....Με ποιά αλήθεια να σωθείς και ποιαν αλήθεια τώρα πια να μαρτυρήσεις...

Μια χούφτα άνθρωποι της Χρυσής Αυγής (τόσοι είναι αυτοί που κάνουν τα επεισόδια) και άλλη μια χούφτα άνθρωποι που δηλώνουν αντιφασίστες-αντιρατσιστές έχουν βαλθεί να μας βάλουν στο ίδιο καζάνι με αυτούς. 
Είναι το ίδιο καζάνι γιατί έχουν έναν κοινό παρανομαστή, τη βία.
Βία στη βία της εξουσίας ήταν κάποτε το σύνθημα, τώρα είναι βία στη βία των χρυσαυγιτών.
Βία στους αλλοδαπούς λένε οι χρυσαυγίτες. 
Το παράλογο είναι ότι πολλοί από αυτούς που τους ψήφισαν, που πίστεψαν και πιστεύουν ακόμα ότι αν βαράνε κάτι κακόμοιρους μελαψούς θα τους αναγκάσουν να φύγουν απο την Ελλάδα. Οι αλλοδαποί οι οποίοι θέλουν να φύγουν απο την Ελλάδα, δεν μπορούν να φύγουνίναι εγκλωβισμένοι εδώ, δεν έχουν χαρτιά και δεν τους δέχεται καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Επομένως όσο και να τους βαράνε εδώ θα μείνουν, το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκμεταλλεύονται την οργή του κόσμου. Η Χρυσή Αυγή ως κόμμα δεν έχει να προτείνει καμία ουσιαστική λύση, για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.  Δεν θέλει να προτείνει καμία λύση, γιατί τότε θα της λείψει η πηγή της δημοτικότητας της, που είναι οι μετανάστες. Αν με κάποιο μαγικό τρόπο εξαφανιστούν οι μετανάστες η Χρυσή Αυγή θα μηδενιστεί, δεν θα έχει αντικείμενο. Στοχεύει στα κατώτερα ένστικτα του ανθρώπου, το φόβο και τον θυμό.

Οι μετανάστες είναι δεδομένο ότι έχουν έρθει εδώ με σχέδιο και πρόγραμμα από λέσχες και πολιτικές παρέες. Βρέθηκαν στην Ελλάδα εκατοντάδες χιλιάδες Πακιστανών μεταναστών που δεν έχουν πόλεμο στη χώρα τους, επομένως δεν είναι πολιτικοί πρόσφυγες. Πολιτικοί πρόσφυγες είναι οι Σύριοι, που θα έρθουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες εδώ και στην Κύπρο. Ποιοι κάνουν τον πόλεμο; Αυτοί που θα εκμεταλλευτούν οικονομικά και πολιτικά τη Συρία. 
Πήγαν στη Συρία με μισθοφόρους που τους ονόμασαν αντάρτες, διαλύουν τη χώρα και σκοτώνουν τους πολίτες της, για να τους πάρουν τα πετρέλαια και να αποκτήσουν γεωστρατηγικό πλεονέκτημα στην περιοχή. 
Αυτούς τους Σύριους, που πετάνε έξω από τη χώρα τους, θέλουν να τους δεχθούμε εμείς και όχι οι χώρες που κάνουν τον πόλεμο και εκμεταλλεύονται τον πλούτο της.

Ο Τσίπρας σε συνάντηση που είχε με τον Αβραμόπουλο του είχε ζητήσει να μεριμνήσει ώστε η χώρα μας να δεχθεί τους Σύριους πρόσφυγες. Σε αυτή τη γραμμή είναι το ΚΚΕ και όλα τα υπόλοιπα νεοταξικά ''αριστερά'' δολώματα της κοινωνίας.


Ο Σόρος, γνωστός παγκόσμιος τοκογλύφος, σε συνέδριο είπε ότι ο ίδιος μέσα από τα φιλανθρωπικά ιδρύματα που έχει, θα φροντίσει να φτιάξει σπίτια στην Ελλάδα για Έλληνες και μετανάστες. Αναγνωρίζει ότι, η Ελλάδα ως χώρα είναι τα σύνορα της Ευρώπης και έχει δεχθεί αριθμό μεταναστών, που δεν μπορεί να φροντίσει. 
Γιατί δεν εφαρμόζει προγράμματα έτσι ώστε να πάρει μετανάστες από εδώ να τους πάει στη Γερμανία; Τα λεφτά που θα δώσει για τα σπίτια, ας τα δώσει σε εταιρείες πολυεθνικές, ως χορηγία, για να προσλάβουν μετανάστες. Τόσο απλό είναι. Το μόνο που κάνει ο Σόρος είναι να μας επιβάλλει τους μετανάστες, δεν ασκεί καμία πίεση σε άλλες χώρες της ΕΕ, να πάρουν κάποιο αριθμό μεταναστών έτσι ώστε να έχουν μια αξιοπρεπή ζωή. 

Σε αυτό το μήκος κύματος αλληλεγγύης δίνουν σήμερα Κυριακή Συναυλία οι Γιάννης Αγγελάκας, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Σωκράτης Μάλαμας, Illegal Operation Feat. K. & Chris B.I. (The Last Drive). Συναυλία αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης των 15 συλληφθέντων της αντιφασιστικής μηχανοκίνητης πορείας.
Προσέξτε πως αναπαράγεται μια κατάσταση, μια πολιτική που μας τυφλώνει και μιας κρύβει την αλήθεια.  
Στα τέλη Σεπτεμβρίου, μια μηχανοκίνητη ομάδα αντιφασιστών, όπως δηλώνουν, πήγαν στον Άγιο Παντελεήμονα για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στον φασισμό. Πήγαν με διάθεση να πλακώσουν στο ξύλο χρυσαυγίτες και κατοίκους που τους υποστηρίζουν. Όποιος υποστηρίζει το αντίθετο είναι τουλάχιστον αφελής, είναι σαν να πηγαίνουν οι χρυσαυγίτες στα εξάρχεια και να περιμένουν να τους καλοδεχθούν. Ηταν σίγουρο ότι θα υπάρξουν συμπολοκές και τραυματισμοί. Η Αστυνομία έκανε προσαγωγές... με την γνωστή συνέχεια περι βασανηστηρίων όπως έργραψαν Guardian και BBC και συνεχίστηκε το γνωστό σίριαλ με Αρβανίτη και Κατσίμη στην ΕΡΤ.

Οι καλλιτέχνες κάνουν συναυλία, όπως λένε, για να δηλώσουν την αλληλεγγύη τους αλλά και να ενισχύσουν οικονομικά αυτούς που κατηγορούνται για τα επεισόδια.
Για να δηλώσουν την αλληλεγγύη τους, λέω εγώ, σε ανθρώπους που πιστεύουν ότι με την βία μπορούν να νικήσουν τη βία της Χρυσής Αυγής. Δεν γίνεται να καταγγέλεις τη βία και την ίδια ώρα να χρησιμοποιείς τη βία σαν απάντηση.

Οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτά τα επεισόδια- μάχες σε όλη την Ελλάδα δεν είναι πάνω από δύο χιλιάδες ρατσιστές και αντιρατσιστές.  Είναι μια χούφτα άνθρωποι, μπροστά στα δύο εκατομμύρια των ανέργων, μια χούφτα άνθρωποι, μπροστά στους χιλιάδες ανασφάλιστους καρκινοπαθείς, στους χιλιάδες ανθρώπους που δεν έχουν εισοδήματα, στους χιλιάδες που έχουν αυτοκτονήσει.


Γιατί κύριοι καλλιτέχνες δεν κάνετε μια συναυλία αλληλεγγύης για τους χιλιάδες πεινασμένους στην Αθήνα; Προφανώς γιατί δεν φτάνει μια συναυλία, προφανώς γιατί δεν θα λύσει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα. Είναι πολύ εύκολο να λές ότι φταίνε οι μετανάστες για τα κακά της Ελλάδας αλλά ποιό εύκολο είναι να λες ότι δηλώνω αντιραστιστής, υπερασπίζομαι τις μειονότητες και κλείνω μάτια και αυτιά στα εκατομμύρια ανθρώπων που υποφέρουν.
Η υπεράσπιση των μειονοτήτων είναι υποχρέωση μας, αλλά μεγαλύτερη υποχρέωση μας είναι η υπεράσπιση της πλειοψηφίας του λαού που είναι καταδικασμένος στην φτώχεια, τον εξευτελισμό, την δουλεία και βέβαια είναι καταδικασμένοι όχι λόγω της ύπαρξης των μεταναστών. Είναι δεδομένο όμως ότι ένα μεγάλος αριθμός μεταναστών πρέπει να φύγει απο την Ελλάδα γιατί δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να τους φροντίσει.
Η ΕΕ είναι ο απόλυτος φασισμός,η ΕΕ έχει καταδικάσει την Ελλάδα και τους Έλληνες στην απόλυτη εξαθλίωση, στον απόλυτο εξευτελισμό.
Η Χρυσή Αυγή μαζί με τους δήθεν αριστερούς και  αντιρατσιστές είναι η εμπροσθοφυλακή της ΕΕ και της πλανητικής χούντας.

ΥΓ. Ο Νταλάρας ξέρει καλά από συναυλίες αλληλεγγύης, έχει κάνει πολλές, για την Κύπρο και τις χαμένες πατρίδες. 
Είναι τόσο χαμένες οι πατρίδες του Νταλάρα, που φέτος πήγε στην Τουρκία να κάνει συναυλίες αλληλεγγύης. Έκανε ένα διάλειμμα στην Ελλάδα όταν ήρθε ο Ισραηλινός Πέρες στην Αθήνα, γιατί χωρίς τον Νταλάρα δεν μπορούσε να φάει, ήθελε ο άνθρωπος(!) να τρώει και να ακούει:

Σενάριο χωρίς πλοκή της ιστορίας εμπλοκή
αυτά τα χρόνια που χρεώθηκες να ζήσεις
με ποια τραγούδια να σωθείς με ποιους δικούς σου να βρεθείς
και ποιαν αλήθεια τώρα πια να μαρτυρήσεις


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More