Έλεγχος τροφής... έλεγχος ζωής!


Και ενώ οι ψίθυροι για την κατάρρευση της Ευρωζώνης γίνονται κραυγές,η UBS-ελβετικός επενδυτικός κολοσσός-συμβουλεύει τους πελάτες της να στραφούν σε νέες επενδύσεις και αγορές.

Τι να αγοράσετε λοιπόν σε περίπτωση που καταρρεύσει το ευρώ;Η ελβετική εταιρεία συμβουλεύει μετά από αρκετή έρευνα, όπως ισχυρίζονται οι συντάκτες της έκθεσης, να επενδύσουμε σε χρυσό, τρόφιμα σε κονσέρβες και ένα  πιστόλι μικρού διαμετρήματος.
Αν και η έρευνα της εταιρείας έγινε και δημοσιοποιήθηκε πριν περίπου ένα χρόνο, είναι ακόμα επίκαιρη. Ας δούμε τι έλεγε τότε!
Η UBS ήταν η πρώτη εταιρεία που προσπάθησε να εκτιμήσει τις συνέπειες από μία πιθανή διάλυση της ευρωζώνης αλλά και να αξιολογήσει την εποχή αμέσως μετά.
Και βέβαια σήμερα -που η κατάσταση στην Ευρώπη δεν αφήνει περιθώρια για ελπίδα επανάκαμψης-και ολόκληρος ο πλανήτης επιχειρεί να προετοιμαστεί για το χειρότερο, η UBS επιστρέφει με μία νέα έκθεση στην οποία ο συντάκτης της Larry Hatheway, κάνει λόγο για συντηρητικές προηγούμενες εκτιμήσεις του οίκου σχετικά με τις επιπτώσεις από την κατάρρευση του ευρώ.

Τότε είχε υπολογίσει ότι η έξοδος μιας χώρας από το ευρώ θα στοίχιζε από 20 έως 40% του ΑΕΠ της.
Τώρα η UBS προειδοποιεί ότι οι επιπτώσεις θα είναι πολύ πιο σημαντικές όσο και επώδυνες και δεν είναι δυνατόν οι Ευρωπαίοι να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με "ανόητες ιδέες" 
Ειδικότερα για την Ελλάδα τονίζει πως είναι λάθος η έξοδος της χώρας από το ευρώ . Η επιστροφή στη δραχμή θα είχε σαν αποτέλεσμα την πλήρη κατάρρευση του ιδιωτικού τομέα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις χώρες του Ευρωπαικού νότου, που είναι και το πιό σοβαρό κομμάτι του προβληματισμού της.
"Μόλις μία χώρα φύγει από το ευρώ, οι κάτοικοι των άλλων χωρών που κινδυνεύουν θα καταλήξουν στο συμπέρασμα πως η χώρα τους θα είναι η επόμενη που θα ακολουθήσει.Η λογική υπαγορεύει να στείλουν τον πλούτο τους στις ισχυρά οικονομικές χώρες οπουδήποτε στον πλανήτη, προκαλώντας τραπεζικό πανικό".
Και βέβαια καταλήγοντας τονίζει πως κάποιες επενδύσεις ,όπως σε χρυσό ή άλλα πολύτιμα μέταλλα αξίζει να εξεταστούν, και δεν παραλείπει να τονίσει πως υπάρχουν "σοφές επενδύσεις , ανάμεσα τους οι κονσέρβες τροφίμων και τα όπλα μικρού διαμετρήματος".
Ο Σοφός οίκος , αφού τόσα χρόνια έτρεφε και τρεφόταν από το σύστημα , βρήκε άλλον τρόπο ελέγχου της σκέψης και της ζωής μας. Την τρομοκρατία!  
Για να επιβιώσεις πρέπει να έχεις κονσέρβες για να φας και ένα όπλο για να προστατεύεις την τροφή σου.Ο Θάνατος μας η ζωή τους!!
Διότι ο επόμενος στόχος, των ισχυρών τούτου του κόσμου για την πλήρη υποταγή μας, είναι ο έλεγχος της τροφής.
Οι προσπάθειες τους είναι συντονισμένες( δες εδώ) και το τελευταίο διάστημα οι ουρές στα συσσίτια μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσουν και τρόμο για το αύριο.
Άνθρωποι με σκυμμένο το κεφάλι, γεμάτοι φόβο, ενοχές και ντροπή, αφημένοι στα χέρια των...φιλανθρώπων και της μοίρας που άλλοι έφτιαξαν, δεν έχουν κουράγιο ή φοβούνται να αντιδράσουν, να διεκδικήσουν, να παλέψουν.
Γιατί κάποιοι ελέγχουν την τροφή και την αξιοπρέπεια τους! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More