Εγώ να βοηθήσω θέλω!!!


Δύσκολες ημέρες και ώρες περνά το οικονομικό επιτελείο! Από τη μιά οι δηλώσεις των καλών μας φίλων για το Ελληνικό χρέος και από την άλλη οι ντόπιες δηλώσεις.

"Θα πατήσουμε πόδι, ο λαός δεν αντέχει άλλες οικονομικές επιβαρύνσεις". 
Όχι παίζουμε, οι αρχηγοί μας ξέρουν πως υπάρχουν δύο κατηγορίες ανδρών: Οι άνδρες με @ρ&ιδι@ και οι άνδρες @ρ&ιδι@.

Αποφάσισαν λοιπόν, επέλεξαν κατηγορία-δεν θα σας πω εγώ ποια επέλεξε ο καθένας, βρείτε το μόνοι σας-και άρχισαν τις ηρωικές δηλώσεις.

Είδα και την απόγνωση του Στουρνάρα, όταν πιέστηκε από τις σκληρές ερωτήσεις του Νίκου μας και δεν  άντεξα.
Μα να μην έχουμε τσίπ(ρ)α καιφιλότιμο, να μην μπορούμε να καταλάβουμε;

Εδώ κοτζαμ τεχνοκράτης και καταλαβαίνει τον πόνο του εργάτη, και της μαμάς του.
Κάποιος μου είπε πως καταλαβαίνει και την πεθερά του αλλά δεν το πιστεύω, μάλλον έβλεπε η γυναίκα του και δεν κάνει να πέσει παντόφλα το βράδυ.
Α! τον καταλαβαίνω απόλυτα, να γυρίζεις σπίτι σου να ξεκουράσεις το σκληρά εργαζόμενο μυαλό σου και να πέσει παντόφλα; Κρίμα, γιαυτό προσέχει ο άνδρας!

Σε παλιότερο άρθρο, είχαμε κάνει προτάσεις για νέους φόρους, σε περίπτωση που το κουρασμένο του μυαλό δεν μπορούσε να σκεφτεί το κάτι παραπάνω (εδώ) .
Επανέρχομαι προτείνοντας τα αυτονόητα:

1.Τέλη κυκλοφορίας πεζών: Ειδικό τσιπάκι, το κόστος του οποίου είναι 25 ευρώ-όσο κοστίζει η είσοδος σε ένα νοσοκομείο,μην γκρινιάζεται- θα μετρά τα χιλιόμετρα. Η τιμή του χιλιομέτρου κίνησης θα ακολουθεί την τιμή της βενζίνης-όχι που θα γλυτώνατε καταθέτωντας πινακίδες- και θα αποδίδετε στις ΔΟΥ στο τέλος κάθε μήνα.

2.Τέλη κυκλοφορίας αναπηρικών αμαξιδίων. Να είμαστε δίκαιοι, κάνουν χρήση του δρόμου, οφείλουν να πληρώσουν.Το ποσόν θα οριστεί ανάλογα με τον τύπο του αμαξιδίου, η δε καταβολή θα είναι ετήσια.

3. Τέλη κυκλοφορίας αμαξιδίων λαικής και μάρκετ.Έχετε δει τι γίνετε στις λαικές υποθέτω, πάνε και έρχονται τα καροτσάκια και μάλιστα φορτωμένα, διότι κρίση-κρίση αλλά τρώμε κιόλας, τι περίεργος λαός που είμαστε! Εδώ, δεν έχω πρόταση για το ύψος των τελών, είμαι σε δίλημμα. Με το βάρος; με τα δρομολόγια; Το αφήνω στους πεφωτισμένους.

4.Φόρος κατοικιδίων, δεν μπορεί κύριοι να είσ(μ)αστε άνεργοι και να εξακολουθείτε να έχετε κατοικίδια,άρα υπάρχουν κρυφοί πόροι, πως ταίζετε το κατοικίδιο ε; 
Το ποσόν ορίζετε ανάλογα με το μέγεθος του κατοικιδίου, διότι είμαστε δίκαιοι, ανεξάρτητοι και όλοι πιστεύουν σε μας!
Εμένα δεν με συμφέρει καθόλου, διότι ο κύριος Κρίτων είναι μεγαλόσωμος και φαγανός, αλλά για τον Στουρνάρα χαλάλι!

Έχω και άλλες προτάσεις αλλά θα τις δίνω με δόσεις, να τις επεξεργάζονται σωστά, να τις εμπεδώσουν, διότι ένα μυαλό έχουν μην το κάψουν,το χρειαζόμαστε,για να σωθούμε!Και όχι τίποτα άλλο άντε να βρείς να αγοράσεις μυαλό με το κιλό!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More