Η τέχνη της προπαγάνδας. Έπαιξαν: 300 βολεμένοι

Τι προπαγάνδα είναι αυτή! Που έχετε σπουδάσει την τέχνη του αποπροσανατολισμού; Τι σπουδές στην εξαπάτηση, τι παιδεία στην παραπληροφόρηση!

Σε ένα βράδυ ψήφισαν δεκάδες νόμους που θα αλλάξουν προς το χειρότερο την ήδη πτωχευμένη ζωή μας.
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αλλά δεν καταλάβαμε ποιά είναι ακριβώς όλα τα μέτρα. Να μας τα εξηγήσουν οι Βουλευτές της ''αντιπολίτευσης'' και οι δημοσιογράφοι.
Εμείς θα τα πληρώσουμε και έχουμε κάθε δικαίωμα να μάθουμε πως θα πεθάνουμε.
Είναι τα πιο βάρβαρα μέτρα που έχουν ποτέ εφαρμοστεί και εμείς είμαστε στο σκοτάδι.
Από την Τετάρτη που ψηφίστηκαν τα μέτρα ακόμα δεν ξέρουμε, ο καθένας από εμας, τι θα πληρώσει στην εφορία παραπάνω, τι οικογενειακά επιδόματα θα κοπούν, ποιοἰ έμμεσοι φόροι θα αυξηθούν, πόσο θα κοπούν μισθοί και συντάξεις, ποιά εργατικά δικαιώματα κόβονται.

Τίποτα απο αυτά δεν ξέρουμε εκτός από κάτι μισόλογα. Ημέρες μετά και ασχολούμαστε με τους υπαλλήλους της Βουλής.
Οι πολιτικοί αυτοί που κυβερνούν τώρα και τα κόμματα τους αλλά και όλα τα κόμματα μαζί έχουν προσλάβει όλους αυτούς τους υπαλλήλους της Βουλής. Αυτοί που ψήφισαν τα μέτρα τώρα είναι οι υπεύθυνοι για τους διορισμούς στη Βουλή. Οι υπάλληλοι είναι κομματόσκυλα, ξαδέλφια, ανίψια, συγχωριανοί τους. Οι πολιτικοί τους διόρισαν στη Βουλή, τους έδωσαν απίθανα επιδόματα, 16 μισθούς, έσοδα απο κυλικεία και επιχειρήσεις εντός της Βουλής, διπλό εφάπαξ. Αυτά τους τα έδωσαν οι Βουλευτές.

Όλα αυτά είναι εξοργιστικά και προκλητικά που συμβαίνουν στο άβατο στης Βουλής.
Κατάφεραν αυτά τα απολειφάδια της πολιτικής ζωής να στρέψουν τα βλέμματα μας απο τα μέτρα και από αυτούς που τα ψηφίζουν.... στους υπαλλήλους. Αυτό είναι ακόμα πιο εξοργιστικό απο τα επιδόματα και τους μισθούς των υπαλλήλων της Βουλής.
Κατάφεραν αυτοί οι προδότες μαζί με τους δημοσιογράφους να ασχολούμαστε όλοι με τα επιδόματα και τα προνόμια των υπαλλήλων και να μην μιλάμε για τα βάρβαρα μέτρα.
Λένε ότι είναι εξοργιστικό κάποιοι να ζουν εις βάρος της  κοινωνίας, αυτοί που τόσα χρόνια διόριζαν και έκαναν ρουσφέτια, αυτοί που είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι για τους υπαλλήλους της Βουλής, αυτοί που ζούν εις βάρος μας τόσα χρόνια, μιλάνε για ηθική την ώρα που καταδικάζουν ολόκληρο τον Ελληνικό λαό στην εξαθλίωση.

Αυτἠ είναι η μεγάλη τἐχνη της προπαγάνδας.  Να κατηγορείς τους άλλους για δικές σου πολιτικές. Να διορίζεις κόσμο, να δίνεις απίθανους μισθούς και επιδόματα για να σε ψηφίζουν μια ζωή και μετά να λες ότι προκαλούν οι υπάλληλοι. Από ήρθαν οι Βουλευτές; Απο τη Βουλή των λόρδων ή απο τη Γαλλική Βουλή;
Το ίδιο έχει συμβεί κατ᾿ επέκταση σε ολόκληρο το δημόσιο. Κατέστρεψαν οικονομικά οργανισμούς, διόριζαν όποιον ήθελαν αυτοί και έρχονται τώρα οι ίδιοι πολιτικοί, τα ίδια κόμματα και μιλάνε για διεφθαρμένο δημόσιο! ΕΛΕΟΣ

Ο Πάγκαλος είναι χαρακτηριστική περίπτωση. Ο υπεύθυνος του ηλεκτρονικού του βιβλίου, ο τεχνικός υποθέτω, με το που τελείωσε το βιβλίο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ,διορίστηκε στη Βουλή απο τον Πάγκαλο, προσέξτε με την ιδιότητα του ως αντιπροέδρου της προηγούμενης κυβέρνησης!!!

Την ίδια προπαγάνδα έχουν εφαρμόσει με όλες τις εταιρείες και υπηρεσίες του δημοσίου. Από τότε που μπήκαν ιδιώτες στη ΔΕΗ μας πιπιλίζουν τα αυτιά με τους συνδικαλιστές. Δεν μας έχουν πει όμως πόσο έχει αυξηθεί το κόστος, τι πληρώνουμε δηλαδή.

Η κίνηση Στουρνάρα να φέρει στο παραπέντε νόμο που αποφορά τους υπαλλήλους της Βουλής, ήταν μια κίνηση μελετημένη, στοχευμένη γιατί ήξερε ότι αυτό που έκανε ήταν αντισυνταγματικό. Γνώριζε τι αντιδράσεις θα υπάρξουν και αυτό ακριβώς ήθελε. Το ανέκδοτο της ημέρας ήταν, όταν είπε το ΚΚΕ ότι ''εμείς είμαστε με τους απεργούς''.
Σε αυτό βοήθησαν και όλα τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης με τίτλους, φωνές και παράθυρα. Δεν μίλησαν όμως για την αντισυνταγματικότητα γιατί τότε θα καταλάβαιναν όλοι ότι αυτό που έκανε ο Στουρνάρας δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, καμία πιθανότητα να περάσει. Αυτό που ήθελαν το πέτυχαν.
Την ώρα που είναι όλοι οι Έλληνες στη λαιμητόμο και ξεπουλιέται όλη η δημόσια περιουσία εμείς να μιλάμε για υπαλλήλους και όχι για τους ηθικούς αυτουργούς.

Πολιτικά και ποινικά υπεύθυνοι είναι οι πολιτικοί και μόνον αυτοί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More