολλοί στοιχίζουν και προκαλούν και συναθροίσεις μη επιτρεπτές από την δημοκρατική μας κυβέρνηση, δίνουν την δυνατότητα στους συναλλασσόμενους, να ξεκινούν από τις 6 το πρωί για το μαγικό χαρτάκι προτεραιότητας και με χαμόγελο και καρτερικότητα, να συναντούν φίλους, να ανταλλάσσουν εμπειρίες, να πίνουν τον πικρό καφέ της αναμονής παρέα, διότι τα καφενεία σιγά σιγά κλείνουν και που θα πηγαίνουν συνταξιούχοι άνθρωποι!

Ταυτόχρονα κάνουν νέες γνωριμίες, βλέπουν και ακούν τα προβλήματα των συνανθρώπων της ουρά και ξορκίζουν τα δικά τους, και πριν το καταλάβουν τα μαγικά χαρτάκια τελειώνουν και επιστρέφουν σπίτι, καταστρώνοντας νέο σχέδιο για την επομένη.

Λίγο νωρίτερα από τις έξι αν στηθείς στην ουρά θα κάνεις τη δουλειά σου, αν πάλι δεν τα καταφέρεις δεν χάλασε και ο κόσμος, σίγουρα θα γίνεις πιο κοινωνικός, πιο υπομονετικός αλλά και πιο εφευρετικός.
Ενα νέο επάγγελμα για τους  νέους πτυχιούχους μας με δυο τρεις γλώσσες και ένα μεταπτυχιακό, διαφαίνεται στον ορίζοντα.Η ανάπτυξη και οι νέες θέσεις εργασίας είναι πια γεγονός, για τους άπιστους Θωμάδες το επισημαίνω!!
Ζητούνται άτομα για επικίνδυνη αποστολή.Σκοπός τους η απόκτηση του πολυπόθητου αριθμού προτεραιότητας για της υπηρεσίες του αδωνιδοπαιδιού.Θα προτιμηθούν όσοι ξυπνούν πολύ νωρίς το πρωί, αλλά και όσοι δεν κοιμούνται καθόλου.

Αυτά στο διοικητικό κομμάτι, στο ιατρικό, τα ραντεβού είναι πλέον πιο οργανωμένα,οι γιατροί όλων των ειδικοτήτων συνταγογραφούν, εξετάζουν παραπέμπουν για εξετάσεις, ενώ ο τελετάρχης περιμένει στη γωνία δια τα γνωστά μέτρα, διότι η οργάνωση έχει θανατερούς ρυθμούς.

Όσοι περάσετε από τα ΠΕΔΥ και εάν δεν έχετε προσλάβει ειδικό επί της ουράς, πάρτε καφέ,κάντε νέους φίλους, και εάν είστε τυχεροί θα κάνετε τη δουλειά σας.
Αν πάλι θελήσετε να επισκεφτείτε γιατρό-εκτός ΠΕΔΥ- προσοχή στο πλαφόν, πότε ανοίγει, πότε κλείνει ένας θεός ξέρει.

Πάντως με ένα εικοσάευρο θα βρείτε άκρη, αν δεν έχετε υπάρχει και το κοινωνικό μέρισμα, που αν το διαχειριστείτε σωστά, έχετε εξασφαλίσει υγεία και μακροημέρευση!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More