...Για την Ελλάδα ρε γαμώτο

Εκκένωση νοσοκομείων σε λίγες μέρες, με εντολή Αδώνιδος! 8 νοσοκομεία της Αθήνας κλείνουν και, πέρα από τους εργαζόμενους δεν αντιδρά κανείς.

Αναρωτιέμαι έχουν όλοι οι Έλληνες την πολυτέλεια να επισκέπτονται ιδιωτικά νοσοκομεία; Έχουν όλοι οι Έλληνες ακόμα την δυνατότητα της ιδιωτικής ασφάλειας;
Δεν μπορώ να καταπιώ πλέον ότι η κοινωνία βρίσκεται σε σοκ!

Πόσο σοκ πια,  εισβάλουν σπίτια μας, φορολογούν και τον αέρα που αναπνέουμε, κλείνουν σχολεία, κλείνουν νοσοκομεία, διαπραγματεύονται την σωτηρία των τραπεζών δια της απελευθέρωσης των πλειστηριασμών και εμείς.... σοκαρισμένοι ακόμα παρακολουθούμε τους επιδρομείς.

Η υποταγή των νεοελλήνων είναι γεγονός. Όπως γεγονός είναι πως η ανάπτυξη δεν θα έρθει για μας.
Είναι γεγονός πως θα υπάρξουν νέα μέτρα, νέες φορολογικές επιβαρύνσεις, νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, νέες απολύσεις.

Και εκεί που περιμένεις την αριστερά να κάνει την διαφορά, έρχεται το ξεπούλημα των ιδεών και σου κλείνει πονηρά το μάτι.
Αύγουστος είναι, οι ιδεολόγοι μαζί με τους φιλάνθρωπους είναι παραλία, που καιρός για μαχητικές συγκεντρώσεις, η μάχη με το κύμα είναι must!
Ήλιος και θάλασσα δεν επιτρέπουν σκέψεις, το απέραντο γαλάζιο τους χαλάρωσε, από Σεπτέμβρη σου λέει θα επαναστατήσουμε.

Εν τω μεταξύ ο ακούραστος Άδωνις, ετοιμοπόλεμος και αποφασισμένος προχωρά στην υλοποίηση του σχεδίου " ο θάνατος των Ελλήνων".

Οι κορώνες φιλοπατρίας, κάθαρσης και εξυγίανσης τρυπούν τύμπανα, αλλά οι ο.ρυ.λα κρίνονται αχρείαστη ειδικότητα και καταργούνται, ποιος θα αντιδράσει άλλωστε Αυγουστιάτικα.

Αχρείαστοι κρίνονται και οι αναισθησιολόγοι, τι πολυτέλειες είναι αυτές, εξ άλλου υπάρχει μια γενικότερη αναισθησία και πρέπει να την εκμεταλλευτούν καταλλήλως και αν υπάρχουν προβλήματα υπάρχει και η λύση του σφυριού, μια στο κεφάλι και γίνεται η δουλειά τους, με μηδενικό κόστος παρακαλώ.

Υπάρχει μια ματαιοδοξία και μια έπαρση των οργάνων, κάθε ένα από αυτά θέλει και το γιατρό του!
Καρδιολόγοι, ενδοκρινολόγοι, ηπατολόγοι και όλα τα εις-λόγοι καταργούνται. 

Ο Άδωνις αποφάσισε να εκδώσει εγχειρίδιο γενικής ιατρικής για πολίτες, μπορούμε και  μόνοι μας με τις οδηγίες του σοφού Αδώνιδος να σωθούμε, και αν δεν τα καταφέρουμε δεν χάλασε και ο κόσμος, θα αποσυμφορηθούν τα ταμία, θα ανοίξουν θέσεις εργασίας, όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα, για την Ελλάδα ρε γαμώτο!!!




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More