Ημέρες... Παγκοσμιοποίησης. Παγκόσμια Ημέρα Πλυσίματος Χεριών σήμερα

Παγκόσμια Ημέρα Πλυσίματος Χεριών σήμερα,γιορτάζεται από το 2008, στις 15 Οκτωβρίου κάθε χρόνου.
Η σημερινή ημέρα έχει και χορηγούς τις Unilever, Procter&Gamble γνωστές πολυεθνικές που κατασκευάζουν προϊόντα ατομικής υγιεινής. Η παγκόσμια ημέρα για το πλύσιμο των χεριών έχει και την υποστήριξη του ΟΗΕ.
Τι ωραίο να γιορτάζει ολόκληρη η ανθρωπότητα με χορηγούς εταιρείες...
Μη μπαίνετε στον κόπο να γιορτάζεται κάτι εβραϊκές γιορτές με αυτόν τον Χριστό και κάτι άλλους που τους λένε Αγίους. Ξεχάστε ήθη και έθιμα, τι τα θέλετε; Σε τι χρησιμεύουν τα Χριστούγεννα; (Η πρωτοχρονιά έχει σημασία). Το Πάσχα, η νηστεία, η προσευχή, η κατάνυξη δεν βοηθάνε την ανθρωπότητα. Πηγαίνετε 15Αυγουστο στο Χωριό για την εορτή της Παναγίας; Τόσα χιλιόμετρα, έξοδα, ταλαιπωρία, καθίστε στο σπίτι σας και παίξτε μαξιλαροπόλεμο.
Η Διεθνής Ημέρα Μαξιλαροπολέμου (International Pillow Fight Day), εκτός από την εκτόνωση που προσφέρει, απαιτεί από τον κάθε συμμετέχοντα την καταβολή ενός χρηματικού ποσού, το οποίο διατίθεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Μια παρέα όλοι μαζί, στις 7 Απριλίου κάθε χρόνο να παίξουμε μαξιλαροπόλεμο, να γιορτάσουμε, να ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματα μας, τη φτώχεια μας, την παγκόσμια χούντα. 

Όλοι οι άνθρωποι, άσπροι και μαύροι, Ασιάτες και Ευρωπαίοι, μικροί και μεγάλοι να γιορτάσουμε στις 22 Ιουνίου το θρυλικό Σκαραβαίο. Να θυμηθούμε όλοι μαζί και όχι ο κάθε λαός μόνος του, ότι ο Χίτλερ υπέγραψε το συμβόλαιο στις 22 Ιουνίου 1934 με την Πόρσε για την κατασκευή του Σκαραβαίου. Αυτές είναι ιστορικές στιγμές για την ανθρωπότητα και όχι ο παγκόσμιος πόλεμος του Χίτλερ που ήταν μια ατυχής στιγμή!

Να γελάσουμε με την ψυχή μας την πρώτη Κυριακή κάθε Μαΐου.Η Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου ξεκίνησε να εορτάζεται στην Ινδία το 1998 εξαπλώθηκε στις αγγλοσαξονικές χώρες, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ουγγαρία και τις σκανδιναβικές χώρες. Ασκήσεις γιόγκα με γέλιο και προσευχή επιβάλλει η παγκόσμια ημέρα για την παγκόσμια Ειρήνη.
Αυτό το γέλιο μας λείπει ρε παιδιά, μη γελάσετε πιο πριν, περιμένετε την παγκόσμια ημέρα! Μέχρι τον Μάιο που θα γελάσουμε έχουμε πολλά να κάνουμε.
Στις 28 Οκτωβρίου θα γιορτάσουμε την Διεθνή Ημέρα Κινούμενου Σχεδίου.  Θα μαζευτούμε όλοι, η παρέα, η οικογένεια, η γειτονιά να αποτίσουμε φόρο τιμής στον Walt Disney. Θα κλάψουμε με μαύρο δάκρυ. Κάτι γραφικότητες, τύπου ντυνόμαστε επαναστάτες Έλληνες και λέμε ΟΧΙ στον Φασισμό απο όπου και αν προέρχεται, πρέπει να ξεχαστούν. 


Στις 31 Οκτωβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα αποταμίευσης, ρωτήστε εφοπλιστές και πολιτικούς που ξέρουν από αυτά. 
Στις 21 Νοεμβρίου γιορτάζουμε την  Παγκόσμια Ημέρα Χαιρετισμού, βοηθάει εάν χαιρετίσουμε 10 αγνώστους λένε οι παγκόσμιοι σκεπτικιστές. Χαιρετίστε 10 Τραπεζίτες να δείτε τι ωραία θα νιώσετε. Συμβάλλει στη συμφιλίωση των Ανθρώπων, θα μαλακώσουν και οι Τραπεζίτες που όλο τους βρίζεται.

Στις 22 Φεβρουαρίου πρέπει να σκεφτούμε,τότε μπορούμε μόνο, τότε το επιβάλλει η ημέρα. Μη κάνετε του κεφαλιού σας. Η άσκοπη χρήση φαιάς ουσίας απαγορεύεται ρητά!

Ελπίζω να ξεχάσατε σήμερα ότι είναι του Αγίου Λουκιανού. Δεν χωράει ο Άγιος Λουκιανός στον παγκόσμιο χάρτη των εταιρειών, των μαξιλαροπόλεμων, της γιόγκα, της χειραψίας. Τι να θυμηθείτε δηλαδή... ότι ήταν Χριστιανός, ότι δώρησε την περιουσία του στους φτωχούς. Γεννήθηκε στὰ Σαμόσατα τῆς Συρίας εκεί που μας λένε ότι δεν υπάρχουν Χριστιανοί, εκεί που μας λένε ότι σκοτώνουν κόσμο για την παγκόσμια Ειρήνη, εκεί που οι εταιρείες χορηγοί περιμένουν σαν τα κοράκια να πέσουν πάνω στα πτώματα των ανθρώπων.  Βλέπεις αμέσως μετά κάποια παγκόσμια ημέρα θα σκεφτούν!
Προσεχώς και Παγκόσμιες Ημέρες Του Τραπεζίτη, Του Βουλευτή, Του Νομοθέτη, Του Επιχειρηματία, Του Εφοπλιστή, το δικαιούνται αφού η ΕΕ πήρε Νόμπελ Ειρήνης.

Καταλάβατε γιατί πρέπει να ξεχάσουμε ημέρες και γιορτές Αγίων, ημέρες και μνήμες που είναι βαθιά ριζωμένες μέσα μας, αυτές οι μνήμες, τα βιώματα είναι τα όπλα μας στην Παγκόσμια ισοπέδωση. 
Όπως είδαμε τις τελευταίες ημέρες η θρησκεία, τα ήθη και έθιμα, η Γλώσσα μας είναι τα εμπόδια στον αφανισμό μας.
 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More