Ανά-ταση, ανά-πτυξη, Ανά-σταση!!!

Ξεκίνησε το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων και οι έμποροι μας περιμένουν εναγωνίως. 
Όλα τα καλά πράγματα στην Ελλάδα μας, πάνε πακέτο. Βγήκαμε στις αγορές με φόρα, έρχεται η Αγγελικούλα, ξεχύθηκαν οι καταναλωτές στους δρόμους και στα μαγαζιά,το χρήμα ρέει άφθονο, τι άλλο θέλετε παλιομίζεροι από το Θεό;

Το είπε και το έκανε, θα μας βγάλει στην αγορά, και η Συγγρού μια αγορά είναι, για περάστε!!
Και δεν θέλω μίζερες σκέψεις και πισωγυρίσματα.Όλα και όλα, πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι κράτησε το λόγο του, όπως κάθε συνετός και ειλικρινής πολιτικός.

Δεν θέλω να γκρινιάζω, αλλά αν είχε μεριμνήσει μαζί με την ηρωική έξοδο, να μοιράσει και το πεντακοσάρικο, θα μπορούσαμε να συνεισφέρουμε και εμείς βρε παιδιά!
Μην σας φαίνεται μικρό το ποσόν, φασούλι το φασούλι το πάμε και πετυχαίνουμε, εκεί που όλοι οι άλλοι βλέπουν μαύρο εμείς κάνουμε τη έκπληξη.

Και να το πρωτογενές πλεόνασμα, να η έξοδος στις αγορές, να το κλείσιμο των κλινικών, να η είσοδος στη φυλακή για χρέη στην εφορία και στα ταμία, να οι απολύσεις των δημοσίων, να ο μισθός στον πάτο του βαρελιού.

Μεγάλες ουρές σε όλα τα σημεία της πόλης, άνθρωποι αισιόδοξοι και όχι μίζεροι , διότι αυτό απαγορεύεται από τον Αντωνοθεό,(το είπε ξεκάθαρα, οι μίζεροι δεν έχουν θέση ανάμεσα μας),περιμένουν να πάρουν φάρμακα, πιο κει παίρνουν το συσσίτιο, λίγα μέτρα πιο κάτω μοιράζουν λαμπάδες για τα παιδιά, Πάσχα έρχεται βλέπεται, εβδομάδα παθών.

Όλοι οι φιλάνθρωποι επί τω έργω, ο παράδεισος τους περιμένει, δεν είναι μικρό το κίνητρο!
Αφήνουν την κόλαση σε μας τους μίζερους και γκρινιάρηδες και αυτοί οδεύουν στον ανθόσπαρτο δρόμο.
Μην μπερδευτούν μόνο, με αυτόν της ανάπτυξης και χαθούν στις αγορές, γιατί πως θα ζήσουμε εμείς οι πτωχοί, πλην τίμιοι και μόνοι!!!

Πως θα σωθούμε βρε μίζεροι να δεν στηρίξουμε τον αντωνάκη; Εκλογές έρχονται, τι άλλο πια να κάνει ο Θεός; Στις αγορές μας έβγαλε, χρήμα μας έταξε,το λόγο του μας έδωσε (η ανάταση του έθνους είναι προ των πυλών,στο λόγο της τιμής του Αντωνάκη), τον Τάκη του τον έδιωξε κακήν κακώς, την δικαιοσύνη την διέταξε να είναι ανεξάρτητη, το ένα άκρο το ξαπόστειλε-σειρά έχουν όσα άκρα ορίσει ο αρχηγός-την ρεμούλα και το μαύρο χρήμα τα συνέλαβε-ο εξ απορρήτων του σφυρίζει αδιάφορα-μέχρι και τη Μέρκελ μας έφερε.

Εδώ να σημειώσω πως για το καλό μας και μόνο, δεν κάνει να κυκλοφορούμε στην πόλη μας.
ΌΟχι δεν απαγορεύει ο άνθρωπος, μας συμβουλεύει, είναι άστατος ο καιρός, μην του κρυώσουμε και πως θα στηθούμε στις ουρές των φιλανθρώπων!!

Έχετε κάθε λόγο να χαμογελάτε και να χαίρεστε, η ανά-πτυξη ήρθε, η ανά-ταση αναμένεται, δεν έχω ακούσει για απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, η ανά-πλαση του Ελληνικού είναι γεγονός, η ανα-διάρθρωση του χρέους είναι στο δρόμο, το γήπεδο της ΑΕΚ ανα-κατασκευάζεται και του Παναθηναικού επίσης.
Ανα-διοργανώνονται τα νοσοκομεία,αναμορφώνονται οι Ελληνες, ανα-κυκλώνεται η φτώχεια!!
Τα έτη των Παθών πέρασαν!
Αντε παιδιά κρατήστε γερά, που θα πάει, θα έρθει και ή Ανά-σταση!! 


 


 

4 σχόλια:

Ο Β. Σόιμπλε (;;;) ως γνήσιος νεοαποικιοκράτης και φερόμενος ως ιδιοκτήτης της ευρωζώνης, όπως δυστυχώς πράγματι είναι, απάντησε χωρίς περιστροφές, θέτοντας ωμά το δίλημμα: «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί την παραμονή στην ευρωζώνη, τότε θα πρέπει να τηρήσεις τους κανόνες». Ή αντιστρόφως ... ΔIOTI ΔEN ΣYNEMOPΦΩΘEI (EIΣ) ΠPOΣ TAΣ YΠOΔEIΞEIΣ !!!!

"Ο γενικά επικίνδυνος για την εθνική μας ασφάλεια, ΥΠΕΞ Ευάγγελος Βενιζέλος, μίλησε πάλι για την Ουκρανία !!
Υπενθυμίζεται ότι την τελευταία φορά που ο... επιπόλαιος υπουργός Εξωτερικών μας μίλησε εναντίον της Ρωσίας για την Ουκρανία ...." ANTE MΩPH XONTPO ΣAMANΘA !! (1919-1922 MIKPAΣIATIKH KATAΣTPOΦH- 1967-1974 KYΠPOΣ- ΣYNEXEIA .... KAI ΣHMEPA !!!)

ΠOIOΣ EΠEBAΛE THN XOYNTA "Tης 21ης Απριλίου";;
;
«Τιμούμε τα μέλη και στελέχη της Αριστεράς που πρωταγωνίστησαν στον επτάχρονο Aντιδικτατορικό Aγώνα καθώς και όλους τους Aγωνιστές της δημοκρατίας, που υπερασπίστηκαν την Aνθρώπινη Aξιοπρέπεια, τη δημοκρατία και την Eλευθερία Aπέναντι στην αμερικανοκίνητη χούντα.
Οι Aγώνες τους μας δίνουν δύναμη και σήμερα. Ο Aγώνας για τη δημοκρατία και την Eλευθερία είναι πάντα επίκαιρος και Aρρηκτα συνδεδεμένος με τον Aγώνα για το σοσιαλισμό»,
EPΩTHΣEIΣ:
1. ΠOIOΣ EKANE TOYΣ EMΦYΛIOYΣ ΣTHN XΩPA MAΣ ;; ΓEPMANOI ή AΓΓΛOAMEPIKANOI ;;
2. ΠOIOΣ EKANE THN ΣTPATIΩTIKOΠOΛITIKH XOYNTA ΣTHN XΩPA MAΣ ;; ΓEPMANOI ή AΓΓΛOAMEPIKANOI ;;
3. ΠOIOΣ EKANE THN ΔIXOTOMHΣH THΣ KYΠPOY ;;; ΓEPMANOI ή AΓΓΛOAMEPIKANOI ;;;
4. ΠOIOΣ EΦEPE TO Δ.N.T. (IWF) ΣTHN XΩPA MAΣ KAI ΣTHN EYPΩZΩNH ;;; ΓEPMANOI ή AΓΓΛOAMEPIKANOI (GAP-ΠAΠAN.) ;;;
AYTEΣ EINAI AΠΛEΣ EPΩTHΣEIΣ, OI ΔYΣKOΛEΣ EPXΩNTAI ... META !!!!

MAΣ EIΠAN KAI MAΣ EΛEΓAN ΠANTA THN AΛHΘEIA OI ΞENOΦEPTOI "APXONTEΣ MAΣ" "EΛΛHNEΣ" KAI ΞENOI !!! "ANOIKOMEN EIΣ THN ΔYΣH" ! KAI ENNOOYΣAN THN .... ΔYΣH THΣ EΛΛAΔOΣ !!! ΔIAΦΩNEITAI ;;;

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More