Ο τελευταίος Παπανδρεϊκός στον Γαλαξία σε ρόλο χαφιέ!!!

Ο γνωστός μας πρασινοφρουρός δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαχρήστου, που έμεινε στην ιστορία όταν έγραψε ότι ο Καραμανλής είναι στου Μαξίμου και παίζει Playstation και την ίδια ώρα ο Καραμανλής ήταν στην Ισπανία σε επίσημη επίσκεψη, ξαναχτύπησε πάλι...

Αυτή τη φορά να υποστηρίξει το ίνδαλμά του τον Γιωργάκη... Προκειμένου να μας πείσει ότι στο Βερολίνο αποθεώθηκε, δίνει, δε στυλ χαφιέ, το όνομα κάποιας που θεωρεί υπεύθυνη για τις εναντίον του αποδοκιμασίες!!


Διαβάστε τις παπαριές του να γελάσετε:


«Μπιλντ» έγραψε την αλήθεια!


ΤΟ ΨΕΜΑ έχει κοντά ποδάρια, λένε στην Ηπειρο και πιθανώς και αλλού, αλλά ποσώς με απασχολεί. Εγώ παραθέτω την παροιμία για να κάνω την αναγκαία εισαγωγή προκειμένου να αναφερθώ στα δείγματα υψηλής δημοσιογραφικής τέχνης που παρέδωσαν μεγάλα κανάλια, αλλά και εφημερίδες, με αφορμή τις αποδοκιμασίες εις βάρος του Γιώργου σε εστιατόριο του Βερολίνου το βράδυ της περασμένης Κυριακής.


ΟΠΩΣ αποκάλυψε λοιπόν η... «Μπιλντ», φωτογράφος της οποίας προσκλήθηκε (!..) από το αριστερίστικο γκρουπούσκουλο που οργάνωσε το εν λόγω event προκειμένου να απαθανατίσει την ηρωική πράξη των 5-6 πατριωτών, ο Γιώργος δεν εκδιώχθηκε από το εστιατόριο, ούτε έτρεξε να κρυφτεί, ούτε φυγαδεύτηκε, ούτε φοβήθηκε μην τον πλακώσουν στο ξύλο.


ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ επανειλημμένα να ανοίξει διάλογο μαζί τους, τους κάλεσε να συζητήσουν για όλα τα ζητήματα, αλλά προφανώς αυτό ήταν το τελευταίο που τους απασχολούσε: εκείνοι ήθελαν απλώς το βίντεο για να παίξει στην Ελλάδα.


ΟΠΩΣ αναφέρει η «Μπιλντ», ο Γιώργος ολοκλήρωσε το δείπνο του και αποχώρησε κανονικά από το εστιατόριο χωρίς πρόβλημα. Στο Βερολίνο βρισκόταν για να μετάσχει σε διεθνές συνέδριο για το μέλλον της Ευρώπης (για το οποίο θα βρείτε περισσότερα στη σελίδα 15).


ΥΓ: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι το δημοσίευμα της «Μπιλντ» το έκαναν γαργάρα με ελάχιστες εξαιρέσεις οι περισσότεροι. Οπως και το ποιος οργάνωσε όλη αυτή τη φασιστικής αντίληψης θηριωδία...


ΕΜΕΝΑ όμως, επειδή αυτά δεν μου αρέσουν καθόλου και δείχνουν ότι τελικά, όπως και να το δεις, όπως και να το κάνεις, υπάρχει μια «συναντίληψη» μεταξύ των δύο άκρων (δεν θα κάνω καλύτερους αυτούς τους τύπους από τις «ντουλάπες» του καπετάν Μιχαλολιάκου), με έκαναν να το ψάξω λίγο περισσότερο το πράγμα.


ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ δυνατόν, ας πούμε, να πηγαίνει ο άλλος να φάει σε ένα εστιατόριο σε μια γερμανική πόλη και ξαφνικά να του πετάγονται μπροστά 5-6 λεβέντες και να χυδαιολογούν εις βάρος του, αφού προηγουμένως έχουν καλέσει και φωτογράφο της «Μπιλντ», που κάτι τέτοια είναι το ψωμί της.


Και τι βρήκα; Οτι όλο το κόλπο οργανώθηκε από μια κύρια ονόματι Κατερίνα Μιχαηλίδη, Ελληνίδα φυσικά, η οποία με ανάρτηση στο facebook έδωσε τη διεύθυνση του εστιατορίου και κάλεσε τους δικούς της να προσέλθουν: «Rosethaler strasse 13 Βερολίνο…


Ο κύριος Παπανδρέου ήρθε να απολαύσει το βραδινό του… Οποιος θέλει να του το χαλάσει, θερμή παράκληση να περάσει από εδώ…». Μπράβο στην κυρία και σε όσους την καλύπτουν πολιτικά...

 http://dexiextrem.blogspot.gr 

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/blog-post_2267.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More