Δημοκρατία....... της διαγραφής!

Αυτό που ακούγεται το τελευταίο διάστημα από τα χείλη των κομματικών αρχηγών της συγκυβέρνησης, είναι πως το πολυνομοσχέδιο πρέπει να ψηφιστεί από όλους τους βουλευτές.

Τα τρία δημοκρατικά κόμματα της κυβέρνησης απειλούν με διαγραφή τους βουλευτές που έχουν αντίθετη άποψη.
Στο Ναό της δημοκρατίας, στη Βουλή των Ελλήνων, "αποφασίζουν και διατάσσουν "οι κομματικοί αρχηγοί!

Μπορείτε να διαφωνείτε κύριοι βολευτές, μπορείτε να κάνετε κριτική, μπορείτε να φωνάζετε πως τα μέτρα είναι αντιλαϊκά. Έχετε μία έδρα να στηρίξετε και το μάτι στις επόμενες εκλογές ! Έχετε την άδεια του αρχηγού, εξ'άλλου είναι εξάσκηση που επιβάλλεται να κάνετε!

Είναι τέχνη η αποπλάνηση του ψηφοφόρου, είναι τέχνη να φωνάζεις εναντίον των μέτρων και να τα ψηφίζεις και με τα δύο χέρια, είναι τέχνη να λες άλλα το πρωί και άλλα το βράδυ με την ίδια ευκολία και την ίδια έπαρση του έντιμου και σωστού ανθρώπου, που τα λέει " έξω από τα δόντια".
Είναι τέχνη να είσαι παντός καιρού, να επιβιώνεις με όλες τις παρατάξεις και να τσεπώνεις κάθε μήνα την βουλευτική αποζημίωση και όχι μόνο!
Και βέβαια είναι τέχνη να δηλώνεις αριστερός με δεξιά τσέπη, να δηλώνεις πατριώτης και να χαρίζεις την πατρίδα, να μάχεσαι για το ψωμί του φτωχού και να τρως παντεσπάνι,  να νοιάζεσαι για τον φουκαρά τον άνεργο με το επίδομα των 360 ευρώ , όταν οι καταθέσεις σου είναι δις,και να πηγαίνεις κουβέρτες στους άστεγους όταν τα μισά κτήρια της Αθήνας σου ανήκουν!

Άντε λοιπόν κάντε το καθήκον σας στο κόμμα και στην τσέπη σας.Όποιος δεν ψηφίσει διαγράφεται, και είναι δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες αριστερούς και δεξιούς.
Που να τρέχετε τώρα , υπάρχει και η ανεργία και η αβεβαιότητα για το μέλλον!
Όποιος βγαίνει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος!!! Τα κεφάλια κάτω και ψήφο στο κόμμα, όσο για την Ελλάδα ποιος την γ@μ@ει τώρα !!!!

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More