Η χούντα των Αθηνών!!

Μαθήματα πολιτικού ήθους και δημοκρατίας από τον ανεκδιήγητο Αντωνάκη. 
Κάποιοι άνθρωποι όσο ...ψηλά και αν σέρνοντας γλείφοντας και κερατώνοντας καταφέρουν να φτάσουν, παραμένουν απελπιστικά μικροί.
Μικροί και επικίνδυνοι, διότι είναι εραστές της κολοτούμπας, της διαπλοκής, της προδοσίας, της αποστασίας.

Ένας τέτοιος ανθρωπάκος ανέλαβε να παραδώσει μαθήματα ήθους, ανέλαβε να παραδώσει τους Έλληνες εργαζόμενους βορά στα σχέδια των αφεντάδων που τον έσπρωξαν στην κορυφή.

Ανέλαβε, ξεκινώντας από την Ελληνική τηλεόραση, να κλείσει κάθε οργανισμό που παράγει πολιτισμό, εκπαίδευση, κοινωνικό έργο.
Η ΕΡΤ είναι μόνο η αρχή ενός σχεδίου αποδόμησης, ξεπουλήματος, φτωχοποίησης και ερημοποίησης της Ελλάδας.

Δεν χρειάζεται η κοινωνία μας άλλους εφιάλτες, δεν χρειάζεται σωτηράκηδες και αντωνάκηδες, χρειάζεται επανάσταση τώρα.

Τώρα που η Δημοκρατία, το σύνταγμα, η δικαιοσύνη καταλύθηκαν, τώρα που το κοινοβούλιο έπαψε να λειτουργεί αφού οι υπουργικές αποφάσεις αντικατέστησαν το κοινοβουλευτικό και νομοθετικό έργο, τώρα που η απροκάλυπτη φασιστική νοοτροπία μας γυρίζει χρόνια πίσω και μοιραία μας αναγκάζει σε συγκρίσεις.

Η Ελληνική τηλεόραση δεν σίγησε κατά την επέλαση του φασίστα Χίτλερ, δεν σίγησε την περίοδο της διακυβέρνησης από τον φασίστα Παπαδόπουλο, σίγησε το 2013 επί κυβερνήσεως Αντωνάκη σε συνεργασία με τον Φωτάκη και τον Βαγγελάκη, όλοι μικροί ασήμαντοι δικτατορίσκοι που σέρνοντας γλείφοντας και κερατώνοντας πάτησαν στην κορυφή του ονείρου τους, έγραψαν το όνομα τους με κατάμαυρα γράμματα στην λίστα των φασιστών και προδοτών.

Και όσο διαφωνούν στηρίζοντας το φασιστικό κλείσιμο της ΕΡΤ οι συνεταίροι του Σαμαρά, όσο βγάζουν δημοκρατικές κορώνες καταγγέλλοντας αλλά υπογράφοντας κάθε αντεργατικό νόμο του σωτήρα φασίστα Σαμαρά τόσο δυναμώνει το εργατικό κίνημα, η συσπείρωση του κόσμου ενάντια στο ξεπούλημα της ζωής και του μέλλοντος της χώρας.

Οι εφιάλτες δεν έχουν θέση στην Ελλάδα, ο φασισμός δεν πέρασε και δεν θα περάσει, η Δημοκρατία και η ελευθερία βγήκαν στον δρόμο σε έναν ανένδοτο αγώνα τιμής.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More