Ο μαυραγορίτης Κώστας Πλεύρης

Το πάλε ποτέ πρωτοκλασάτο στέλεχος της φασιστικής οργάνωσης «4η Αυγούστου» μόνο το τελευταίο διάστημα έχει διακινήσει «μεγάλο αριθμό χρυσών λιρών, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ», ενώ μόνο σε μια θυρίδα του οι άνδρες του ΣΔΟΕ βρήκαν και δέσμευσαν 4.000 χρυσές λίρες!!! 

Ο θεωρητικός του νεοναζισμού στην Ελλάδα και σεσημασμένος παρακρατικός, ο κύριος που είναι ικανός να κατηγορήσει τους Εβραίους γενικά και αόριστα για την οικονομική κρίση, για την κακοκαιρία ακόμα και για την Ατλαντίδα, πάντα για να βγάλει λάδι τον καπιταλισμό συνελλήφθη στα πράσα. Είναι προφανές ότι τελευταία για να έχει στην κατοχή του τόσες πολλές χρυσές λίρες ασχολείται με το σύγχρονο μαυραγοριτισμό(όπως και ο Τάσος Μητρόπουλος υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ) αγοράζοντας χρυσό όσο όσο σε εξευτελιστικές τιμές πλουτίζοντας εις βάρος των απελπισμένων Ελλήνων. Αυτός είναι ο πατριωτισμός του Πλεύρη να μετατρέπει τις βέρες και τους βαπτιστικούς σταυρούς των συμπατριωτών του σε λίρες. Είπαμε πάνω απ' όλα Πατρίς, Θρησκεία , Οικογένεια. 

Το πίο αστείο είναι ότι βρέθηκε ένοχος σε αυτό που όλη του τη ζωή κατηγορεί τους Εβραίους. Για τοκογλυφία. Ένα πολύ χαρακτηριστικό απόσπασμα από τα γραφόμενά του: ''το να είναι κανείς Εβραίος σημαίνει: Να ψεύδεται, να ψευδορκίζεται, να εξαπατά, να γίνη τοκογλύφος''. Κάθε σχόλιο δικό μας περιττεύει. 


Μερικά παλιότερα μαργαριτάρια του μαυραγορίτη :
Διαβάστε εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More