Η ώρα της σιωπής, του απολογισμού, και της συγγνώμης.

Ενός λεπτού σιγή για  όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια με την ανοχή μας, ενός λεπτού σιγή για όσα θα γίνουν, που ενώ μπορούμε να αποτρέψουμε, απλά τα παρακολουθούμε να εξελίσσονται.

Ενός λεπτού σιγή για όλους τους τάχα μου δήθεν προοδευτικούς, πνευματικούς, κυβερνητικούς και μη επαναστάτες που καραδοκούν για μια θέση στο σύστημα.

Ενός λεπτού σιγή για τη δικαιοσύνη που χάθηκε, τους εισαγγελείς που παρακολουθούν την προδοσία σφιχταγγαλιασμένοι με το σύστημα,χωρίς να παρεμβαίνουν.

Ενός λεπτού σιγή για την παιδεία, που στο όνομα της Ευρώπης διαλύθηκε, για την δημόσια υγεία, που παραδίδεται στο κεφάλαιο και στους ιδιώτες.

Ενός λεπτού σιγή για τα όνειρα των παιδιών που χάνονται προδρομένα στο δρόμο της Ευρώπης, για τα περήφανα γηρατειά που καθημερινά  ζουν στο φόβο και στην δύση της ζωής, βιώνουν ξανά τα συσσίτια του ΄40.

Βαρέθηκα να ακούω ομιλούντες μαϊντανούς, συστημικούς και βολεμένους, επαναστάτες της δεκάρας, αριστερούς με καταθέσεις και ακίνητα ανα την Ελλάδα,αυτόκλητους κυβερνητικούς σωτήρες, να συμπάσχουν με τον άστεγο και άνεργο!

Είναι η ώρα της σιωπής, του απολογισμού, και της συγγνώμης.

Συγγνώμη, για τις 4.000 ψυχές, που έφυγαν εκβιαζόμενοι από τους εισπράκτορες του θανάτου.
Συγγνώμη για τους άστεγους- που βρέθηκαν στο δρόμο- από τους συστημικούς βολεμένους καλοπληρωμένους σωτήρες.
Συγγνώμη για το 1.500.000 ανέργων-που βρέθηκαν χωρίς το βασικό συνταγματικό δικαίωμα της εργασίας- από τους αδίστακτους ευρωφονιάδες, που γίνονται πλουσιότεροι στο όνομα της κρίσης που οι ίδιοι δημιούργησαν.
Συγγνώμη στα παιδιά, που λιποθυμούν περιμένοντας τα σχολικά συσσίτια.
Συγγνώμη στους Έλληνες- που παλεύουν με το φιλότιμο, την αξιοπρέπεια τη φτώχεια- περιμένοντας στην ουρά των συσσιτίων, με σκυμμένο το κεφάλι, χωρίς ελπίδα και όνειρα.
Συγγνώμη στους νέους που είδαν τα όνειρα τους να χάνονται, εξ αιτίας μιας χούφτας αδηφάγων ανδρείκελων που δυστυχώς έχουν εξουσία.
Συγγνώμη, για τα σχολειά και τα νοσοκομεία που έκλεισαν, γιατί κάποιοι θέλουν μεγαλύτερες καταθέσεις και περισσότερα ακίνητα.
Συγγνώμη, για το σκοτάδι που επέβαλαν στη ζωή μας, συγγνώμη γιατί δυστυχώς υπάρχουν, ζουν και λεηλατούν την Ελλάδα, ένα μάτσο σωτήρες, τηλεπωλητές, μαϊντανοί, αποστάτες, προδότες καλοταισμένοι, καλοβολεμένοι, μαριονέτες των αφεντάδων της τρόικας.
Σιωπή και συγγνώμη για όλους αυτούς που παλεύουν να κρατήσουν την ανθρωπιά και την αξιοπρέπεια τους. Σιωπή!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More