Τρελάθηκε ο Γεωργιάδης. Τα έβαλε με τους τραπεζίτες.

Ο Βουλευτής τρελάθηκε και σήκωσε το λάβαρο της επαναστάτης. Τα έβαλε με τους τραπεζίτες, Λάτση και Κωστόπουλο.


Γεωργιάδης: Μιλάμε για δημιουργία τραπέζης απο τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων ώστε να κερδίζουν οι εργαζόμενοι και όχι οι τραπεζίτες [...]
[...] Προτείνω να καλέσουμε εδώ στη Βουλή τους τραπεζίτες, τον Λάτση και τον Κωστόπουλο να μας εξηγήσουν πως γίνεται οι τραπεζικές εργασίες στην Ελλάδα να είναι τριπλάσιες απο τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Δεν πρέπει να μάθουν οι Έλληνες γιατι χρεώνονται τρεις φορές απο οτι οι άλλοι Ευρωπαίοι; Θίγουμε κάποια ιερά άβατα όταν μιλάμε για τις τράπεζες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο; [...]
Αυτά είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσα στη Βουλή!!!
Δείτε το video



Όπως καταλάβατε αυτή είναι η πρώτη του ομιλία στη Βουλή.

Έμαθε τις κολοτούμπες και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα απο τον δάσκαλο του Γ.Καρατζαφέρη. Δεν χρειάζεται να δείξουμε και video όπου μιλάει για την πολιτική ανωριμότητα του Σαμαρά. Έλεγε  ο Γεωργιάδης ''Ο Σαμαράς είναι καλός για καμιά ταβέρνα, για παρέα... αλλά η πολιτική του σκέψη, είναι σκέψη νηπίου''

Δείτε εδώ τι λέει για τον Σαμαρά ''Θα  ψηφίσουν Σαμαρά επειδή υποσχέθηκε οτι δεν θα κόψει τις συντάξεις, όπως είπε ο άλλος, λεφτά υπάρχουν''
https://www.youtube.com/watch?v=uQucE0IKTfQ
Δείτε αφιέρωμα με τις κολοτούμπες
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/251139/oi-kolotoympes-toy-adoni-georgiadi

Έτσι φτάσαμε στο σήμερα που η ΝΔ τον έβαλε εισηγητή για το μνημόνιο 3.Δείτε τώρα την συνέπεια του λόγου του ως προς τον Ελληνικό λαό, λίγα χρόνια μετά.



Μια μέρα μετά απο αυτή τη μεγαλειώδη εισήγηση στη Βουλή,κατήγγειλε την γυναίκα του Μιχαλολιάκου μέσα στη Βουλή, ότι φοράει ακριβά ρολόγια!!!

Τρως εκεί που φτηνής Γεωργιάδη, το θράσος, η αλαζονεία και τα ψέμματα σου έχουν καταγραφεί.
Δυστυχώς έχεις γίνει απο τα κεντρικά πολιτικά πρόσωπα που μαζί με τους υπόλοιπους έχετε ξεπεράσει τα όρια του γραφικού.
Περάσατε στο πάνθεον των σωτήρων που θάβουν λαό και κράτος, σώσατε τις τράπεζες.
Είναι μεγάλο το τίμημα μάλλον.
Μετά τις κομματικές μεταγραφές που έχεις κάνει υποθέτω ότι θα έχεις λαμπρό μέλλον. Θα πας σε αυτούς του Διεθνείς Οργανισμούς όπως ο Μαντέλλης να δώσεις τα φώτα σου για το τι είναι Δημοκρατία.

Όπως βλέπετε καταπιαστήκαμε με κάτι εύκολο σήμερα, ότι και να γράψει κανείς για τον Γεωργιάδη μέσα είναι.
Με αποδείξεις και επιχειρήματα μιλάει ο Γεωργιάδης αναλόγως των κομματικών εντολών. Το κάθε κόμμα είναι μαγαζί γωνία, μεγάλο μαγαζί μεγάλη βιτρίνα και μεγάλη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Φανταστείτε τι έχουμε να δούμε τώρα που διαλύεται το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Τα μεγαλύτερα μαγαζιά με τους μεγαλύτερους υπαλλήλους-στελέχοι.

Λοβέρδος,Ραγκούσης, Διαμαντοπούλου, Παπανδρέου, Ντόρα, Αβραμόπουλος, Παπουτσής περιμένουν στη γωνία. Μεγαλοδημοσιογράφοι, ξέρετε αυτοί που μας μπολιάζουν σιγά σιγά με μια ιδέα μέχρι να την δεχθούμε στο τέλος, λένε ότι υπάρχει μεγάλη «έλλειψη», μεγάλο κενό απο την μη ύπαρξη μεγάλου κεντρώου κόμματος.
Ολα τα ονόματα αυτά και ακόμα περισσότερα θα φουλάρουν τις μηχανές του να μας σερβίρουν το πιάτο του φιλοευρωπαικού κόμματος. Σαν σοσιαλιστές μας εξαθλίωσαν, σαν φιλοευρωπαιστές δεν θέλουμε να φανταστούμε τι θα συμβεί.
Έφυγαν απο τα μικρά μαγαζιά, τα κόμματα δηλαδή και έχουν ανοίξει τα φτερά τους σε μαγάλα μαγαζιά, Ευρώπη και Αμερική.
Το αντίπαλο δέος, ο ΣΥΡΙΖΑ προς το παρόν περιμένει να ξεσηκωθούν οι λαοί, να υπάρξει η Ευρώπη για τους λαούς και όχι για τις τράπεζες λένε. Ολα αυτά μέσα απο ευρωπαϊκές διαδικασίες... Αν προσθέσουμε σε αυτό και τα φιλικά αμερικάνικα δημοσιεύματα προς τον Τσίπρα τότε μιλάμε για την αποκάλυψη.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More