Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα;

Μετά τη χθεσινή ενημέρωση-μαζοχιστική συνήθεια που ευτυχώς αρχίζω να την κόβω σιγά σιγά- κοιμήθηκα σαν πουλάκι -όχι μπούφος  να εξηγούμαστε!
Όλα τα προβλήματα λύθηκαν με μιας! Και δεν είχα μία πηγή ενημέρωσης, οοόχι έκανα διασταύρωση πληροφοριών.

Έτσι λοιπόν έμαθα ότι ο Στουρνάρας είναι σίγουρος πως θα υπάρξει επανεκίνηση της οικονομίας, ο Σαμαράς πήρε πάνω του πολλά θέματα-μην σας τα πω θα κουραστείτε και μόνο που θα τα δείτε- όπερ σημαίνει λύθηκαν όλα, διότι ο τύπος είναι Θεός!Να σας θυμίσω μόνο ότι ολομόναχος πήρε το όπλο του για να υπερασπιστεί το σπίτι του φτωχού!
Ο Μπένυ είναι ανήσυχος για όσα συμβαίνουν στην Αίγυπτο και τη Συρία, διότι εμείς εδώ πάμε καλά και δεν έχει λόγω να ανησυχεί για τα δικά μας.
Ο Φώτης δεν έκανε δηλώσεις, τι να δηλώσει ο άνθρωπος, όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο.
Ο Αλέξης νομίζω είναι σε νιρβάνα, μην του την χαλάσουμε διότι,όπως λένε σοβαρά στελέχη του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ έρχεται καυτός Σεπτέμβρης.

Αυτόματα, το ερώτημα γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα βρήκε απαντήσεις.Και ιδού μερικές από αυτές.
1.Από Σεπτέμβρη, μπαίνουν στα ράφια τα ληγμένα τρόφιμα, με διαβεβαιώσεις ότι κάνουν καλό στην  πείνα, για την υγεία περιμένουμε δελτίο τύπου του Αδώνιδος.
2.Βρέθηκαν διαθέσιμοι προς ανεργία 12.500 δημόσιοι υπάλληλοι, πρόθυμοι να υλοποιήσουν τα σχέδια του Κυριάκου μας, να δει το δημόσιο μια άσπρη ημέρα.Και αν ο Κυριάκος μας κρίνει, θα βρεθούν και άλλοι.
3.Οι γιατροί και νοσηλευτές της Πολυκλινικής κατάλαβαν πια τι εστί βερίκοκο, και έτσι δεν θα χρειαστούν ιδιαίτερα μαθήματα επιμόρφωσης. Ο Άδωνις κάνει οικονομία, μιμηθείτε τον.
4.Η διαχείριση της δημόσιας περιουσίας πηγαίνει στους ξένους σωτήρες, γιατί οι δικοί μας είναι φαγανούτσικοι και κανείς πια δεν τους εμπιστεύονται στη μοιρασιά.Εδώ να ακούσετε διθυραμβικές κορώνες του Μπάμπη, αυτός θαρρώ παίρνει καλό ποσοστό και δικαιολογημένα, τόση προσπάθεια κάνει ο καημένος.
5.Οι εκπαιδευτικοί μετακινούνται στο υπουργείο παιδείας, διότι ο βιβλιοπώλης-υπουργός, έχει στόχο και όραμα την δια βίου εκπαίδευση των ασθενών, να αντέχουν τον πόνο χωρίς αγωγή διότι τα φάρμακα σκοτώνουν.
6.Το τελευταίο το άφησα για το τέλος, για να δείτε ότι όλα δρομολογούνται με μόνο σκοπό να γίνουμε ένα ευρωπαϊκό κράτος, να μοιάσουμε στους Γερμανούς φίλους μας στην πειθαρχία, στην ειλικρίνεια και στην τιμιότητα. Μόνο μια ζίμενς μας λείπει για να είμαστε κομπλέ, αλλά κι αυτό δεν είνα απίθανο να συμβεί, αυτό το Σεπτέμβρη όλα γίνονται, και του σπανού τα γένια με διαβεβαίωσε ο Μπάμπης.
Λοιπόν αφού γίνουν όλα τα καλά του κόσμου τον Σεπτέμβρη, θα έρθει η ανάπτυξη! Και να δουλειές, να αυξήσεις, να διορισμοί, να δημόσια έργα, να χρυσά κουτάλια!
Για αυτό εξ άλλου και τα ληγμένα στα ράφια, φροντίζουν να μην μας λείψει τί-πο-τα!!!

1 σχόλια:

Αναρτήθηκε στην "Ιδεοπηγή".

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More